• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Bizim de böyle bir riskimiz vardı, perinatolog ile görüştüğümüzde çoğu bebeğin sonradan toparladığını ve üzülmememiz gerektiğini söylemişti. (Kendisi pozitiften çok gerçekçi biri) Bir şekilde toparlayacak bebikto inşallah, merak etme 🌹
Umarım 🙏🏻 dua eder misiniz bizim içinbebeğim sağlıkla doğsun 🙏🏻

Bana da 35+4 te 49 cm dedi. İlk aklıma gelen ay küçük gelicek galiba demek oldu 😂 çok almadım ama hastane çıkışı alındı yani merakla bekliyorum sonucu ne olucak

Maşallah diyeyim :) Böyle giderse küçük gelebilir gerçekten. Kızım 54 cm doğmuştu, önceden hazırlattığım süslü takım vs. 1 hafta ancak giydirebildim o da zorla. 16 günlük mevlüt okuttuk, o tulumunda bacakları kıvrıldı yavrumun foto çekip değiştirdik üzerini 😅

2 haftalık fark açılmasın inşallah bebiş güzel sağlıklı kilolar alsın 🥰 mutlaka öneri de bulunan olmuştur muz, peynir, kuruyemiş, birde bu ara tahin pekmez tüketiyorum..tereyağı da kilo olarak fayda sağlıyor demişlerdi🙈 böyle rahat gibi konuşuyorum ama bu durum beni de geriyor sürekli bişeyler yemem gerek diye zorluyorum kendimi sonra da midem bulanıyor😕 doktor kilo ölçümü yaparken baya kalp atışım hızlanıyor büyümüş mü diye🙁 bebeklere sağlıkla kavuşalım hepimiz
Amin amin 🙏🏻 bizim bo ve kilo için tolere edilir durumda 1 hafta küçük. Karın çevresinde fark giderek açıldı :( ilk defa duyduğum için afalladım. Bir süredir üzüntüden Beslenmeme dikkat etmiyorum açıkçası dikkat etmeye çalışacağım umarım faydası olur

Umarım 🙏🏻 dua eder misiniz bizim içinbebeğim sağlıkla doğsun 🙏🏻
Tabii kiii 🌹 Bebiş bu haftalara kadar gelmiş, sağlıkla da doğacak. Sonra burada geçip giden endişelerimizi konuşup ne günlerdi ama diyeceeğiiiz ☺️🙏🏻 Modunu yüksek tutmaya çalış ki bebiiş de senden güç alsın 🙏🏻

Tabii kiii 🌹 Bebiş bu haftalara kadar gelmiş, sağlıkla da doğacak. Sonra burada geçip giden endişelerimizi konuşup ne günlerdi ama diyeceeğiiiz ☺️🙏🏻 Modunu yüksek tutmaya çalış ki bebiiş de senden güç alsın 🙏🏻
Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim 💕 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Hepimiz grupta olan herkes sağlıkla kucağına alsın bebeğini🙏🏻

Kızlar 36+4 3 gunluk gunde 2 hurma 2 dilim ananas yiyorum. Adacayi bogurtlen cayi da icmeye baslayacagim ve squat egzersiz gareketleri de yapacagim doktorum da yap demisti. Dogum kolay olsun diye cinsel iliski sart mi esim cok cekiniyor çünkü ben de zorlamak istemiyorum açıkçası
Canım diğer yaptıkların gibi düşün o da yardımcı unsur birde alaturka tuvalet kullanmak

Ben de bunu aldım canım. Hastaneye giderken götürmek için 3 tane de ebebek aziz bebe den yenidoğan aldım ama 50 cm yazıyor. Bebek 33+2 de 47 cm di. Galiba o yenidoğanlar hiç giymeden elimde kalacak 😀
Ay sorma benimde, çantaya 3 aylık koyucam digerlerini cikartip 32+2 de 47 cm, kızımın babası saolsun. Dogar doğmaz manken olcak bu gidisle

Kizlar yatisim yapildi gozetim altinda kalacagim ayaklarim cok sisti gobegimin alt kismindada sislik var tansiyonum dengesiz bebekler iyi cok sukur idrardada poretin kacagi cikmadi ama yinede bu gece burda kalmalisin dediler bakalim en hayirli sekilde kavusalim insallah

Kizlar yatisim yapildi gozetim altinda kalacagim ayaklarim cok sisti gobegimin alt kismindada sislik var tansiyonum dengesiz bebekler iyi cok sukur idrardada poretin kacagi cikmadi ama yinede bu gece burda kalmalisin dediler bakalim en hayirli sekilde kavusalim insallah
Çok geçmiş olsun, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin

Size progesteron başlattı mı benim de 32 den itibaren dediğiniz gibi aslında selvik uzunluğu iyi dedi ama gene de erken doğum olmasın diye fitil verdi size de verdi mi
Evet ben en başından beri progestan kullanıyorum. Sancın olursa 2 tane kullan dedi hatta. Herhalde son haftaya kadar kullanacağım :)

Bana da aynı şeyi söylediler :KK43: aynı şeyleri yaşıyoruz. Diğer bulgularda sorun olmadığı için bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim dediler sizin ne zaman ortaya çıktı kaçıncı haftadasınız
Sanırım bir kaç kişiyiz aynı seyi yaşıyoruz haftalarımızda yakın sanki 🥺 benim salı belli olacak doktor ne diyecek acaba. Sola yatmak iyi geliyormuş aklınızda olsun kan akışı çoğalınca kilo alımı artıyor diyorlar. Allahım bir kaç hafta daha dursalar içerde keşke 🤲🏻

Masallah masallah sana ne guzel 3 uncu cocugun helal olsun 3 uncu cocugu olacak annelerimiz var imreniyorum size kizlar insallah bizlerde sizler gibi oluruz🥰sirt ust yuz ustu yatma konusunda hem fikiriz😁😁
Aminn inşaallah isteyen herkese rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin. İlk evladımda da Ekim annesiydiö 2012 de harika dostluklar olmuştu aramızda. O zamanlar tecrübeli anneler vardı vay be nasıl 3. Çocuk yaa derdim kendi kendime 😄
35+1 annesi olarak 2900 olmus bebis bugun kan verdim anastesi icin hazirliklar basladi kaldi 20 gunum🥰🥰🥰
Ooo fıstık bir anne adayı görüyoruz maşallah 🤩
Kızlar selammm nasıl herkes? Tutun bebeleri bak büyüsünler🤗
Bugün bebeklerimi gördüm. Kilo almaya başladılar bu hafta. Aynı babalarına benziyorlar 🤣 100 tane bebek koysalar önüme, bizim olduklarını anlardım🙈
Yaa çok duygulandım 🥺 ne tatlılar dimiiii maşallah onlara güçlü kızlar biran evvel sağlıkla evlerine annelerinin koynuna kavuşsunlar inşaallah ❤️

Umarım bir
Problem olmaz canım dualarımız sizinle 🤲🏻

Geçmiş olsun canım emin ellerdesin dikkatle izlerler seni, her şey en güzel şekilde yolunda gitsin

Sanırım bir kaç kişiyiz aynı seyi yaşıyoruz haftalarımızda yakın sanki 🥺 benim salı belli olacak doktor ne diyecek acaba. Sola yatmak iyi geliyormuş aklınızda olsun kan akışı çoğalınca kilo alımı artıyor diyorlar. Allahım bir kaç hafta daha dursalar içerde keşke 🤲🏻
Sürekli sola yatıyorum. Hatta yatarken uyanıyorum sol bacağım uyuşmuş gibi oluyor. Gerinme ihtiyacı duyuyorum o ara göbeğimde biraz geriniyor istemsizce. Sağa yatamıyorum zaten göbeğim batıyor gibi oluyor. Düz yatmak istiyorum ama biraz yatıp geri hemen suçluluk duyup sola dönüyorum 😌

İnşallah problemsiz sorunsuz dönersiniz evinize sağlıkla 🌸

Oylemi canim hangi beden aldin sen ,sezeryan agrisi da agir diyor herkes korkuttum yaa annemde gelmiyormus
XL aldım canım 77.5 kilo ile doğum yaptım. Şimdi 72 kiloyum L de oluyor ama XL daha rahattı. İlk hafta en azından muhakkak birinin olması lazım, sen bebeğini emzirme dışında pek bişey yapamazsın canım. Alt almaydı üzerini değiştirmeydi vs ev işlerini hiç saymıyorum bile. İlk bir kaç gün ağrılı oluyor sonra geçiyor onu da bebeğinin heyecanıyla çok anlamıyorsun zaten ama destek şart kuzum 🌸🌸

Selam kızlar. Benim detaylı ultrasonda rahim damarlarından birinde çentik vardı. Coraspin ve oksaparla 32. Haftaya kadar geldim 32 de coraspin kestik. Gebelik diyabetim var diye dikkat de ediyorum önceden karın çevresi büyükken şimdilerde normale dönmüştü.

Şunu anlamadım iki hafta önce 33+1 de iken, bpd:32+6, hc:35+3, hc*: 34+4 ac:33+6 idi.
Bugün 35+1 de ise, bpd:33+6, hc:34+1, hc*: 33+3, ac:34+6 şeklinde. Kilo da 2324 e bugün ise 2483 şeklinde.

Acaba beslenemiyor geriye mi düşmeye başladı diye endişelendim. Doktora çentik şeyini hatırlattım sorun yok suyun da iyi dedi. Hep biraz önden giderdi şimdi 4 gün geride duruyo ortalamada. Hc azalmış görünüyor mesela, böyle bir şey mümkün mü yahu 🥹

Ay valla kan değerlerim de iyi çıkıyo kafama göre yiyip içesim var besinsiz mi kaldım nedir.

Bu arada bana da sezaryen günü verildi, 38+0 - 25 eylüle 😇❤️🧿 kasılmalarım var, haftaya nst çektireceğim inşallah. Ayrıca eski 3 karın operasyonum yüzünden ağrılarım var, hepinizin dualarını bekliyorum 🙏 umarım telaşa kapılmadan, beklendiği gibi ilerler sürecim..

Genel cerrah ile de görüştürdü doktorum. Normalde sezaryende yatay kesi atılır ama sende belki dikeye de dönmemiz gerekebilir dediler. Umarım her iki tarafı da kesmeleri gerekmez 😟 bebek iyi olsun da ne yapalım..
Ayni gunuz canimm buyuk heyecan 😇

çok geçmiş olsun 💐 inşallah sabah daha güzel haberler ile gelirsin 🤲🏻 Bebişler de en güzel şekilde en hayırlı zamanda gelirler inşallah 🙏🏻

Back