2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Aynen bana da dedi somon genel olarak ben de tüketiyorum. Haftada 2 gün evde olursam başka yerde isem haftada 1 gün.
Bana da somon önermişti doktoruum. Civa oranı en düşük olan oymuş, besleyiciliği de yüksek. O yüzden ben balık olarak hep onu yedim. Arada kalamar karides kaçamakları yaptım.

Çok fazla arası kontrol süresinin bence canım sen başka Dr a da gözük 2 haftada 1 ben şahsen duramam 1 ay kontrole gitmeden bebek ileride imiş birde baya bir gamsizmis sizin Dr

Aynsiini bende yasiyorum dun bu konuyuda baya arkadasiyla konustuk dogunca dunyasi degisiecek dedi erkekler kucaklarina aldiklarinda hissediyormus insallah dedim bende

Valla kızlar karışması karismamasindan daha beter ben büyük şeyler hariç ana kucağı , odası, bebek arabası, anne yanı yatağı ve mama sandalyesi dışında yorumunu bile sormadım diğer şeylere. Bunlarda bile çok yordu beni incigi cincigi her seyine bakiyor kiyas yapiyor arastiriyor video izliyor icimi sisiriyor

Canım erken büyüyor diye erken doğmazmış sadece iri bir bebek olurmuş. Benim arkadasım da gelişimi 2 3 hafta önden diye korktu erken mi doğurucam diye doktor alakası yok demiş. Sizinki gerçekten gamsız galiba biraz. Ama yolunda olmayan bi şey olsa çağırırdı erkenden. Ay gidince de insan değiştiremeyeceği şeyler için stres oluyor. Ben 1bucuk aya yakındır gitmiyordum. Bi gittim gelişimi falan çok istediğim gibi iç rahatlatıcı şekilde çıkmadı. 1 bucuk aydır kafa rahattı ne güzel şimdi çocuk gelişecek mi kaç kilo alacak vs strese girdim

Haha siz nasilsiniz canim benim.iyimisiniz
İyiyiz canım 13. Gündeyiz. Riskli bir sarılık atlattık, bugün kilo takibinden de geçtik çok şükür. Şimdiden sonra daha stressiz olur diye düşünüyorum Ben de baya baya toparladım bişeyim kalmadı

Çok zor , 3 aya hiç bisey çıkmaz ama keşke çıksa , şimdiden 2 3 aylık bebegimi nasil birakip giderim diye dusunuyorum, ucretsize ayrılsam duygusal sebepler el vermiyor

Bende öyle

Kayinvalidem hastanede dağıtmak için bimden kolonya aldı üzerine de uzun etiket yapıştırdı tasarladik etiketi. Almadan önce de sordu kadın. Eyup sabri niye almamış benim oğlum kalitelisini hak ediyor. Pamuktan kumaş almış nevresim diktirdi. Gerçekten pamuk mu kumaşı inceledi. Normalde hiç birseye bu kadar karışmazdi diyorum ona ne kıymetli oğlun var bazen sinirimi bozuyor yumurtanı ye o çocuk tek senin değil güzel bakmak zorundayız ayyyy ay

Çok fazla arası kontrol süresinin bence canım sen başka Dr a da gözük 2 haftada 1 ben şahsen duramam 1 ay kontrole gitmeden bebek ileride imiş birde baya bir gamsizmis sizin Dr
Di mi di mi, hic bu kadar ara verecegini düşünmüyordum. Hepiniz surekli kontrole gidiyorsunuz görüyorum burdan. Benim doktorum benden tarlada dogurmami bekliyor gibi. Son gittigimizde de tek dediği sey. Normal doguma uygun gibi, pozisyonunu almış zaten. Olur da 40. Haftaya kadar kendisi gelmezse 40.haftadan sonra beklemez aliriz. Bu kadar

Kızlar göğüs ucu kremi be tercih ettiniz mustela lansinoh ve incia arasındayım hangisi daha iyidir ki
Ben ilk gebeliğimde lansinoh kullanmıştım çok iyi gelmişti o yüzden bu sefer de direkt ondan aldım. Ama dişleri çıkıp da işi oyuna çevirince hiçbir şey kar etmedi

Ya annem kardeşimi de beni de 9.aya girmeye 2 3 gün kala doğurmuş, ikimiz de küveze ihtiyaç falan da duymamışız doğunca... Açıkçası o yüzden de doğurur muyum ki diye düşünüp duruyorum Ben 2800 doğmuşum, kardeşim de o civarlarda. Yani sana da demem o ki stres yapmamayi dene, bebeğin küçük de doğsa gelişir, Allaha emanet Stres yaparak kendine bu sureci zehir etmemeyi dene bence. Birak minnak olsun ama sağlıklı stressiz dogsun bebiş Annesinin üzüldüğünü hissederse minnak da üzülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…