- 29 Temmuz 2010
- 592
- 1.435
- 313
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #25.781
Bana da somon önermişti doktoruum. Civa oranı en düşük olan oymuş, besleyiciliği de yüksek. O yüzden ben balık olarak hep onu yedim. Arada kalamar karides kaçamakları yaptım.Aynen bana da dedi somon genel olarak ben de tüketiyorum. Haftada 2 gün evde olursam başka yerde isem haftada 1 gün.
Çok fazla arası kontrol süresinin bence canım sen başka Dr a da gözük 2 haftada 1 ben şahsen duramam 1 ay kontrole gitmeden bebek ileride imiş birde baya bir gamsizmis sizin DrValla ben en son 15 agustosta 29+5 de gittim, bi sonraki randevumu 26 Eylüle 35+5 de verdi. Nst mst de hak getire... Acaba doktor mu gamsıız, yoksa her şey çok mu yolundaaa, hiç emin degilim. Kim bilir randevuya gitmedem doğururum belki. 2 3 hafta kadar önde büyümesi çünkü.
Oda mi kaynatiliyor canimmm ayy iyi ki yazdim
hmm. Benim çalıştığım yerde rapor durumlarında parayı şirkete veriyoruz onlar bize tam maaşımızı yatırıyor , sanırım şirket insiyatifi ile alakalı oluyor.
Onlari ztn tüketimiyorum. Somon yoksa levrek oldu yediklerim şifa olsun ufakliklaraBana da somon önermişti doktoruum. Civa oranı en düşük olan oymuş, besleyiciliği de yüksek. O yüzden ben balık olarak hep onu yedim. Arada kalamar karides kaçamakları yaptım.
Ayy inşallah sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olur hepimiz içinBaya prenses geliyor coook guzeller
Aynsiini bende yasiyorum dun bu konuyuda baya arkadasiyla konustuk dogunca dunyasi degisiecek dedi erkekler kucaklarina aldiklarinda hissediyormus insallah dedim bende
Canım erken büyüyor diye erken doğmazmış sadece iri bir bebek olurmuş. Benim arkadasım da gelişimi 2 3 hafta önden diye korktu erken mi doğurucam diye doktor alakası yok demiş. Sizinki gerçekten gamsız galiba biraz. Ama yolunda olmayan bi şey olsa çağırırdı erkenden. Ay gidince de insan değiştiremeyeceği şeyler için stres oluyor. Ben 1bucuk aya yakındır gitmiyordum. Bi gittim gelişimi falan çok istediğim gibi iç rahatlatıcı şekilde çıkmadı. 1 bucuk aydır kafa rahattı ne güzelValla ben en son 15 agustosta 29+5 de gittim, bi sonraki randevumu 26 Eylüle 35+5 de verdi. Nst mst de hak getire... Acaba doktor mu gamsıız, yoksa her şey çok mu yolundaaa, hiç emin degilim. Kim bilir randevuya gitmedem doğururum belki. 2 3 hafta kadar önde büyümesi çünkü.
İyiyiz canım 13. Gündeyiz. Riskli bir sarılık atlattık, bugün kilo takibinden de geçtik çok şükür. Şimdiden sonra daha stressiz olur diye düşünüyorumHaha siz nasilsiniz canim benim.iyimisiniz
Ben de 2 gündür seminerdeyim , asansör de çalışmıyor , neyse 3 gün kaldı , hocam haftaya calisacak misin ?Bizim seminerler başladı bugün, saat 9.15’ten beri sabit oturmaktan öleceğimayaklarım çok fena şişti ya aşağı doğru kalmaktan. Evde olmak büyük nimetmiş
Çok zor , 3 aya hiç bisey çıkmaz ama keşke çıksa , şimdiden 2 3 aylık bebegimi nasil birakip giderim diye dusunuyorum, ucretsize ayrılsam duygusal sebepler el vermiyor@hermionegranger- bende öğretmenim canım bugün tam 32 hafta çalışamaz raporu aldım benim için program değiştirmek zorunda kalacaklardı gidecek halimde yokdoğum sonrası izinin 1 yıla çıkarılması gündemde inşallah bize yetişir
Allah korusun, inşallah açılmaz fark. Aklına kötü şeyler getirme.Özelede devlete de gidiyorum ikiside aynı şeyi söyledi3 haftadan sonrası tehlikeliymiş bebeğin ani ölme riski oluyormus
Bende öyleValla kızlar karışması karismamasindan daha beterben büyük şeyler hariç ana kucağı , odası, bebek arabası, anne yanı yatağı ve mama sandalyesi dışında yorumunu bile sormadım diğer şeylere. Bunlarda bile çok yordu beni incigi cincigi her seyine bakiyor kiyas yapiyor arastiriyor video izliyor icimi sisiriyor
Özelede devlete de gidiyorum ikiside aynı şeyi söyledi3 haftadan sonrası tehlikeliymiş bebeğin ani ölme riski oluyormus
Bende öyle
Di mi di mi, hic bu kadar ara verecegini düşünmüyordum. Hepiniz surekli kontrole gidiyorsunuz görüyorum burdan. Benim doktorum benden tarlada dogurmami bekliyor gibi. Son gittigimizde de tek dediği sey. Normal doguma uygun gibi, pozisyonunu almış zaten. Olur da 40. Haftaya kadar kendisi gelmezse 40.haftadan sonra beklemez aliriz. Bu kadarÇok fazla arası kontrol süresinin bence canım sen başka Dr a da gözük 2 haftada 1 ben şahsen duramam 1 ay kontrole gitmeden bebek ileride imiş birde baya bir gamsizmis sizin Dr
Ben ilk gebeliğimde lansinoh kullanmıştım çok iyi gelmişti o yüzden bu sefer de direkt ondan aldım. Ama dişleri çıkıp da işi oyuna çevirince hiçbir şey kar etmediKızlar göğüs ucu kremi be tercih ettiniz mustela lansinoh ve incia arasındayım hangisi daha iyidir ki
Ya annem kardeşimi de beni de 9.aya girmeye 2 3 gün kala doğurmuş, ikimiz de küveze ihtiyaç falan da duymamışız doğunca... Açıkçası o yüzden de doğurur muyum ki diye düşünüp duruyorumCanım erken büyüyor diye erken doğmazmış sadece iri bir bebek olurmuş. Benim arkadasım da gelişimi 2 3 hafta önden diye korktu erken mi doğurucam diye doktor alakası yok demiş. Sizinki gerçekten gamsız galiba biraz. Ama yolunda olmayan bi şey olsa çağırırdı erkenden. Ay gidince de insan değiştiremeyeceği şeyler için stres oluyor. Ben 1bucuk aya yakındır gitmiyordum. Bi gittim gelişimi falan çok istediğim gibi iç rahatlatıcı şekilde çıkmadı. 1 bucuk aydır kafa rahattı ne güzelşimdi çocuk gelişecek mi kaç kilo alacak vs strese girdim
Banada karnı 2 gün önden gidiyor dediKızlar bebişinin karın çevresi geriden gelen varmı ? Bizimki 2 hafta geriden geliyor doktor eğer bidaha ki kontrol de de 3 hafta geriye düşerse 16 sında bebeği almak zorunda kalacağız dedi canım cok sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?