- 29 Temmuz 2010
- 592
- 1.435
- 313
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #23.821
AaaaKızlar gelen suyummuş yayatırdılar şimdi antibiyotik verilecek. Nstye bağlantım sancı durumuna göre doğum oluyomuş. Sancım yoksa bekleticez durdukları kadar.
Canım hakkınızda ne hayırlı ise öyle olsunKızlar gelen suyummuş yayatırdılar şimdi antibiyotik verilecek. Nstye bağlantım sancı durumuna göre doğum oluyomuş. Sancım yoksa bekleticez durdukları kadar.
Bizi haberdar et canım. Umarım biraz daha beklersiniz. Ama bebişlerin kilosu fena değildi maşallah. Umarım hakkınızda hayırlısı olsunKızlar gelen suyummuş yayatırdılar şimdi antibiyotik verilecek. Nstye bağlantım sancı durumuna göre doğum oluyomuş. Sancım yoksa bekleticez durdukları kadar.
Canım haberdar et bizi de Allah yardımcınız olsunKızlar gelen suyummuş yayatırdılar şimdi antibiyotik verilecek. Nstye bağlantım sancı durumuna göre doğum oluyomuş. Sancım yoksa bekleticez durdukları kadar.
İnşallah sancın yoktur canım, biraz daha beklesinler kuşlar yerlerinde. Dualarımız seninle canım benimKızlar gelen suyummuş yayatırdılar şimdi antibiyotik verilecek. Nstye bağlantım sancı durumuna göre doğum oluyomuş. Sancım yoksa bekleticez durdukları kadar.
Ah canım endişe etme sagliklar gelen bebeklerimiz oldu biliyorsun. Sen ve bebek iyi olsun önemli olan o duam seninle haberlerini bekliycezKızlar gelen suyummuş yayatırdılar şimdi antibiyotik verilecek. Nstye bağlantım sancı durumuna göre doğum oluyomuş. Sancım yoksa bekleticez durdukları kadar.
Ay Allah'ım esirgesin az daha beklenir inşallahKızlar gelen suyummuş yayatırdılar şimdi antibiyotik verilecek. Nstye bağlantım sancı durumuna göre doğum oluyomuş. Sancım yoksa bekleticez durdukları kadar.
bebişler ve senin için en sağlıklısı, en hayırlısı neyse o olsunKızlar gelen suyummuş yayatırdılar şimdi antibiyotik verilecek. Nstye bağlantım sancı durumuna göre doğum oluyomuş. Sancım yoksa bekleticez durdukları kadar.
Kafam o kadar dolu ki her şeyi yanlış anlamışımAta benimki daha doğurmadımAli Barlas geldi
Kendileri için en iyi olacak zamana kadar bekleyecek bıdıklarHepinize teşekkür ederim kızlar. Tek tek alıntılayamadım. Sancım çıkmadığı için şu an bir doğum söz konusu değil şükür. Suyum sızmaya devam ediyor ama çok aşırı bir azalma söz konusu değil henüz. Ciğer geliştirici vurulacak ayrıca antibiyotik serum verilecek. Bir aydır evde yatış modundayım zaten ama neden bir anda geldi bilemiyorum tabisürekli akıyor altımdan. Bebekler iyi 1570 gr olmuşlar. Rahim ağzım 17 mm . Bakalım hayırlısıyla ne kadar duracaklar görücez
Deniz yasak değil ama doktoruna sorsan daha iyi canım31+2de denize girilir mi kızlar
Maşallah güzel olmuş kiloları, hayırlısı olsun canım sen ve bebekler için sabırla beklerler umarımHepinize teşekkür ederim kızlar. Tek tek alıntılayamadım. Sancım çıkmadığı için şu an bir doğum söz konusu değil şükür. Suyum sızmaya devam ediyor ama çok aşırı bir azalma söz konusu değil henüz. Ciğer geliştirici vurulacak ayrıca antibiyotik serum verilecek. Bir aydır evde yatış modundayım zaten ama neden bir anda geldi bilemiyorum tabisürekli akıyor altımdan. Bebekler iyi 1570 gr olmuşlar. Rahim ağzım 17 mm . Bakalım hayırlısıyla ne kadar duracaklar görücez
Benim de her kan tahlilimde düşük çıkıyor üre ve kreatinin ama Dr hiç birşey demiyor normal diyor protein eksik de demediEki Görüntüle 3469304
Kızlar üre ve kreatini düşük çıkanlar var mı testlerinde? Belliki proteinim hala az. Ben daha ne kadar et yiyebilirim bilmiyorum her öğünüm et olması lazım herhaldeprotein yetmiyor yetmiyor bir türlü
Ben de stres olmaya başlamıştım ama bugün mobilyalarım gelmiş en azından kafamda yapılacaklar listesine bir tık daha attım diye düşünüyorumBende aynı durumdayım ama korkuyorum da çokStres oldum iyice
Allah yardımcın olsun canım bebislerini sağlıkla en doğru zamanda kucağına al inşallahHepinize teşekkür ederim kızlar. Tek tek alıntılayamadım. Sancım çıkmadığı için şu an bir doğum söz konusu değil şükür. Suyum sızmaya devam ediyor ama çok aşırı bir azalma söz konusu değil henüz. Ciğer geliştirici vurulacak ayrıca antibiyotik serum verilecek. Bir aydır evde yatış modundayım zaten ama neden bir anda geldi bilemiyorum tabisürekli akıyor altımdan. Bebekler iyi 1570 gr olmuşlar. Rahim ağzım 17 mm . Bakalım hayırlısıyla ne kadar duracaklar görücez
Hepinize teşekkür ederim kızlar. Tek tek alıntılayamadım. Sancım çıkmadığı için şu an bir doğum söz konusu değil şükür. Suyum sızmaya devam ediyor ama çok aşırı bir azalma söz konusu değil henüz. Ciğer geliştirici vurulacak ayrıca antibiyotik serum verilecek. Bir aydır evde yatış modundayım zaten ama neden bir anda geldi bilemiyorum tabisürekli akıyor altımdan. Bebekler iyi 1570 gr olmuşlar. Rahim ağzım 17 mm . Bakalım hayırlısıyla ne kadar duracaklar görücez
Hayırlısıyla sağ salim alın kucaginiza minik prensesleri umarım biraz daha durabilirler .Hepinize teşekkür ederim kızlar. Tek tek alıntılayamadım. Sancım çıkmadığı için şu an bir doğum söz konusu değil şükür. Suyum sızmaya devam ediyor ama çok aşırı bir azalma söz konusu değil henüz. Ciğer geliştirici vurulacak ayrıca antibiyotik serum verilecek. Bir aydır evde yatış modundayım zaten ama neden bir anda geldi bilemiyorum tabisürekli akıyor altımdan. Bebekler iyi 1570 gr olmuşlar. Rahim ağzım 17 mm . Bakalım hayırlısıyla ne kadar duracaklar görücez
Durabildikleri kadar çok dursunlar inşallah. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Hepinize teşekkür ederim kızlar. Tek tek alıntılayamadım. Sancım çıkmadığı için şu an bir doğum söz konusu değil şükür. Suyum sızmaya devam ediyor ama çok aşırı bir azalma söz konusu değil henüz. Ciğer geliştirici vurulacak ayrıca antibiyotik serum verilecek. Bir aydır evde yatış modundayım zaten ama neden bir anda geldi bilemiyorum tabisürekli akıyor altımdan. Bebekler iyi 1570 gr olmuşlar. Rahim ağzım 17 mm . Bakalım hayırlısıyla ne kadar duracaklar görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?