- 14 Ekim 2023
- 1.860
- 1.456
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #23.221
Sucuklu yumurta yaptığım zaman 1 2 parça yiyorum ben ya onu tamamen kesmedimBende suşi, şarap ve sucuklu yumurta özledim birde doya doya sigara içmek
Ahh şarapBende suşi, şarap ve sucuklu yumurta özledim birde doya doya sigara içmek
Endol kullanmamana rağmen kasılmalar aynı maşallah. Demek ki kasılmaların onunla da alakası yok. Aslında gerçekten normal ama biz kendimizi diğer gebelerle kıyaslayıp panik yapıyoruz. Herkesin vücudu ve vücuda gebeliğin verdiği tepkiler farklı. İnşallah 38. gebelik haftanda bu tezimi sana ispatlamış olacağımHahaha iyi dedinkuzu sen doktoruna gidecektin eşinin işleri vardı gidememiştin ne oldu ihmal etme görün. Daha iyisin herhalde
Oleey 1. eşiği atlattınnnidilatı kesmekten korkma, gerçekten uzun süreler dayananlar var. Progestanı da arttırmıştın şikayetlerin ne alemde??
Ben 32+5'im bugünperşembe muayenem var merakla bekliyorum. Kasılmalar aynı seviyede gibi. Günde 10-15 civarı ama artış, sıklaşma, kötüleşme emaresi yok çok şükür aynı düzende gittiği için olumsuz yorumlamıyorum. Arada sabah da progestan fitil alıyorum kafama göre valla yaa endolsüz 6. Günüm
Bu arada 4 kilo aldım ben 56'yım şu anda. Dr sana demiş ya az kilo aldığın için de çok hissedebilirsin diye ben tam olarak leblebi yutmuş solucanım. Artı eski karın içi ameliyat yapışıklıkları vs derken ben braxton-hicksleri çok hissediyorum bencessver gibi sen ne dersin yorumlarını alayım.
Çook geçmiş olsun minik kuş az daha sabretsin inşallahumarım ilaçlar şifa olur, dinlenmeyle her şey yoluna girer
Seminerin ilk günü çalışamaz mı alacaksınız yoksa düz rapor muProblem yaratmıyoor. Ben de 32+3'te gittim. Ben çalışamaz alacaktım ama müdür yardımcımız şimdi gerek olmadığını, seminerin ilk günü alıp teslim edebileceğimi söyledi. O yüzden almadım.
Çalışamaz alacağım.Seminerin ilk günü çalışamaz mı alacaksınız yoksa düz rapor mu
Ne güzel anneler yardım ediyormuş size yaa :) ben tek yapacağım için hazır almak daha kolay olacak benim için sanırım. Ben de kolonya ya da mumluk düşünüyorum ama 50 adet aldığımızda 2 bine falan geliyor neredeysekapı süsü falan derken ucuyor biraz fiyatlar.. park yatağımı bile daha ucuza almıştım ben ya
Ben eldiven ile alıyorum göbeğimden dolayı, gayet temiz oluyor deneyin bence.Kızlar merhaba
Lazer yaptirmamakla hayatımın hatasını yapmisim dogurayim ilk işim lazere gitmek olacak dr izin verdiğinde.
Yaz geçsin leke olmasin diye direkt kiz kardeşimi de yazdıriyorum bekar o.
Her ay kuaföre ağdaya giderdim ama hamile degilken bile o kadar kasilirdim ki dr um kasilacaksan gitme dedi.
Bende jilet ile bakmadan karnimdan göremediğim için kafama göre almaya çalışıyorum. Söyle bir ayna ile bakayım dedim anam felaket. Eşimle de konuşuyordum o ben yardımcı olayım dedi ama adamla zaten hamileligimi ogrendigimden beri hiç cinsel birlikteligimiz olmadı. Öpüşme sarılarak uyuma dışında. Tiksinir diye çekiniyorum. 7.5 senedir evliyiz. 12 yıldır da birlikteyiz bir yandan diyorum neler yaşadık gördük etle tırnak gibi oldukbilmiyorum ne yapacağımı ayna geldi aklıma banyodayken ilk ayna ile kendim halletmeye çalışacağım. Biraz özel oldu ama lazer yaptirmayanlar karinlarindan dolayı benle aynı dertten muzderiplerdir diye düşünüyorum.
Tüy dokucu krem geldi aklıma ama o da deriye geçer diye düşündüm
Hahahah al bendende o kadar susii midye sucuklu yumurta nargile bunları özledim bendeBende suşi, şarap ve sucuklu yumurta özledim birde doya doya sigara içmek
Canım bi sağlık ocağına gidip bide orda baktırsana ölçümlerine için rahat etsin bu arada önde gitmesinde bi sakınca yok zaten kafanı takma bunaSancılarla mı uğraşiym, ultrason ölçümlerine mi kada yorayım bilmiyorumBebeğin başı yine 3 hafta önde çıktı. Tam başını ölçerken: "Başı niye bu kadar büyük?" dedim. "Cinsiyete göre de fark ediyor." dedi. "3 hafta fark eder mi ama?" dedim. Tam o sırada karnı ve bacağı da önde çıktı. Doktor da genel olarak önden gittiğini söyledi. Anlaşılan bu ultrason ölçümleri cidden güvenilmez. Bir daha anlamış oldum. Geçen hafta kilosu haftasına uyumlu çıkmıştı. Öylesine mi ölçüyorlar, pozisyondan kaynaklı farklı ölçüm çıkabiliyor mu, anlamadım. Bir haftada 600 gram almadığı kesin. En iyisi bir ay daha bekleyip gerçek kilosunu görmek Tabi bu kasılmalarla o kadar dayanırsak inşallah
Sucuklu yumurta yaptığım zaman 1 2 parça yiyorum ben ya onu tamamen kesmedim
Daha geçen hafta sadece başı öndeydi. Başka bir doktor başını geride ölçmüştü. Şimdi hepsi önde çıktı. Acilde de sadece başı önde çıktı. Hangisine inanayımCanım bi sağlık ocağına gidip bide orda baktırsana ölçümlerine için rahat etsin bu arada önde gitmesinde bi sakınca yok zaten kafanı takma buna
Çok güzell en sevdiğim renkKızlaaar kapı süsüm de hazırmışNasıl olmuş?
Ayy dra gitmen iyi olmuş canım. 100lük sancıya şok oldum amaEndol kullanmamana rağmen kasılmalar aynı maşallah. Demek ki kasılmaların onunla da alakası yok. Aslında gerçekten normal ama biz kendimizi diğer gebelerle kıyaslayıp panik yapıyoruz. Herkesin vücudu ve vücuda gebeliğin verdiği tepkiler farklı. İnşallah 38. gebelik haftanda bu tezimi sana ispatlamış olacağım
Ben de doktordan geliyorum şimdi. Nstde iki tane 100 bir tane 80 bir de 60 şiddetinde kısa süreli sancılar çıktı. Doktorum: "Bunlar yalancı sancılar, haftan ilerledi, normaldir." dedi. Bir de karnım kocaman olmuş o da yalancı sancıların çok olmasına neden olabilirmiş. "9 aylık görünüyosun bacım bu ne hâl?" dediBebekce92 sen de aynı durumdaydın belki senin de kasılmaların o yüzden fazla oluyordur.
Ben 4 kilo almadım 20 kilo aldımAşırı zayıftım düşün o fotoğraf 20 kilo almış hâlim. Gerçi hâlâ kasılmaları fazladan hissediyorum. Bence de zayıflar ekstradan hissediyor ayrıca sen vücudunun farkındasın. O yüzden buradaki bir çok annenin aksine fazladan hissediyorsundur. 10-15 bizim haftalarımızda gayet normal bu arada. Benimki daha fazla ama inşallah sorun çıkmadan 37-38leri göreceğiz. Belki fitil kullanırsam azalır ama bıktım fitilden de
Aaa bende bugün verdim siparişi canım :))Bugün kapı süsü ve isimli tulum siparişimi de verdim. Kapı süsü kargoya veriliş süresi 20 günmüş. Daha fazla sipariş vermesem yetişmeyecekti büyük ihtimalle. Hala yaptırmamış olup düşünenlerin bilgisine
kesinlikle az kilo karın küçük olunca his daha fazla bende 5 kg aldım 57 kiloyum 32.haftamız bu hafta bebek maşallah kilolu diyorlar nereye sığdıryorsun oysa o kadar zorluyor ki öyle oldugunda daha çok baskı yapıyor her hareketi can acıtıyor uyku uyutmuyor önde bi aparat takılmış gibi duruyor :)Hahaha iyi dedinkuzu sen doktoruna gidecektin eşinin işleri vardı gidememiştin ne oldu ihmal etme görün. Daha iyisin herhalde
Oleey 1. eşiği atlattınnnidilatı kesmekten korkma, gerçekten uzun süreler dayananlar var. Progestanı da arttırmıştın şikayetlerin ne alemde??
Ben 32+5'im bugünperşembe muayenem var merakla bekliyorum. Kasılmalar aynı seviyede gibi. Günde 10-15 civarı ama artış, sıklaşma, kötüleşme emaresi yok çok şükür aynı düzende gittiği için olumsuz yorumlamıyorum. Arada sabah da progestan fitil alıyorum kafama göre valla yaa endolsüz 6. Günüm
Bu arada 4 kilo aldım ben 56'yım şu anda. Dr sana demiş ya az kilo aldığın için de çok hissedebilirsin diye ben tam olarak leblebi yutmuş solucanım. Artı eski karın içi ameliyat yapışıklıkları vs derken ben braxton-hicksleri çok hissediyorum bencessver gibi sen ne dersin yorumlarını alayım.
Çook geçmiş olsun minik kuş az daha sabretsin inşallahumarım ilaçlar şifa olur, dinlenmeyle her şey yoluna girer
Ben de 100'lük sancıyı görünce artık buna bi şey der dedim ama sorun görmediAyy dra gitmen iyi olmuş canım. 100lük sancıya şok oldum amadoğum sancısı 100'lük demiyorlar mıydı yahu? Belki de düzensiz vs olmasına göre yorum yapılıyordur bilemiyorum tabii. Hiç ilaç milaç önermedi yine klasik öyleyse?? Bir dahaki kontrol ne zaman?
Yaaa evet 20 kilo almış halin buysa öncesini düşünemedimsağlıklı olalım da azı çoğu mühim değil.
Ağzın bal yesin canım buradaki tüm arkadaşlar en az 37'yi görelim inşallah
Ölçüm konusunda neden farklı çıkıyor tam anlayamadım büyüme atakları da olabilir belki iki gün sonra gitsen ileride görünecek bir kısım geride duruyordur falan. Son muayenede kaç kilo çıktı bıdık peki? En azından üç aşağı beş yukarı fikir verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?