Ben de 100'lük sancıyı görünce artık buna bi şey der dedim ama sorun görmedi
Düzensiz olunca sancıdan saymıyorlar işte. "Haftan ilerlemiş bol bol kasılma olur." dedi. Hatta onu söyleyince direkt sana yazarım dedim
Hiç ilaç önermedi hatta oksapar diye tutturmama rağmen onu da vermedi
Yani nolurdu verseydi
Doktorum sevmiyor işte gereksiz ilaç vs. Günde bir limon suyu içeyim bari. 4 Eylül'de yine çağırdı. İnşallah sabredebilirsem tabii.
Senin kontrole de çok az kaldı değil mi? Bir sonraki kontrolden de güzel haberlerle gelirsin inşallah
Ben aşırı zayıftım evet hatta hep senin kilonda olmak isterdim. Senin kilon maşallah ideal bence
Bu arada zayıflamış mısın sanki? Bebeğin kendisidir, suyudur, eşidir derken sanki 1-2 kilo vermişsin gibi. İkiniz de sağlıklı olun da inşallah
Doğumdan 2 hafta sonra anlaşılır ne kadar alıp verdiğimiz
İnan genelde zayıflığımı belli etmeyem şeyler giyerdim ama koluma dokunan şok olurdu
Doğum sonrası before/ after atarım buraya
Şimdi göbekten ve ödemden dolayı ne kadar aldığımı ben de kestiremiyorum.
Ben de ölçü meselesini hiç anlamadım. O yüzden burada her hafta gram hesabını boşuna yapıyormuşuz gibi geliyor.
Benim ultrason kağıtlarında kilo yazmıyor fakat doktor geçen hafta kilo için 32 hafta dedi. O da uygulamada yaklaşık 2000 kilo. Bu hafta 35 dediği için uygulamadan bakıyorum 2600 gibi çıkıyor. Yani bu fark mümkün değil
En iyisi kafasını, karnını kafaya takacağımıza doğumu bekleyelim
İnşallah hepsi sağlıkla doğar da zaten bebişlerin beden ölçülerinin birbirinden farklı olması çok normal. Sonuçta hangimiz aynıyız ki