- Konu Sahibi kediannesibiri
- #23.201
Hahaha iyi dedin kuzu sen doktoruna gidecektin eşinin işleri vardı gidememiştin ne oldu ihmal etme görün. Daha iyisin herhaldeBence hastanen bir çeyrek de takmalı o fiyatlara şaka bir yana en azından bebeğine özen gösterecekler o güzel Sağlıkla doğsun da inşallah önemli olan o para değil
Zaten çocukluğumuzdan beri akraba ilişkilerimiz zayıf olduğu için alışkınız Önem verdiğim insanlar gelmiş olur zaten En azından başım rahat. Eşimin tarafı biraz uğraştıracak ama mevlit kayınvalidemde verilirse o da hâllolur
Oleey 1. eşiği atlattınn nidilatı kesmekten korkma, gerçekten uzun süreler dayananlar var. Progestanı da arttırmıştın şikayetlerin ne alemde??Eveeeet bugün itibariyle tam 34 olduk Çok şükür. Nidilatı da haftaya keseceğiz artık gerisi Allah'ın takdiri Her şey yolunda giderse ve erken doğum olmazsa da 20 Eylülde alırım dedi doktorum Sende durumlar nasıl ?
Ben 32+5'im bugün perşembe muayenem var merakla bekliyorum. Kasılmalar aynı seviyede gibi. Günde 10-15 civarı ama artış, sıklaşma, kötüleşme emaresi yok çok şükür aynı düzende gittiği için olumsuz yorumlamıyorum. Arada sabah da progestan fitil alıyorum kafama göre valla yaa endolsüz 6. Günüm
Bu arada 4 kilo aldım ben 56'yım şu anda. Dr sana demiş ya az kilo aldığın için de çok hissedebilirsin diye ben tam olarak leblebi yutmuş solucanım. Artı eski karın içi ameliyat yapışıklıkları vs derken ben braxton-hicksleri çok hissediyorum bence ssver gibi sen ne dersin yorumlarını alayım.
Çook geçmiş olsun minik kuş az daha sabretsin inşallah umarım ilaçlar şifa olur, dinlenmeyle her şey yoluna girerEki Görüntüle 3467574 bu gece de acillendim, hem sancım çıktı hem suyum geldi biraz, 2 doz nidilat verdiler, 5 ilaçlı bir serum yaptılar şimdi daha iyiyim inşallah biraz daha kalmaya karar verir Doruk bey... Ayaklarım acaip şişti, mantar kaynaklı kaşıntım ve ağrım da var iyice çekilmez bir hal aldı maalesef.....