- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #23.021
Ben de anlaşmadım ne organizasyon şirketi, ne fotoğrafçı. Hediye olarak magnet düşündüm ama ondan da vazgeçtim, doğumgününde falan tanıdıklara bir şey yaptırabilirim.Yaa ben anlasmadim bende hic hazirlik yok bir cikolata bir lokum kapi sus okadar
Yaa bende misafir odami aldim bir tek dogtas dan yaa yatarak bende evinnherseyini aldim simdi ayaklandim esim musait olmuyir kaldi halilar
Darüşşafaka Yenidoğan magneti yaz google çıkıyor canım. Magnet çeşitleri var seçiyorsun ismini yazıyorsun bebeğin. Sadece tam tarih istiyor hiç birimizin belli olmadığı için ödeme kısmında notlar var oraya sadece Eylül 2024 yazsın, yada 2024 yazsın şeklinde not yazıyorsun. Çikolatalarım hala gelmedi onları da çikolata.atolyesi var instagramda oraya sipariş verdim yanına da büyük boy bir kolonya. Kapı süsüm de hazırlanıyor. Yeter bence daha fazla bişey yaptırmayı düşünmüyorumYaaa nasil oluyor bende yaptiriyim onlara
Göğüs pompası konusunda duruma göre bakarım, belki hastaneden kiralarım diyordum ama çevremde herkes hazırlıklı ol dedi.
Genel olarak da elektrikli ve mümkünse çiftli modeller öneriliyor. Philips avent ve lansinoh arasında kaldım kuzular ne önerirsiniz??
Kablosuz şarjlı göğüse takılanlardan öneriyorlar canım ben de öyle aldım. Diğerleri piriz başına mahkum ediyormuş uzun süre. Bebebao aldım ben şuanda da flash indirimde trendyolda, yeni doğum yapan arkadaşım önermişti. Hatta avent almıştı sonra bunu aldı kullanım kolaylığı açısındanGöğüs pompası konusunda duruma göre bakarım, belki hastaneden kiralarım diyordum ama çevremde herkes hazırlıklı ol dedi.
Genel olarak da elektrikli ve mümkünse çiftli modeller öneriliyor. Philips avent ve lansinoh arasında kaldım kuzular ne önerirsiniz??
Canım bana elektrikli lansinoh tekli görümcem verdi. Çok memnun kalmış. Bende eller serbest ebebekten aldım 1 tane.
Teşekkür ederim kızlar, bakalım başka yorumlar da gelecek mii ona göre son kararı verip alayım en iyisiKablosuz şarjlı göğüse takılanlardan öneriyorlar canım ben de öyle aldım. Diğerleri piriz başına mahkum ediyormuş uzun süre. Bebebao aldım ben şuanda da flash indirimde trendyolda, yeni doğum yapan arkadaşım önermişti. Hatta avent almıştı sonra bunu aldı kullanım kolaylığı açısından
Bana da oldu mide bulantı ilacı kullaniyorum mide yanmasıyla beraber mide bulantısı geliyorMerhaba kızlar,
Hepinize saglıklı hayırlı dogumlar diliyorum inşallah
Aranızda son aylarda mide bulantıları tekrar başlayan var mı ?
28.haftadayım,
Son bi kaç gündür yemek yerken midem bulanıyor ve afedersiniz bi ögürme geliyor devam edemiyorum yemege benzer şeyler yaşayan var mı ?
Acaba bebegin saçları çıktıda ondan mı kayna
Bendeki baby manuel gögüs pompası almıştım cokta memnundum çok ihtiyac duymamıştım bir kaç kere sütüm coğalsın diye sağım için kullanmıştım ama çalışanlar için elektirikli şarjlılar iyi olurTeşekkür ederim kızlar, bakalım başka yorumlar da gelecek mii ona göre son kararı verip alayım en iyisi
Ay aynen bende sürekli oynuyordu hiç durmadı bu geçtiğimiz haftaUzulmeee kuzummm ben sekerli.meyveleri kestim.suyum azaldi anladim cok hareket etmiyor normale dondu ayy gecen hafta hic durmadi fildir fildir oglum neyapiyorsun diyordum.surekli
Evet canım çok fazla ve gereksiz bence de . Hediyelik yaptırıcam çikolata birde kapı süsü yastık falan derken yeter benceOhaaa ne fiyatlsr bunlar yaaa cus yaa
Bende düşünmüyorum süslemek vs. görmek isteyen gelirse hastaneye kolonya tutarız kaynımda pastaneci zaten bir kutu güzel cikolata getirtiririm olur biter.mevlitte hazırlancağı için gerek yok hastaneyeSüs müs uğraşamam ben ya. Bebeğimle ve kendimle ilgilenirim ancak. Yeni doğum yapmışken ki bir de sezaryen olacak, kimseyi ağırlayamam gelmesin kimse. Eve de kimseyi kabul etmeyeceğim, annem kırk mevlidi yapacakmış o zaman gelir gelmek isteyen.
Teşekkür ederiz canımay coo gusel bayildim nasil guzel yapmis tul bende alsam mi nereden aldi
En iyisini yapmışsınBen de anlaşmadım ne organizasyon şirketi, ne fotoğrafçı. Hediye olarak magnet düşündüm ama ondan da vazgeçtim, doğumgününde falan tanıdıklara bir şey yaptırabilirim.
Sade bir kapı süsü, tatlı-tuzlu kurabiyeler, adının yazılı olduğu çikolata, içecekler yeterli bence
Kendime de kırmızı lohusa tacı aldım adettendir diye, süslü terlik almadım. Biri Sabahlıklı iki gecelik, bir pijama takımı onlar da süslü püslü değil orta kalem şeyler
Benim hastanede sezaryen doğuma eşleri alıyorlar, sorun kızlar o konudaki politikaları neymiş diye.
Takip ettiğim ünlü bir doktor var. Çatı darlığı doğum başlamadan anlaşılmaz diyor. Önemli olan ikinizin sağlığı, doğum zamanı gelince sağlıklı olana zaten karar verilirKızlar Merhaba bir konuda fikir almak istiyorum. Ben normal doğum istiyorum ama, dokdorum Catı darlığın var normal doğumda zorlanırsın dedi. bende Normal olarak korkmaya başladım, ultrason icin başka dokdora gittiğim zamanda dokdorunuz haklı Catın dar dedi yine.. yani bebek kücük olursa doğurabilirsin diyor şimdi 32+2 haftalık olduk 37+0 hafta olduğun zaman gelirsin son kontrolleri yapıb normal mı sezeryan mı diye karar veririz demişti. Acaba risk alıb normal doğuma girersem bebeğe ve bana bir şey olurmu vajinaya tikiş düşmesinde istemiyorum kafam cok bunaldı
Doğru diyorsun canım, zaten stres, yorgunluk bir yandan, o nedenle süs püs işleri benim için ikinci sırada. Hatta sezaryende iki gün kalınıyor ya, ilk gün misafir için uygun olmadığımızı da uygun bir dille söyleyelim diyorum eşime. Ertesi gün gelsin bari isteyenEn iyisini yapmışsınMisafirlerle mi uğraşalım bebişlerle mi Ayrıca benim doğuma büyük ihtimal sadece çekirdek aileler gelecek. Hatta belki eşimin çekirdek ailesi de gelemez çünkü başka şehirdeler. Onlar sonradan gelebilir. Çikolata yaptırırsak onlar bile elimizde kalabilir ama hatıra olsun diye birkaç süs eşyası yaptıracağım. Çekirdek ailedekilere veririm. Hastaneye de pastaneden çikolata ve içecek alırız hemşireler ve yakın akrabalarım için. Baba tarafım beni yolda görse tanımaz, anne tarafım da başka şehirde
Mevlit yaparsa eşimin tarafı yapar. Eğer düşünürlerse o zaman özel çikolata hazırlarız inşallah
Hastane çıkışı yenidoğan 2 takım sadece 50 cm aldım ben. 2 takım alt üst 2 tulumda yenidogan hediye geldi. Diğer aldıklarım büyük oldu 0/3 ay 3 ay gibiKızlar kıyafetleri yenidoğan mı alıyorsunuz (50cm), yoksa 56 cm mi? Ben gaza gelmişim, neredeyse hepsini 56 almışım(0-1 aylık). Ekim'de buralar serin oluyor, o yüzden uzun kollu zıbın, ayaklı alt piyama ve üstüne tulum şeklinde kombinasyonlar yaptım. 5 takım oldu. Burada, Tr'deki gini 10 parçalı hastane çıkışı takımları yok. Kendim yaptım. Arkadaşım da battaniyesini aldı. Ablam da ördü bir tane, onu da gönderecekler. Kendime 2 pijama takımı ayarladım. Hijyen ürünleri kaldı şimdilik. Ayrıca henüz araba, beşik vs. De almadık, sadece oto koltuğunu aldık.
Hayırla gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?