- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #23.001
Aaa bana da desene canim hangi siteden aldin bende aliyim tulYa ben hastanede baktım genelde kapıyı süslemişler hep. Benim doktorum çok ıvır zıvır istemediğini, organizisyondan gelen şeyleri tozlu mikroplu olduğunu odada çok fazla öyle şeylerin olmaması gerektiğini söyledi. Ben de baya araştırdım hem pahalı geldi hem gereksiz. Kendim Trendyoldan aldım küçük bişeyler. Kapı için Tül de 5 metre rahat yetiyormuş bir de onu aldım.
Cok pahali ben onuda tutmayacagim 12 bin cok degil mi yaaCok sekermisfotoğrafçıların hesaplarına bakiyorum ben de dedigin gibi gercekten hic estetik pozlar yok. Daha dogrusu profesyonel bir elden cikmis gibi görünen fotoğraf sayisi cok az. Bir de benim hastanem bir kişiye mecbur tutuyor. Anlaşmaları varmis. Hem fotoğrafları kötü hem de 12 bin lira fiyat verdi.1 saatlik cekim icin. Canım sıkıldı fotoğraf konusunda.
0 1 canim 0 3 aldim ben hepGünaydın kızlar, ya yenidoğan 0-3 ay mi 0-1 ay mi diye geçiyor bide 0-6 varniye 0 dan başlatıyorlar ki hep kafa karıştırıcı
Ohaaa ne fiyatlsr bunlar yaaa cus yaaAynı şekilde bana oda süsleme için 11 bin dediler fotoğrafçı için 25 bin dışarıdanda getiremiyorsun aşırı gereksiz ve saçma geliyor bana bu fiyatlar 3-5 balon için
Aaa ne saçma şeymiş kendiniz bişeyler yapsanız ona da mı izin vermiyorlar? Ben hastaneye hiç sormadan aldım bu süsleri umarım onların da böyle bir prosedürü yoktur yoksa patladı elimdeNeyse en kötü evimdeki kapımın önünü süslerim
Ay ne guzelAy şu dönemde en son duyman gereken kişiler dışarıdakiler. Ben ilk bu ihtimali öğrendiğimde planladigim bircok seyden vazgeçmiştim doktordan çıktığımda. Eşimle bunu paylastigimda bana çok kızdı. Kafandaki her sey yapilacak, erken olma ihtimali varsa daha hizli hareket edeceğiz demekki demisti. Ertesi gun kayinvalidem vs aradi sakın hicbir seyden vazgeçmiyorsun diye. Kendi ailem de ayni sekilde. İyi ki varlar
Evet küçük bir köşe yeter diye düşündüm ben deBen de bu şekilde sipariş verip odayı kendim süslemeyi düşünüyorum. Organizasyonlar aşırı pahalı ve abartılı geldi. Foto çektireceğimiz bir köşe olsa yeter demi. Hediyelik yaptıracak mısınız ?
Ayy halilarim bende almam lazim esimden dolayi alamiyorum illaki birlikte alacagiz ev bitti halisiz kaldik
Masallah kac haftasin canim guzel boyu posu simdiden
Aaa bana da desene canim hangi siteden aldin bende aliyim tul
Sağol kuzum hiç bilmiyorum ki neyden olduğunu hamileliğin son haftalarında hormonlardan da olabiliyormuş, çok ilaç kullanıyorum onların yan etkisi de olabilir, streste olabilirUzuntuden stresttem oldu demi kusum coo gecmis olsun
Ben hic kurutmaya atmadim atma dediler hep kurutup utuledim canimKızlar birsey soracağım hastane çıkışını annemle ayarladık yıkadık utuledik. Ama bundan sonra utuye gerek yok bence kurutma makinesinde ısı görüyor diyorum annem olmaz utulerim ben diyor. Kurutma makinesi yeterli gelmez mi ki ne bilim
Yaaa nasil oluyor bende yaptiriyim onlaraEvet küçük bir köşe yeter diye düşündüm ben deHediyelik magnet yaptırmıştım darüşşafakaya bir de çikolata yaptırıyorum
Kızlar Merhaba bir konuda fikir almak istiyorum. Ben normal doğum istiyorum ama, dokdorum Catı darlığın var normal doğumda zorlanırsın dedi. bende Normal olarak korkmaya başladım, ultrason icin başka dokdora gittiğim zamanda dokdorunuz haklı Catın dar dedi yine.. yani bebek kücük olursa doğurabilirsin diyor şimdi 32+2 haftalık olduk 37+0 hafta olduğun zaman gelirsin son kontrolleri yapıb normal mı sezeryan mı diye karar veririz demişti. Acaba risk alıb normal doğuma girersem bebeğe ve bana bir şey olurmu vajinaya tikiş düşmesinde istemiyorum kafam cok bunaldı
Ben hic kurutmaya atmadim atma dediler hep kurutup utuledim canim
Yaa bende misafir odami aldim bir tek dogtas dan yaa yatarak bende evinnherseyini aldim simdi ayaklandim esim musait olmuyir kaldi halilarBende gezemiyorum canım dr tuvalet dışında kalkma dedi. Allah tan odayı iyiyken halletmişim. Halı avize falan hep internetten sipariş verdik beraber seçtik. Gelince güzel cikarsa söylerim. Misafir oda halim empera ona güvendim memnunum ondan
Ben dun altima kacirdim hapsirdim kacti baya rezillik iyice zor aylardayiz herhalde
Bilmiyorumki inan bende cahil dediklerininyaptimYaaa niye öyle dediler acaba canım
Hahqhaha bezle dolasma zamanimi hahaBana da gülerken oldu 2 kere2 sinde de evdeydim Allah tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?