2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ayyy nasıl da yakışmış pembişşş maşallah güzel anne Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim Adaceli ben oldum 10 gün önce hiç bir yan etkisi olmadı

Canım çok geçmiş olsun yaa Allah iyi haberler verdirsin.

Geçen haftadan bu yana 120 gram almış az almış yaa 1384 olmuş. Halbuki 1400 aşağısı olursan bozuşuruz demiştim. Ne yapıyım ben şimdi bu çocukuma
Kaçıncı haftadasın kuzum? Kendi fizik yapın nasıl genetikte olabiliyor çünkü bazı şeyler 2 haftadan fazla geri değilse gelişim geriliğinden söz edilemez diyor her yerde

Kaçıncı haftadasın kuzum? Kendi fizik yapın nasıl genetikte olabiliyor çünkü bazı şeyler 2 haftadan fazla geri değilse gelişim geriliğinden söz edilemez diyor her yerde
30+6 dayım. Bende zaten normal insan standartının baya altındayım 43 kilo ile hamile kaldım Babası şu an kilolu ama oda küçükken zayıfmış 2200 doğmuş. Babasına çekicek galiba

30+6 dayım. Bende zaten normal insan standartının baya altındayım 43 kilo ile hamile kaldım Babası şu an kilolu ama oda küçükken zayıfmış 2200 doğmuş. Babasına çekicek galiba
O zaman çok normal canım. Bir arkadaşım da senin gibi hamile kaldı bebeği hep zayıf çıkıyordu doktor sizden devasa bişey çıkmasını beklemiyorsunuz dimi diye espri yapmıştı hatta O da annesi babası gibi fit olacak demek ki sağlıklı olsun da

Aynı haftada olduğumuzu söylemiştin sanki, unutmuşum hep b12 eksikliğinden Çok bir şey kalmamış, bebişimiz sabırlı olacak inşallah
Kafalarımız aslında o kadar meşgul ki herseyle biz farkında olmasakta arka planda cok sey dönüyor evet az kaldı inşallah zamanında hayırlısıyla olur

Canım bende geçen hafta gitmiştim kayınvalidem zayıf demişti kilosuna cok bozulmuştum kafama takmıştım dün yine gittim 200 gramdan fazla almış bir haftada yaptığım değişik tek sey kemik suyundan etli yalancı paça çorbası yaptım içtim aynı sekilde tavukla da yaptım içtim onla alakası varmı bilmiyorum ama damak zevkine uyarsa dene istersen. Benimkininde babası 3 filan doğmuş ben 4 sanırım ne olcak görücez sağlıkla gelsinler de inşallah canını sıkma ben kilosuna kafamı takarken suyumun az olduğunu son haftaları göremiceğimi söyledi doktor sağolsun

bende de kronik hale geldi idrar yolu enfeksiyonu ve mantar ama rahatsız edici bir şey yok şikayet olarak doktor dün kız bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma sebebiyet verir dedi tahlil istedi ama bana hiç bir sey vermedi. Fitil ve şaşe kullandım öncesi ama 2 hafta sonra aynıya dönüyor. Benim kızımdan geçiyor onun ki tekrarladıkca bana geçiyor o kadar dikkat etmeme rağmen. Nioli yağını soracağım doktoruma kullanabilirmiyim diye belki çare olur. Geçmiş olsun cok

Bu hafta yumurta az yedim sanırım artık bıktığımdan. Yumurta da farkettiriyor baya galiba. Et evet aynı şekilde farkettiriyor. Su içinde dediğim gibi havuç portakal suyunu dene mutlaka. Bakalım farkedicek mi bir şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…