- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #22.001
Canım normal doğum düşünenler için 37 . Hafta genel daha öncesi de olabilir ama çatı muayenesi ile doğumu tetiklediği için genelde 37 en erken bakıyorlar çatı dar zor yaparsın yapamazsın vs vs bilgi veriyor .Valla canım bilemedim . Bizim ilk tercihimiz normal doğum olduğu için bakılacak ama sezeryanla bakılmayabilir. Bilen arkadaşlar bizi aydınlatabilir mi ??
Kızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
Soran ilgilenen dua eden herkese çok teşekkür ederim.
Yaz Bebek 12 Ağustos 6:19’da 7 aylık doğdu:)
Oyy annesinin minik yavrusuArkadaşlar eğer 29-30. Haftadaysanız aha içinizde bundan var:)
Moralleri yüksek tutuyoruzEki Görüntüle 3464683 7 hafta sonra eve gelcek bebişimiz
Lansinoh elektrikli olani kullandım canm gayet güzel çekim gücü çok güzel ve göğüsu acıtmıyor ben çok memnundumKızlar ilk doğumumda süt gelmeme sorunu yaşamıştım bu doğumumda da sütümü sağmak için makina almak istiyorum ama çok pahalı markalarda var çok ucuz olanlarda acaba daha önce kullandığınız önereceğiniz makine var mı ? Birde lansinohun el pompasınada iyi diyorlar ne yapayım bilemedim fikri olan var mı
Hayırlı olsun Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin annesiKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
Soran ilgilenen dua eden herkese çok teşekkür ederim.
Yaz Bebek 12 Ağustos 6:19’da 7 aylık doğdu:)
Maşallah sana ömrün bahtın güzel olsun insallah minnoşumArkadaşlar eğer 29-30. Haftadaysanız aha içinizde bundan var:)
Moralleri yüksek tutuyoruzEki Görüntüle 3464683 7 hafta sonra eve gelcek bebişimiz
Benim bildiğim duyduğum manuel olanlar fazla sütü toplamakta başarılılar yani sütün yoksa onu getirmekte değil. Onun için elektrikli iş görüyor. Benim arkadaşım Philips Avent almıştı ama kablo başında beklemenin çok sıkıntı olduğunu söyledi ve kablosuz şarjlı olan göğüse takmalılardan aldı. Onun deneyimlerine güvenerek ben de aynısından aldım bakalımKızlar ilk doğumumda süt gelmeme sorunu yaşamıştım bu doğumumda da sütümü sağmak için makina almak istiyorum ama çok pahalı markalarda var çok ucuz olanlarda acaba daha önce kullandığınız önereceğiniz makine var mı ? Birde lansinohun el pompasınada iyi diyorlar ne yapayım bilemedim fikri olan var mı
Şu anda 31 +2 olarak aynı şeyi hissediyorum hatta aynada göbeğim çok aşağıda görünüyor ve korkuyorumSelam kızlar, yarın 31.haftaya giriyorum.Bu hafta sanki aniden karnım büyüdü benim mide kısmı da kocaman oldu şok oldum.Siskinlik ve sertlik ve çeşitli yerlerimde ağrılar da olmaya başladı.Herhalde normaldir değil mi bunlar?
Ya maşallah artık bebek olmuşArkadaşlar eğer 29-30. Haftadaysanız aha içinizde bundan var:)
Ben oksapar ve coraspin kullanıyordum. Düşük oranlı bir pıhtı sorunum olduğu için kullanıyordum, daha önce düşüklerim olduğu için test yapmıştık öyle çıkmıştı. (Düşüklerimin sebebi bu değildi.) 32.haftada coraspini bıraktım. Her durumda çoğu doktor 32.haftada coraspini bıraktırıyormuş. Şu an sadece oksapar kullanıyorum. 33+1 olduk. Pıhtı sorunuma rağmen bana bıraktırdıysa sen de endişelenme bence.Bir konuda yardımınızı istiyorum. Hatırladığım kadarıyla aranızda oksapar kullanan birçok anne var. Niye kullanıyorsunuz acaba? Doktoruma ısrar etmeme rağmen 32. haftada ecopirini bırakmamı söylüyor. Bir kaç kez azaltmayı denediğimi ama azaltınca bebeğin hareketlerinin de azaldığını söyledim. Kan testi istedim. ecopirin kullanmama rağmen aPTT süresi sınıra yakın. Ayrıca önceki sonuçlarıma göre süre bayağı kısalmış. Anlayan anneler normal mi bu acaba? Risk almak istemiyorum. Ya ecopirine devam etmek istiyorum ya da oksapar istiyorumSize o iğne yazılmadan önce bir test falan yapılmış mıydı?
Çok teşekkür ederim. aPTT değerinizi hatırlıyor musunuz acaba? Ecopirinle bile düştüğü için ecopirini bırakmam hâlinde daha da düşmesinden korkuyorumBen oksapar ve coraspin kullanıyordum. Düşük oranlı bir pıhtı sorunum olduğu için kullanıyordum, daha önce düşüklerim olduğu için test yapmıştık öyle çıkmıştı. 32.haftada coraspini bıraktım. Şu an sadece oksapar kullanıyorum. 33+1 olduk.
Canım iyiyim dikiş yerim ağrıyor ama kızım için güçlü olmak zorundayım yanına yürüyerek girip çıkıyorum:)berfuto nasılsın canım iyi misin
En son nisanda yapmışız böyle çıkmış. Ocaktan beri kan sulandırıcı kullanıyordum ama.Çok teşekkür ederim. aPTT değerinizi hatırlıyor musunuz acaba? Ecopirinle bile düştüğü için ecopirini bırakmam hâlinde daha da düşmesinden korkuyorum
Canım bebişini gördüm, dün yazamadım. Maşallah o kadar tatlı kiiCanım iyiyim dikiş yerim ağrıyor ama kızım için güçlü olmak zorundayım yanına yürüyerek girip çıkıyorum:)
Meğer çok ciddi bir şey atlatmışız bebeği kaybediyorduk dedi doktorumuz. Bir insan bir insana ne kadar minnettar olabilirse o kadar minnettarım ona.
Bebiş de fırında bir süre daha kalacak sadece :) sonra sağ salim alıcaz yanımıza.
Anladım. çok teşekkürler. Ben de gebelik başından beri aspirini kullanıyorum ama buna yakın çıkmış değer. Doktoruma üstünde durması için ısrar edeceğim. İnşallah sorun olmaz. Bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız inşallahEn son nisanda yapmışız böyle çıkmış. Ocaktan beri kan sulandırıcı kullanıyordum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?