Yok yok Allah'ın izniyle hiç bsey olmaz bebislere merak etme.Daha önce de söylemiştim yediğimiz şeylerin bebgin kilosuna ciddi anlamda bir etkisi yokmuş.Cok sağlıksız beslenmedigimiz sürece sorun yok bence.Her şeyin fazlasının zararı olduğu için şekerim de karbonhidratin da tabiki fazlası zarar, bildiğim kadarıyla erken doğuma sebep olabiliyormuş o yüzden kendimizi de üzmeden dikkat edersek yediğimizde ictigimize bir sorun olmaz inşallah.Kafaya çok taktikca stres oluyor insan belki bu bebeği etkiler o yüzden çok düşünmemek lazım üzerine.İlk zamanlar ben de dusunuyordum hiç bsey yiyemiyordum diye ama bebek hep bı hafta öndeydi hala da öyle sağlığı da yerinde olsun inşallah haftaya görürsem daha da rahatlayacagim.Zwten bide artık bu haftalarda bunları düşünmek yerine onlara kavusacagimiz günün hayalini kuralım neler yapacağımızın hayalini kuralım daha güzel ve keyifli bence.Ben öyle yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince hormonlar izin verdikçe
Dua edin bence bide bol bol bebeğinizi severek ona dokunarak ne bilim iyi hissettiriyor