Bugün kontrolden plesenta akreata teşhisi alarak ayrıldım hayatım da ilk defa böyle birsey duydum
(İlk doğumum sezeryan di ve boş gebelik nedeniyle kürtajim vardı bunlar tetikleyici sebep olabiliyormus) yani plesentam eski sezeryan dikiş yerlerime yapışmış belki daha fazlası
Rahimde aşırı kanama gerçekleşiyormus doğum anında annenin hayatı riski çok fazlaymış ve doktor büyük ihtimal rahmini almak zorundayız dedi kanamalı oldukça ağır Bi ameliyat ki benim zaten hali hazıra kalp rahatsızlığım var ritim bozuklugu anestezi olarak bizi zorlayacak dedi doktor
Tam teşekküllü bir devlet hastanesinde kan bankası olan bir hastanede doğum yapmam gerekiyormuş doğum da çok fazla ünite kan ihtiyacı olabilirmiş zaten kansızlkla savasiyordum nasil cikicam işin içinden bilmiyorum
Şuan yıkılmış hissediyorum kendimi bitsin bian önce kavuşayim kızıma diye gün sanıyorken ayaklarım geri geri gidiyor günler geçmesin istiyorum ve de çok korkuyorum en çok da oğluma üzülüyorum daha 8 yaşında ve hicbirseyin farkında deil belkide sağ cikamayacagim ameliyattan uyuyamıyorum uyumak istemiyorum
Sizlerden dua istiyorum lütfen hepinizin duasına ihtiyacım var nolur sağ salim bebeğimi de alıp kurtulayım Allahim lütfen