- Konu Sahibi kediannesibiri
- #20.361
Benim yüksek ihtimal sezaryen olacak zaten Eylül 15 haftası alınacak gibi görünüyor hayırlısı bakalım sürpriz yapan olmazsa ilk kurbanlar bizis
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yüksek ihtimal sezaryen olacak zaten Eylül 15 haftası alınacak gibi görünüyor hayırlısı bakalım sürpriz yapan olmazsa ilk kurbanlar bizis
Canimmmm gecmis olsun ben kacirdim insallah kotu bisey yoktur bayadir yoktumYazan herkese tek tek teşekkürler hepinizden Allah razi olsun kızlar tek tek yazamadım kusura bakmayın kafam pek yerinde deil uykusuzluktan ama bi arkadaşta yazmış ya uzun uzun o da benzer durumdaymis Allah hepimize şifa versin inş hersey Allahtan farkındayım ama ilk şoku atlatmak biraz zor oluyor bugün daha iyiyim hastane ve doktor arayışına gireceğim yine haber veririm inş güzel haberlerle gelmek nasip olur Rabbım hepimizi evlatlarımıza ailemize bagislasin
Kuzenim hediye almıştı ebebek kendi markası emzirme yastığı örtüsü ve kolluk birlikte. Güzel görünüyorduKızlar emzirme örtüsü alan var mı? Uygun fiyatlı kumaşı güzel bulamadım ya. Müslin battaniyeler 200 300 lirayken emzirme örtüleri daha pahalı.
Benim de 20 eylul planlandi kizlarr ilk planlama tarihleri kac insallah oglum uslu durur gelmez 20 eylul dedi doktorumBenim yüksek ihtimal sezaryen olacak zaten Eylül 15 haftası alınacak gibi görünüyor hayırlısı bakalım sürpriz yapan olmazsa ilk kurbanlar bizis![]()
15inde tam 38 oluyor 38-39 arası alıyorlar sanırım sezaryende bir kilo problemi sıkıntısı olmazsa. Ayy hadi bakalım az kaldı sabır, en hayırlı zamanda gelsinler inşallahBenim de 20 eylul planlandi kizlarr ilk planlama tarihleri kac insallah oglum uslu durur gelmez 20 eylul dedi doktorum
Doktor olabilecek tüm riskleri anlatmıştır bu teşhis için ilk de değilsindir canim mutlaka vardır bu doğumu yapacağın tam teşekküllü uzman doktorların olduğu hastane Rabbim denk getirsin.... gönlüne genişlik ferahlık versin kolaylıkla sağlıklı doğum nasip olsun canım benim...Bugün kontrolden plesenta akreata teşhisi alarak ayrıldım hayatım da ilk defa böyle birsey duydum
(İlk doğumum sezeryan di ve boş gebelik nedeniyle kürtajim vardı bunlar tetikleyici sebep olabiliyormus) yani plesentam eski sezeryan dikiş yerlerime yapışmış belki daha fazlası
Rahimde aşırı kanama gerçekleşiyormus doğum anında annenin hayatı riski çok fazlaymış ve doktor büyük ihtimal rahmini almak zorundayız dedi kanamalı oldukça ağır Bi ameliyat ki benim zaten hali hazıra kalp rahatsızlığım var ritim bozuklugu anestezi olarak bizi zorlayacak dedi doktor
Tam teşekküllü bir devlet hastanesinde kan bankası olan bir hastanede doğum yapmam gerekiyormuş doğum da çok fazla ünite kan ihtiyacı olabilirmiş zaten kansızlkla savasiyordum nasil cikicam işin içinden bilmiyorum
Şuan yıkılmış hissediyorum kendimi bitsin bian önce kavuşayim kızıma diye gün sanıyorken ayaklarım geri geri gidiyor günler geçmesin istiyorum ve de çok korkuyorum en çok da oğluma üzülüyorum daha 8 yaşında ve hicbirseyin farkında deil belkide sağ cikamayacagim ameliyattan uyuyamıyorum uyumak istemiyorum
Sizlerden dua istiyorum lütfen hepinizin duasına ihtiyacım var nolur sağ salim bebeğimi de alıp kurtulayım Allahim lütfen![]()
Ultrason gibi kuzum uzaniyorsun karnina kemerle dopler gibi cihaz bagliyorlar 2 tane bebegin kalp ritmini sanci olup olmamasini kasilmalari hareketlerini vs grafikte kayit altina aliyorAyy hadi bakalim banada 15 gun sonra dedi insallah nst tam nedir peki
Ben bugün 31+3 ile gittim muayeneye nst 3 hafta sonra ki muayenede dedi. Doktordan doktora mı değişiyor ya da gereklilik durumuna göre mi anlamadimKizlar 31+4bugun ilk nstye girecekmisim heyecanlandim baya
E bebekte hem Uygun hem güzel emzirme örtüleri var. Hatta şimdi baktım indirim de olanlar var bir bak istersen sitesineKızlar emzirme örtüsü alan var mı? Uygun fiyatlı kumaşı güzel bulamadım ya. Müslin battaniyeler 200 300 lirayken emzirme örtüleri daha pahalı.
Doğuma yakın başlanan bebeğin kalp atışı, sancı olup olmaması gibi ölçümlerin yapıldı 30/40 dklik bir ölçüm canım. Karnına baglanan kemerler ile ölçülüyor.Ayy hadi bakalim banada 15 gun sonra dedi insallah nst tam nedir peki
Normal doğum olduğu için son ay haftada bir kontrol ile süreci takip etmeli olucak şuan 26 Eylül duruyor ultrasonda 1 Ekim'diBenim de 20 eylul planlandi kizlarr ilk planlama tarihleri kac insallah oglum uslu durur gelmez 20 eylul dedi doktorum
Senin erken değil mi Pınar 20 si ? Sat larimiz yakındı seninle 11 Ekim görünüyor benim meselaBenim de 20 eylul planlandi kizlarr ilk planlama tarihleri kac insallah oglum uslu durur gelmez 20 eylul dedi doktorum
Valla bu yazı bana bile iyi geldi inşallah herşey güzel olacakAllah yardımcın olsun savaştığın ruh halin, içinde bulunduğun durum zor. Ama zihnini olumsuzluklara odaklama akıl en büyük destekçi sen iyiyim ve iyi olucam dedikçe vücudun iyi olduğuna inanır. Duam, dualarımız seninle çok güzel haberler ile bebeğini kucağına alıcaksın bak gör. Bol dua bol dinlenme ve olumlu enerji neler neler var ne olmazları olduran Allah var sen ona bırak kendini güzellikler seninle olucak![]()
Ben atlattım kısa sürüyor ama ağrıtıyor vücüd ağrısı çok yapıyorAy kızlar ishal salgını varmış çok fena. Kusmalı ateşli zehirlenme olarak geçiyor. Eşim dahil 3 kişi iş yerinde raporlu, hastanede de çok salgın olduğunu söylemişler çok dikkatli olalım
Evet bende Eylül 19 tarzı dogum olacak 4 ekim uygulamada ama doktor 38 de alırız dedi duruma göreAnlaşılan biz ekim anneleri grubu değil Eylül anneleri grubu olmalıymışız![]()
Ben aldım trendyolda n güzel geldi puset örtüsü emzirme yastığı bir arkadaşım verdiEmzirme yastığı ve puset örtüsü alan var mıı?