2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar ben de hastane için bunları aldım bi takım da su yeşili ablam hediye etmişti belki onu da eklerim ne olur ne olmaz diye bence yeter 3 takım

Eklentiler

• IMG_2266.jpeg
    58,2 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_2265.jpeg
    48,7 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_2264.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 77
Sabah açlık şekerim en fazla 92 çıkıyor ama fazla uyuduysam 10 saat filan ozaman 88 çıkıyor. Evet cok zor uyması sadece bir kere böreğin tadına baktım yukseldi ara öğünde bana hep meyve yanınada sut ayran ya da kefir yazmış onlarsız asla yemiyorum. Bu sabah sırf kaşar peyniri yemek için heyecanlıyım ama dediginiz gibibac birakmiycam mesela 2 kere kahavlti gibi.. sağlıkla gelişsin bebeklerimiz

Kızlar bir şey soracağım. Dün (6. haftamda) özele gittim vajinal ultrasonla bakıldı ve kalpleri dinletildi. Bugün devlette gittiğim doktor çok kızdı. Bebeğe zarar veriyor dedi. Aynı durumu yaşayan var mı? Çok üzgünüm çok kötüyüm.

Neden zararlı olsun ki Vajinal ultrason güvenli. Doktorlarınız minik bir görüş ayrılığı yaşamış sadece, üzülmeyin.

merhaba, arkadaşımın bebeğinde de öyle olmuştu. Erkek bebek ve şu an çok sağlıklı. Korkmayın lütfen endişelenmeyin ama takipte kalın yine de. Genelde rastlanan bir durummuş

Kızlar geçen e bebekte yüzde 40 indirim vardı bu fermuarlı 2li tulumdan aldım. Hiç e bebeğin böyle 2li tulumlarını gördünüz mü? Bacak boyu çok uzun ve dar gibi geldi iade mi etsem emin olamadım. Kendim fotoğrafını çekmeyi unutmuşum da yorumlardan bi fotoğraf ssledim. Onu ekliyorum. Tecrübeli anneler bu tulum kullanışsız mı olur sizce?

Eklentiler

• 1000082403.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 75
  • 1000082404.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar e bebekte indirim var gümüş kapak, göğüs pompası falan indirime girmiş almak isteyen olursa bakabilir
göğüs pompası olarak lansinoh kablolu ve eller serbest kablosuz satılan ürün arasında kaldım. Sizce hangisi ? kablolu olna faturalı ve sorun olduğunda ulaşabileceim bir yer var kablosuz da internet ve yurtdışı satışlı olduğu için tereddüt var. Yorumları inceledim, kablolu modellerden diğerine geçip memnun kalan çok kişi var .

Eklentiler

• Ekran görüntüsü 2024-08-01 103109.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 82
Ben de yaşıyorum. Doktorlara sorduğumda muz ye maden suyu iç dedi. Kendi hareketsizliğinden olabilir bebeğe bağlama her şeyi dedi hatta detaylı ultrason doktorum. Bilemiyorum zamanla geçti arada bir hatırlatıyor tekrar kendini

Cumadan bu yana 200 gram almışım sadece. Bebek nasıl haftalık 150 gram alsınn ki :/ İştahım niye artmadı yaa ben 3. Trimesteri hep çok yenilen asla doyulmayan bir zaman diye biliyordum
1 kilo olmuş olsa bari bebişim

Kızlar az önce sanırım Braxton hicks yaşadım ilk defa. Karnım top gibi oldu kasıldı kaldı. 4 saatlik falan yol geldik ondan mı oldu acaba? Daha önce hiç olmamıştı. Çok değişikti tedirgin oldum
4 saat aralarında sık sık durup yürüyüşler yaptın değil mi ? Doktorlar yolculuklarda 2 saatte bir 15 dklık yürüyüşler istiyor en azından.

Ben bu ürünü almadım şu anlık bekletiyorum, ablamın var çünkü gerekirse onu kullanacağım ama o iş görmez ise alırım diye düşünüyorum.

26+5 olarak geceleri en az bir kere tuvalet için kalkıyorum, ileride daha da artacak diyorlar

Ben de iki gündür dikkat ediyorum da tek taraflı sanırım ağrı. Öne doğru adım atınca acıyor ama ödemden olan bir ağrı gibi değil de farkında olmadan incitmişim gibi bir ağrı

Ben de gece kalkıyorum tuvalete canım. Hatta uyandığımda karnım taş gibi oluyor korkuyorum, tuvalete çıktıktan sonra düzeliyor.

En az 10 kere kalkıyorum enfeksiyon ve mantar var çünkü, gündüz de 30 kere falan giriyorumdur. Deliksiz uyuyanlara kocaman maşallah başından beri hiç uyuyamadım maalesef. Şimdi de dönünce uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…