- Emoji Skoru
- 659
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #20.141
Sabah açlık şekerim en fazla 92 çıkıyor ama fazla uyuduysam 10 saat filan ozaman 88 çıkıyor. Evet cok zor uyması sadece bir kere böreğin tadına baktım yukseldikaşar serbest, beyaz peynir sınırlı dedi diyetisyen. Bana epey açıklama yaptı. Kendini aç bırakma, sonuçta zayıflama diyeti yapmıyoruz, şekerimizi sınırlar içinde tutmaya çalışıyoruz. O yüzden şekeri yükseltmeyen şeyler serbest. Günde 3 ara öğün, her ara öğünde bir porsiyon meyve tükeyetebiliriz. Sadece bir muzun yarısı ve 10 üzüm 1 porsiyon sayılıyor(şeker oranı yüksek olduğu için).
Benim şekerim sabahları yüksek çıkıyor(tam sınırda), o yüzden gece atıştırma öğünü yapmıyorum. Eğer sizin böyle bir sorununuz yoksa yapabilirsiniz(bu da diyetisyen tavsiyesi). Kuruyemiş, yoğurt vs.
Diyet çok zor, birçok şey yasak. En azından serbest olanları bolca tüketelim, bebelerimiz beslensin
Neden zararlı olsun kiKızlar bir şey soracağım. Dün (6. haftamda) özele gittim vajinal ultrasonla bakıldı ve kalpleri dinletildi. Bugün devlette gittiğim doktor çok kızdı. Bebeğe zarar veriyor dedi. Aynı durumu yaşayan var mı? Çok üzgünüm çok kötüyüm.
Vajinal ultrasonla kalp atışını dinlememize kızdı. Kalbi ısıtıyor dediNeden zararlı olsun kiVajinal ultrason güvenli. Doktorlarınız minik bir görüş ayrılığı yaşamış sadece, üzülmeyin.
Duru lavantalı granül sabun aldım ben e bebektenKızlar bebişe çamaşır deterjanı olarak ne alacaksınız?
Ben siveno aldım haftaya yıkayıp ütüleyip kaldıracağım inşallahKızlar bebişe çamaşır deterjanı olarak ne alacaksınız?
merhaba, arkadaşımın bebeğinde de öyle olmuştu. Erkek bebek ve şu an çok sağlıklı. Korkmayın lütfen endişelenmeyin ama takipte kalın yine de. Genelde rastlanan bir durummuşKızlar, bebeğinin böbreklerinde genişleme olan var mı ?
Detaylıda çıkmıştı, erkek bebeklerde sıklıkla görülen bir durum, önemli görülmüyor doktorun gerek görürse zaten yönlendirir demişti perinatolog.
Geçen devlet hastanesindeki doktor sol böbrek genişlemesi 8mm, sağ 6.5mm dedi. Sınır 10mm bu haftalarda dedi. Doğumda ve sonrasında hatırlatmayı unutma, kontrol/takip edilecek dedi. Sünnet olunca çoğunlukla geçiyor diye de ekledi. Genişleme devam etmiş yani. Özeldeki esas doktorum da ciddi bir durum olmadığını söylüyor ama ne kadar kafama takmamaya çalışsam da aklımdan da pek gitmiyor
Bu durumu yaşayan var mı? Bilen, tecrübesi olan ?
göğüs pompası olarak lansinoh kablolu ve eller serbest kablosuz satılan ürün arasında kaldım. Sizce hangisi ? kablolu olna faturalı ve sorun olduğunda ulaşabileceim bir yer var kablosuz da internet ve yurtdışı satışlı olduğu için tereddüt var. Yorumları inceledim, kablolu modellerden diğerine geçip memnun kalan çok kişi var .Kızlar e bebekte indirim var gümüş kapak, göğüs pompası falan indirime girmiş almak isteyen olursa bakabilir
Ben de yaşıyorum. Doktorlara sorduğumda muz ye maden suyu iç dedi. Kendi hareketsizliğinden olabilir bebeğe bağlama her şeyi dedi hatta detaylı ultrason doktorum. Bilemiyorum zamanla geçti arada bir hatırlatıyor tekrar kendiniKızlar benim Pazar gününden beri bacaklarımın kasıklarımla birleşme yerleri iç tarafı ağrıyor. Büyük adım atarak yürümemi engelliyor gibi. Doktoruma sordum ödemdendir dedi ama başka yaşayan var mı bu durumu?
4 saat aralarında sık sık durup yürüyüşler yaptın değil mi ? Doktorlar yolculuklarda 2 saatte bir 15 dklık yürüyüşler istiyor en azından.Kızlar az önce sanırım Braxton hicks yaşadım ilk defa. Karnım top gibi oldu kasıldı kaldı. 4 saatlik falan yol geldik ondan mı oldu acaba? Daha önce hiç olmamıştı. Çok değişikti tedirgin oldum
Ben bu ürünü almadım şu anlık bekletiyorum, ablamın var çünkü gerekirse onu kullanacağım ama o iş görmez ise alırım diye düşünüyorum.göğüs pompası olarak lansinoh kablolu ve eller serbest kablosuz satılan ürün arasında kaldım. Sizce hangisi ? kablolu olna faturalı ve sorun olduğunda ulaşabileceim bir yer var kablosuz da internet ve yurtdışı satışlı olduğu için tereddüt var. Yorumları inceledim, kablolu modellerden diğerine geçip memnun kalan çok kişi var .
26+5 olarak geceleri en az bir kere tuvalet için kalkıyorum, ileride daha da artacak diyorlarKızlar uykularınız ne alemde? Gece hiç uyanıyor musunuz tuvalete falan? Herkes gece uyandığını belirtiyor ben gece bir yatıyorum sabah kalkıyorum sabah tuvaletim gelmiş oluyor ama gece de uyandırmıyor. Acaba mesanemde genişleme mi var dedim
Ben de iki gündür dikkat ediyorum da tek taraflı sanırım ağrı. Öne doğru adım atınca acıyor ama ödemden olan bir ağrı gibi değil de farkında olmadan incitmişim gibi bir ağrıBen de yaşıyorum. Doktorlara sorduğumda muz ye maden suyu iç dedi. Kendi hareketsizliğinden olabilir bebeğe bağlama her şeyi dedi hatta detaylı ultrason doktorum. Bilemiyorum zamanla geçti arada bir hatırlatıyor tekrar kendini
Ben de gece kalkıyorum tuvalete canım. Hatta uyandığımda karnım taş gibi oluyor korkuyorum, tuvalete çıktıktan sonra düzeliyor.Kızlar uykularınız ne alemde? Gece hiç uyanıyor musunuz tuvalete falan? Herkes gece uyandığını belirtiyor ben gece bir yatıyorum sabah kalkıyorum sabah tuvaletim gelmiş oluyor ama gece de uyandırmıyor. Acaba mesanemde genişleme mi var dedim
En az 10 kere kalkıyorumKızlar uykularınız ne alemde? Gece hiç uyanıyor musunuz tuvalete falan? Herkes gece uyandığını belirtiyor ben gece bir yatıyorum sabah kalkıyorum sabah tuvaletim gelmiş oluyor ama gece de uyandırmıyor. Acaba mesanemde genişleme mi var dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?