- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #20.101
Mağazalarda da geçerli mi bu indirim yoksa internete özel mı bilginiz var mıKızlar e bebekte indirim var gümüş kapak, göğüs pompası falan indirime girmiş almak isteyen olursa bakabilir
Bebişlere maşallah büyüyorlar tatlı tatlı. Kaçıncı haftadaydın acaba 2kg ağırlık ortalama kaç haftaya tekabül edecek?
Acıbademde ibrahim bildirici var ama maslakta ve özel sigorta yoksa çok pahalı maalesef. Yine direkt dr bilmesem de koç üniversitesi hastanesi ve acıbadem halkalıyı çok duydum hem sgk geçiyor hem de yenidoğan bakım olanakları vs iyi. Ama tabi 3-4 günde bir gitmek gerekecekse yakında güvenilir biri makul bir seçenek olacaktır. İnşallah arkadaşlardan bilen biri yazar.
Rahim ağzı kısalması varsa progestan fitil ve kasılma önleyiciler de verebiliyorlar. Öyle bir öneri gelirse şaşırma. Benden tavsiye magnimore plus alabilirsin eğer mg açısından sorun yoksa. En azından kasları falan rahatlatır. Bazen doktorlar yatmana gerek yok dese de durum rutine binene dek ağırdan al mümkün mertebe uzan derim nacizane.
Güzel haberler bekliyoruz
28+2 yim canım. Evet o takibi ayarlamaya çalışıyoruz. Şu önümüzdeki 4 - 5 hafta önemliKaçıncı haftadasın canım ? Güzel bir takiple sorun olmaz umarım
Damarlarıyla ilgili bir sıkıntı var filan dedi mi? Benim darlık var dedide ondan geriden geliyor sana bir şey dediler mi?28+2 yim canım. Evet o takibi ayarlamaya çalışıyoruz. Şu önümüzdeki 4 - 5 hafta önemli
26-30 arası haftalık 150-200 gram aldı bebik ben de sık sık gitmiştim takip etme fırsatım oldu. 30dan sonra 200-250 arası oluyormuş sanırım haftalık alımı. Bir yerde yine yavaşlıyormuş 36mı 34mü emin değilim ona göre hesabını yaparsın bebişlerinin28+2 yim canım. Evet o takibi ayarlamaya çalışıyoruz. Şu önümüzdeki 4 - 5 hafta önemli
Tabi önemli olan onların sağlığı iyi olmasıMerhaba, ben oda kurmayı düşünmüyorum ve bebeğe ait tek bir eşya kıyafet bile almadım. Gelip kalacak olan kişiler için ikeanin hemnes divanıni aldım, oglumuz büyüdüğünde ise onu kullanmayi düşünüyorum belki yanına korkuluk alarak.Suan ise almayi planladgm şeyler genelde e bebekte gibi onları da sepete ekledim bekliyorum. Ağustos sonu belki de eylul gibi onları direk almayı düşünüyorum çünkü ara ara gidip gördüm ürünleri canlı canlı o yüzden herhangi bir yere gitmeden artık online siparişle halletmeyi düşünüyorum bebisin ihtiyaçlarını.Giyim kısmını da online alırım diye düşündüm o da yine eylül gibi olur herhalde.Buarada benim de ilk gebeliğim çok da heyecanlıyım o yüzden ama alışveriş kısmı için acele etmeye gerek yok gibi halledilir inşallah hepsi.Onemli olan bebislerimizin sağlığı yerinde olsun iyi olsun yeterli
Ya bende aynı şeyi düşündüm uyuturken falan odasında yanında yatarımBen de 1 yaşından sonra geçirmeyi düşünüyordum aldığım park beşik 1 yaşına kadar çünküOdayı alma sebebim de hem evde başkasına yatacak yer yoktu, hem de eşim vs birimizden biri dinlenmek istersek ya da hastalık vs olursa odaları ayırırız diye kendimize aldık aslında Kıyafet konusunda da yalnız değilsin 18 aylık bile aldım
Ben de o kadar erken başlamışım ki 0-6 ay arasına bir süre sonra sıkıldım ileri sardım yazlıklarını bile aldım. Diyorum yazın bebekler donla bezle geziyor bunları kim giyecek ama durduramıyorum işteYa bende aynı şeyi düşündüm uyuturken falan odasında yanında yatarımbir de zaten alışveriş yapma hastalığım var önümüzde ki yaz giyeceği şeyleri falan aldım hep
Ibrahim Bildirici var mı en iyilerden ama özel sigortan yoksa pahali gelebilir.Bugün kontrolüm vardı. Bebeklerin ağırlıpı 1 kilo 50 gr kadar olmuşbir bebekte şu an sıkıntı olmayan ama sınırda bir durum gördüğü için, bebekler 2 kg olana kadar perinatolog takibi önerdi. Rahim ağzım da yine 20 mm çıktı
Detaylıya girdiğim perinatologu aradım ama o da tatildeymiş. 15 ağustosa verdi randevuyu ama doktorum sıkı takip önerdi. 3-4 günde bir gibi. Bildiğiniz işinde çok iyi, İstanbul avrupa yakası doktorları var mı? Mümkünse bakırköy ve çevresi
Evet ben de evle ilgilendim bu süreçte ya tadilat hala bitmedi eşya konusunda sabunluk bile almam gerekiyor öyle bir sıfırdan eşya almak diyebilirim her ayrıntıyı düşünmek aşırı yordu gerçekten ama o yüzden Mayıs ayinda başladık sürece.Bunu gördükten sonra bebek alışverişi şuan en basit şey gibi geliyor banaTabi önemli olan onların sağlığı iyi olmasıBende biraz heyecanlıyım aslında daha erken bile yapabilirdim benim eşim frenledi biraz ama eşyaları yıkama hastane çantası falan hazırlamaya başlamadım o yüzden yorulmadan son zamanlara gelmeden hazırlayıp kafamda her şeyi okeylemek istiyorum
Ayaklarınızı biraz yükseğe uzatıp dinlenin. Bacaklarınızda ödem olduysa onu da azaltır bu.Kızlar az önce sanırım Braxton hicks yaşadım ilk defa. Karnım top gibi oldu kasıldı kaldı. 4 saatlik falan yol geldik ondan mı oldu acaba? Daha önce hiç olmamıştı. Çok değişikti tedirgin oldum
Güle güle kullanınEki Görüntüle 3459572
Beğendim ben baya canım. Bime gelmişti bir ara kutulardan onlar gibi yumuşak bir şey değilmiş sert kartonları. Kaliteli duruyorlar
Bu gümüş kapağı 925 mi 999 mu almak lazım?Kızlar e bebekte indirim var gümüş kapak, göğüs pompası falan indirime girmiş almak isteyen olursa bakabilir
Saflık derecesini gösterdiği için 999 alın diyordu başka forumlarda herkes. Ama çokta fark olacağını sanmıyorumBu gümüş kapağı 925 mi 999 mu almak lazım?
Bakırköy uzmanlar tıp merkezi Rıdvan beye gitmiştim ben canım istersen bir ara sorBugün kontrolüm vardı. Bebeklerin ağırlıpı 1 kilo 50 gr kadar olmuşbir bebekte şu an sıkıntı olmayan ama sınırda bir durum gördüğü için, bebekler 2 kg olana kadar perinatolog takibi önerdi. Rahim ağzım da yine 20 mm çıktı
Detaylıya girdiğim perinatologu aradım ama o da tatildeymiş. 15 ağustosa verdi randevuyu ama doktorum sıkı takip önerdi. 3-4 günde bir gibi. Bildiğiniz işinde çok iyi, İstanbul avrupa yakası doktorları var mı? Mümkünse bakırköy ve çevresi
Bebeklerden birindeki şu dalgayı beğenmediğini iletti. Aşağı çok fazla iniyormuş.Damarlarıyla ilgili bir sıkıntı var filan dedi mi? Benim darlık var dedide ondan geriden geliyor sana bir şey dediler mi?
Bende sırf acil bir şey olur da ben hastanedeyken baskasi eve girer bana çanta hazırlamaya çalışır diye erkenden hazırladımTabi önemli olan onların sağlığı iyi olmasıBende biraz heyecanlıyım aslında daha erken bile yapabilirdim benim eşim frenledi biraz ama eşyaları yıkama hastane çantası falan hazırlamaya başlamadım o yüzden yorulmadan son zamanlara gelmeden hazırlayıp kafamda her şeyi okeylemek istiyorum
Ayy teşekkürler gümüş kapak aldım şimdi 925 ayarKızlar e bebekte indirim var gümüş kapak, göğüs pompası falan indirime girmiş almak isteyen olursa bakabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?