- Emoji Skoru
- 3.059
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #20.021
Bende de zıbın yokAnaaa bende patikli tulum daha iyi olur yeni doğduğunda diye onlardan almıştımGerçi bende öyle takım veya tulum çok yok. Bende biraz fazla zıbın var galiba. İndirim görünce dayanamıyordum bide çok tatlı geliyorlardı alıyordum
Canımm 0-3 e biraz daha ekleyebilirsin4 tane aldım 2tane yeni doğan 2 tane 0-3 yeter o zaman
Aldım dediklerim patikli olarak. Patiksiz de alırım tabi, alt üst takım daCanımm 0-3 e biraz daha ekleyebilirsinzaman olarak daha uzun kullanılıyor, amaa ayaksız tulum al, alt üst takım al
Ben de öyleydim, 90D oldum. Asla öngöremiyorumşimdi kime göre büyük :) açıkcası gebe kalmadan önce 80B kullanıyordum, gebelik ile birlikte 90B oldum ve süt zamanı göğüsler nasıl olacak bilmiyorum daha fazla büyür mü yoksa şimdiki gibi 90B olarak kalırmıyım, ön göremediğim için bekliyordum.
Ben de aynı marka kullanıyorum bir tane alıyorum ama kramplar başlayınca günde 1 tane de soda içiyorum nispeten daha iyiKızlar magnezyum takviyesi olarak Ocean Extramag kullanıyorum. Günde iki defa, birini öğlen birini akşam alıyorum ama yine de bacaklarıma kramp giriyor sabahları. Sizin de öyle mi?
Çok güzelmişGüzel günlerde giyin inşallah
Depend ve gümüş kapak aldım. Pijama kısmı henüz yok
Ayy bunun büyük küçük diye çeşidi mi varmış. Ben dün internetten sipariş ettim. Hiç öyle bir şey dikkatimi çekmedi ya
Siz nereden aldınız? İnternet veya tüm şehirlerde olan bir mağazaysa Bende görebilir miyimFikir olur banada.
Benimde öyleydi doktor b6 takviye verdi geçtiKızlar magnezyum takviyesi olarak Ocean Extramag kullanıyorum. Günde iki defa, birini öğlen birini akşam alıyorum ama yine de bacaklarıma kramp giriyor sabahları. Sizin de öyle mi?
Bende günde 2 defa içiyorum ayrıca maden suyu içiyorum eskisine göre şiddetli değil ama yinede kramp giriyor benimdeKızlar magnezyum takviyesi olarak Ocean Extramag kullanıyorum. Günde iki defa, birini öğlen birini akşam alıyorum ama yine de bacaklarıma kramp giriyor sabahları. Sizin de öyle mi?
Ben günde iki de soda içiyorum ya. Daha fazla da içemem sanırım böyle gidecek.Ben de aynı marka kullanıyorum bir tane alıyorum ama kramplar başlayınca günde 1 tane de soda içiyorum nispeten daha iyi
Bende hazırla ya. 32 den sonrası hazır olması kardırKIZLAR ŞİMDİ ben odasını ve kıyafetler ütüledim hazırladım hastane çantası kaldı acaba hazırlasam mı
Bunu sorayım. Teşekkür ederim.Benimde öyleydi doktor b6 takviye verdi geçti
bir keresinde ciddi bacak krampıyla uyandım, bütün gün ağrıdı üzerine basamadım doktoruma söyledim her hangi bir takviye vermedi yürüyüş yap, geçmezse fizik tedavi dedi :/Kızlar magnezyum takviyesi olarak Ocean Extramag kullanıyorum. Günde iki defa, birini öğlen birini akşam alıyorum ama yine de bacaklarıma kramp giriyor sabahları. Sizin de öyle mi?
çok güzel olmuş odanız, sağlıkla gelsin bebeğiniz keyifle kullanmanız dileğimle :)Sizle odayı paylaşıyim
Evet doktor bana 2 yi gecme demişti muz falan da ye istersen ama bazı kramplar kalıcı oluyor maalesef günlerce yeri acıyor sankiBen günde iki de soda içiyorum ya. Daha fazla da içemem sanırım böyle gidecek.
Hazırlayabilirsin bence. Ben de haftaya her şeyi yıkayıp ütüleyip hazır edeceğim.KIZLAR ŞİMDİ ben odasını ve kıyafetler ütüledim hazırladım hastane çantası kaldı acaba hazırlasam mı
Demir hapı aşırı kabızlık yapıyor ya, muzu haftada bir iki yiyebiliyorum o yüzden. Eskiden günde bir tane yerdim.Evet doktor bana 2 yi gecme demişti muz falan da ye istersen ama bazı kramplar kalıcı oluyor maalesef günlerce yeri acıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?