2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
kızlar aylık kontrol için medipoldeki doktorlara artık güvenmediğim için sakura ya gittim. kan tahlili idrar tahlili kalça ultrasonu hepsine baktılar. yüzü doktora biraz sarı geldi. idrar istedi sonuçlar yüksek ama ben değerlendiremiyorum tabi. anlayanınız var mı

Benim bebeğimin hastaneden çıkarken 5.8, 5 gün sonra 6 küsürdü. Kendi doktorum sarılık vs yok değer iyi, bol bol besle demişti. İlk bir ay bu değerler normal diye biliyorum ama emin değilim tabi.

Benim bebeğimin hastaneden çıkarken 5.8, 5 gün sonra 6 küsürdü. Kendi doktorum sarılık vs yok değer iyi, bol bol besle demişti. İlk bir ay bu değerler normal diye biliyorum ama emin değilim tabi.
anladım teşekkür ederim canım. peki yüzü sarı mı? benim oğlum küveze girmeden önce beyazlamıştı. aldığımızda ise yüzü sarıydı yine. gözlerinin beyazı falan. hâlâ öyle ama çok yoğun değil.

Yok sarı değil galiba, yani bilmiyorum standart görünüyor sanki :) yoğun sarılık olup küveze girdiyse uzamış sarılık olabilir diye biliyorum.

Kalça ultrasonu için ne zaman gittiniz veya gideceksiniz bize 40 gün dolunca gelebilirsiniz dediler ama eskisen 3. Ayda gidiliyordu
Ben önümüzdeki carsamba gitmeyi düşünüyorum randevu alıcam. Ayın 25imde de 2. Ayımız doluyor. Hem 2 ay kontrolu gibi olur hem de kalca ultrasonu cektiririz diye düşündüm. Erken gidince de hafif cıkıklık gözüküyor tam bakamıyorlar 1 ay sonra bir daha istiyorlar falan diye duydum 45 günlükken götürmekten vazgectim o yüzden. Diğer cocuklarımda hiç hatırlamıyorum valla kaç günlüktüler cektirdiğimizde

Kızlar Mamsel Pedia D vitamini kullanan var mı? 2 gün kullanmadım gaz sorunu azaldı gibi bugün kullandım şimdi kıvranıyor ilgisi var mı merak ediyorum

Kızlar Mamsel Pedia D vitamini kullanan var mı? 2 gün kullanmadım gaz sorunu azaldı gibi bugün kullandım şimdi kıvranıyor ilgisi var mı merak ediyorum
Ben hem kendime hem bebeğe kullanıyordum canım yan etkilerinde gaz yazıyor diye bırakıp ocean markasına geçtim. Azaldı arttı diyemem ama içim rahatladı en azından

Kalça ultrasonu için ne zaman gittiniz veya gideceksiniz bize 40 gün dolunca gelebilirsiniz dediler ama eskisen 3. Ayda gidiliyordu
Ben de öyle hatırlıyorum sanki 3. Ayda gitmiştik diye. Şimdi 2. Ayında çektirin dedi doktor. Yarın çektirecegiz cumartesi de 2. Ay kontrolüne gideceğiz.

Canım çok anlamıyorum da bizim de 7,2 çıkmıştı 1 haftalikken artık bizim için sarılık riski yok diyip onemsememisti doktor.

Kızlar benim sütüm aşırı yağlı . Geçen büyüklerle oturuyorduk yağlı süt çok gaz yapar çocukta yağlı mı sütün diye sordular . Yağlı süt gaz yapar mı ya ?

Kızlar benim sütüm aşırı yağlı . Geçen büyüklerle oturuyorduk yağlı süt çok gaz yapar çocukta yağlı mı sütün diye sordular . Yağlı süt gaz yapar mı ya ?
Anam bunun yağlısı dert, yağsızı dert. Ben de burdan okuduklarımla yağsız olduğuna doyurucu olmadığına karar verdim ama yağlının da böyle bişeyi mi varmış gaz konusunda bi bilgim yok. Ben de süt yağsız, bebe gazlı

Ya bende ona şaşırdım yağlı olsa dert olmasa dert . Yani eskiler böyle dermiş doktordan falan böyle bir şey duymadım tabi . Bebeklere süt beğendiremiyoruz yav . Çocuğa ateşle yaklaşsam patlayacak anam

Ben sütümü de beğendiremiyorum, mama da beğendiremiyorum. Sütüm yetmiyor Hipp organic combiotik kullanıyorum. Son 2 seferdir kusuyor mamadan sonra. Gazdan mı neden bilmiyorum
Gaz hep var zaten.

Ben sütümü de beğendiremiyorum, mama da beğendiremiyorum. Sütüm yetmiyor Hipp organic combiotik kullanıyorum. Son 2 seferdir kusuyor mamadan sonra. Gazdan mı neden bilmiyorum
Gaz hep var zaten.
Bende hipp kullanıyorum ama kusması bence mamadan değildir ya çok gelmiştir ondandır bence . Benimde kusan bi bebe değil ama bazen doyduğunu anlamıyor sonra kusuyor . Hipp güzel bi mama ama devam ederse değiştirir denersin olmadı

Benimki de doyduğunu anlamıyor maalesef. Mamayı baya azalttım aslında o yüzden çok geldiğini düşünmüyordum ama gazla beraber sıkıştırıyor bişey oluyor heralde. Hipp bence de güzel ilk zamanlar hiç sorun yoktu. Bir ara gazı çoğaldığı için golden goat kullandık 2 si de güzel ama hippten devam etmeye karar verdik. 3 ayı bir görseydik hayırlısıyla gaz sorunu azalsa bir.

Azalacak dimi ya sanki bu meme gaz bez üçlüsünden çıkamayacakmışım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…