- 2 Mart 2024
- 1.090
- 1.075
- 48
- 29
Yok yahu ne 2 senesi? 3 ay, 6 ay, 1 yaş hep birer kademe. 1 yaş sonrasını düşünmüyorum bile inan. Biz aynı gün doğurmuşuz, şimdi yemek bile yapamıyorum hiç ama büyük çocuğuma 8 ay gibi diş partisi yaptık, doğum günü için hazırlıklar yaptık o kadar. Demek ki fırsat, zaman, enerji olmuş. Bu dönem çok zorlayıcı oluyor kimi için, günler yavaş geçiyor ama birkaç ay sonra her şey çok daha güzel olacak inşallah
3 ayı bekliyorum, biraz daha yoluna giriyormuş sanırım her şey. Şikayetim bebekten de değil aslında kendimden sanki gücüm yetmiyormuş gibi hissediyorum ona kızıyorumBen de değilim bence ama onunla alakası yok ya, ne kadar hevesle beklesen de birden bire hayatın değişiveriyor. Cumartesi günü annem bendeydi, 2 gündür uykusuzdum bebek devamlı deli gibi emmek istiyordu aşırı yorgundum bildiğin alıp sertçe anneme verdim çocuğu yeter emzirmeyeceğim artık tükendim diye. Düşününce vicdan azabı çekiyorum ama insanız işte, oluyor yani. Uykusuzluk insanı çok tetikliyor, sinir sistemin alt üst oluyor bildiğin. Geçecek ama, 2 yıl falan değil bence ya bebesiyle dünyayı geziyor insanlar biz daha balkona çıkmaya korkuyoruz ajfkdk
Aynı şeyleri bende yaşadım gece oturup hıçkıra hıçkıra ağladım ben ki uykuyu seven birisiyim gece uyumaması beni deli etmişti birde bizim 6 sene sonra oldu hani dualarla olan bir çocuk kendime kızdım bir daha ağladım eski hayatımı özledim bir daha ağladım çaresiz hissettim bir daha ağladım ama geçtiğini gördükçe düzeldi psikolojim şuan çok şükür gece uykuları var sadece gündüzleri uykusu az ama oda artık normal galiba bir saat uyuyor en fazla yavaş yavaş düzene giriyor her şey3 ayı bekliyorum, biraz daha yoluna giriyormuş sanırım her şey. Şikayetim bebekten de değil aslında kendimden sanki gücüm yetmiyormuş gibi hissediyorum ona kızıyorum
Ben kullanıyorum bunu canım ama faydası oldu mu emin degilim. Bestlak damla kullanmistim bundan önce onun faydasını direkt görmüştüm. Sütüm akıyordu resmen üstüm basım süt oluyordu hep. Bu çayı 4-5 gündür kullanıyorum öyle süt akması olmadi ama günde 1 içiyorum ben. Sanırım daha fazla içmek gerekiyor da ben fırsat bulamıyorum.Eki Görüntüle 3537844 bunu kullanan varmi aranizda memenun kaldiniz mi
Selam, benim bebeğim 51 günlük oldu inanın geçen haftayla bu hafta arasında bile büyük fark var. Olumlu anlamda tabi ki. Gaz sancıları büyük oranda azaldı, uykuları daha düzenli. Agladiginda niye ağladığını daha iyi anlayabiliyorum artık. İlk 40 gün anlayamıyordum, sizin bebeğiniz daha küçük. Biraz sabır, her şey düzene giriyor. Özellikle bebeğinizin ağlama sebeplerini anlamaya başladığınızda çok daha kolay oluyor her şey. Dışarı çıkma şansınız varsa bol bol çıkın, bebeğe de çok iyi geliyor size de. Kolaylıklar diliyorum.3 ayı bekliyorum, biraz daha yoluna giriyormuş sanırım her şey. Şikayetim bebekten de değil aslında kendimden sanki gücüm yetmiyormuş gibi hissediyorum ona kızıyorum
Bakamama ve yetersizlik endişesi galiba seninki, bende de bol miktarda var maalesef. Yanlış bir şey yaptım/yapacağım korkusu çok yoruyor insanı. Tek başına mı bakıyorsun?3 ayı bekliyorum, biraz daha yoluna giriyormuş sanırım her şey. Şikayetim bebekten de değil aslında kendimden sanki gücüm yetmiyormuş gibi hissediyorum ona kızıyorum
Canım iki farklı mama olayini hic bilmiyorum. Biri keçi biri inek sütü olsa sanki sorun olabilirdi de şimdi ikisi de inek sütü. Sorun olmaz gibi ama içerik değerleri farkli diye hatırlıyorum.Ben evdeyken tozu hazırlayamıyorum. Tuvalete zor gidiyorum. Bebe ağlıyor. Sıvı pratik oluyor. Akşamları eşim tozu hazırlayıp veriyor.
Yağlı bir sey zaten ben kaşıkla da uğraşmıyorum. Ağzına sıkıp emziriyorum.Gaz damlalarını nasıl veriyosunuz ya, süte karıştırın diyo az bişi süt için makine açmak istemiyorum, öyle sıkınca da gelmiyor emzirdikten sonra verdiğim için damlayı. Direkt veriyorum kaşıkla sanki öyle de yapışıyor boğazına
Azaldimi sutum bilmiyorum hep memede. Oyuzden biseyler kullanmak istiyorum ilk olacak. Trendyolda en cok yorum alanlardan diye sorayim dedim. Humanayida duymustum onu mu alsamBen Humana Still Tea içiyorum, süte etkisi nedir tam olarak bilmiyorum bir sürü takviye kullandığım için ama tadı çok güzel şekerli şekerli sjfkdkd
Anladim canim tesekkur ederimBen kullanıyorum bunu canım ama faydası oldu mu emin degilim. Bestlak damla kullanmistim bundan önce onun faydasını direkt görmüştüm. Sütüm akıyordu resmen üstüm basım süt oluyordu hep. Bu çayı 4-5 gündür kullanıyorum öyle süt akması olmadi ama günde 1 içiyorum ben. Sanırım daha fazla içmek gerekiyor da ben fırsat bulamıyorum.
Ben kullandım aman aman bi etki göremedim. Belki benim süt ekstra azdı onun için olabilir.Eki Görüntüle 3537844 bunu kullanan varmi aranizda memenun kaldiniz mi
İki yıl mı. İki yıla karşına alır tavla atarsın, kıyafet kavgalarına baslarsin.. hiiic içinizi karartmayın her zaman çok kolay olmayacak bir sürü şey yaşayacağız ama bebekte ekstra bir sorun yoksa 3.aydan sonra birçok şey düzene oturuyor. Sonra ek gıda ile bi bozuluyor tekrar düzeliyor diş için bozuluyor tekrar düzeliyor. Yürüyünce bozuluyor uykudan kalkıp yürümeye çalışıyor tekrar duzeliyor bir gece atesleniyor hastalıkla bozuluyor sonra düzeliyor. Sen ise başlıyorsun bozuluyor tekrar düzeliyor. O kreşe başlıyor bozuluyor tekrar düzeliyor. Demem o ki düzeni bozacak şeyler hep olacak kısa sürede hepsi geçecek sonra karşında senin için işleri kolaylaştıran sohbet ettiğin derdini anladığın derdini anlayan tüm günü beraber gecirsen de öpmelere sevmelere doyamadığın, ondan önceki hayatı sanki hiç yasamamissin gibi hissettiren bir varlık bulacaksın.. Hele uykudan önceki son " anne" sözcüğünün tinisinin verdiği hazzı hiçbir şeyde bulamayacaksın.. öyle masum oyle nahif öyle sevgi dolu ki günü baştan yaşarım dedirten bir enerjiyle dolacaksin.Ben normalde dayanıksız takatsiz biri de değilim. Ama psikolojik olarak sonsuz bir döngüde miyim hissi beni mahvetti. Ne zaman bir rutin olacağını bilmemek çok zormuş, bazıları 2 sene diyor aklım çıkıyor
Damlalık al anam, biz de uğraşamıyoruz süt müt.Gaz damlalarını nasıl veriyosunuz ya, süte karıştırın diyo az bişi süt için makine açmak istemiyorum, öyle sıkınca da gelmiyor emzirdikten sonra verdiğim için damlayı. Direkt veriyorum kaşıkla sanki öyle de yapışıyor boğazına
Solgar süt arttırıcı çok işe yarıyorAzaldimi sutum bilmiyorum hep memede. Oyuzden biseyler kullanmak istiyorum ilk olacak. Trendyolda en cok yorum alanlardan diye sorayim dedim. Humanayida duymustum onu mu alsam
Damlalık dediğin nedüDamlalık al anam, biz de uğraşamıyoruz süt müt.
Bak beyle, bizim d vitamininin içinden çıkmıştı ondan çaldım. Eczaneden alabilirsin, ben sayarak çekiyorum direkt böyle veriyorum beboya çok pratik oluyorDamlalık dediğin nedü
He zaten damlalığın kendisi böyle, direkt sıkıyosun ı zaman sen deBak beyle, bizim d vitamininin içinden çıkmıştı ondan çaldım. Eczaneden alabilirsin, ben sayarak çekiyorum direkt böyle veriyorum beboya çok pratik oluyor
Edulab Damlalık Cam
Aynen böyle kullanıyorum ben çok pratik benceHe zaten damlalığın kendisi böyle, direkt sıkıyosun ı zaman sen de
Aaa bu benim isime yarayabilir bak .Şimdi gördüm yazdığını canım, toz mama hazırlamaya vaktin yoksa xioami’nin kettleını alabilirsin. Biz bebek suyu aldık e bebekten, onu kaynatmaya gerek olmuyor kettleı 40 dereceye ayarladık hazır olduğunda duruyor ve telefondan wifi ile yapabiliyorsun. Kullanması çok basit, 10 saniyede mama hazırlanıyor. Eşim heyecanla almıştı şu an mama kullanmıyoruz ama kullananlar için inanılmaz pratik bence, o 1 hafta çok dua ettim eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?