• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim neden böyle acaba hamilelik ihtimali de varmı

Tubbi12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
8
0
1
26
Merhaba

2024 ayından beri adetim düzensiz. 35 40 gün aralıklarla oluyordum. Hamilelik ihtimali düşündügün de hepsi negatifti. Her geçikmem de şiddetli agrılarım vardı doktorlar bişeyin yok dedi gönderdi. Ocak ayında 8 günlük adetimde 15 gün sonra 4 günlük adet yaşadım. Simsiyah kan. Bu beni korkuttu ve şubat ayında doktora gittim. 5 cm basit kis var dedi. Hamile kalmak istedigimi söyledim vitamin verdi gönderdi. Şubat ayında 8 günlük adetimin bitiminden 1 hafta sonra ise 4 günlük siyah kahve gelen bir adet daha oldum. Ben hep uygulamadan takip edip yumurtlama dönemlerime bakarım ama 2 ayda nevrim döndü. Ama her zaman da adet dönemlerimde ve öncesinde şiddetli agrılar yaşarım bu beni mahveder. 12 martta adet oldum 4 gün boyunca uzun zamandır görmediğim kıpkırmızı kan geldi. 5. Gün gelmedi. 6. Günün sonuna dogru kahverengi kanla karışık geldi. Bugun 7. Günün gelmedi pek. İlk 4 günde cok şiddetli agrılarım olmadı ilk defa. Ama bu adet döngüm de ilk belirtilerim şiddetli sırt agrısı oldu ara ara kasık sancılarım oldu bunlar geçti şuan ama ilk günden bu güne mide bulantım oldu. Kusma yok. Koku hassasiyetim ise hat safhada. Normalde böyle olmazdı ilk defa böyle yaşadım sizce hamilelik olma ihtimali olabilir mi ya gece soguk terliyorum. Ara ara bulantı hissi var. Hamilelik istiyorym.

Merhaba mide bulantısı ve koku hassasiyeti başladıysa eğer değeriniz yükselmiştir idrar veya kan testi( kesin sonuç) istiyorsanız yapmanız lazım

Back
X