2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Ben de aynı böyle sanıyordum. Çünkü illa birileri geliyordu milletin doğumuna anası, kaynanası, olmadı ablası. İyiki burası var burda yalnız olmadığımı gördüm, çocuğuna tek bakanlar destek verdi onları okudum, İlk zamanlar bu yalnız olma durumuna çok içerledim Allah biliyor, hatta annemin müthiş diğer torunları ile gelme fikrini burda da paylaşmıştım bozuldum, ağladım hatta annemle aramız limoni hala. Ama gelseler de gelmeseler de bu çocuğu 2 aylık yaptım. Hala ihtiyacım var mı var ama Allah güç veriyor yapılıyor bi şekilde. Zor evet ama oluyor

Müşterek çocuk yapıldıysa herkes kendinden fedakarlık yapacak hiç üzülme. Erkeği biraz şımartmaya gelmiyor. Hep kadından fedakarlık bekliyorlar. En azından benimki öyle. Arada söylenerek bazı şeyleri hatırlatmam gerekiyor zaten şuan yenidoğan oldukları için çocuğun herşeyi bizde hayatımız çok büyük oranda değişti. En basit örnek dışarı çıkamıyoruz yaaa. Hal böyle olunca onların da kendinden fedakarlık yapması gerekiyor yapmazlarsa hatırlatmak gerekiyor

Geçen balkondan patates almaya çıktım o kadar garip geldi ki. Balkona bile çıkmıyomuşum ben, o oksijen burnuma fazla geldi dnfn 40ı çıkmayan bebek yalnız bırakılmaz diyodu kv, altıma işicektim az önce 2 dk bıraktım gittim Allah affetsin çişe gitmek bile bi macera

Aynen öyle ama napalım mecbur lavaboya da gidiyoruz, mama yapmaya da gidiyoruz mutfağa da gidiyoruz yapacak bişey yok. Eskiler çok biliyor tabi 10,kişi yaşıyorlarmış evde çocuk zaten tek kalamıyormuş. Biz ne yapalım mecbur 2 dk da olsa tek bırakıyoruz. Benim bi sonraki hedefim uyurken duşa girmek hala eşimi bekliyorum duş için benim kayınvalidem de biz gaz çıkartmayla uğraşırken biz gaz maz bilmezdik koyardık uyurdu öyle tüm gün diyordu. Ama artık devir değişti onların bildikleri hikaye oldu

Ben ne zaman aldım ki duş acaba hatırlayamadım jfjf yarın aliyim eşim dönünce bari ben de

Annemler 16. Günümde gittiler ve strestrn sütüm azaldı, yalnızken tuvalete nasıl gidebileceğim diye çok kaygılıydım şuan 31-32. Günlerdeyim inan hepsi halloluyor. Bi yemek işi zor. Onu ayarlarsan hepsi hallolur. Evi b.k götürsün bırak. Kendine dert etme. Kv'ni çağırmak daha iyi hissettirecekse çağır bu işte gurur olmaz. Sen bebeğin ve sütün önemli olan moralini yüksek olması önemli olan kendini nasıl hissedeceksen ona yanar ama yalnız olmak da zor değil. . Tabii senin çok özel bir durumun da var alıştığın telefon görüşmelerin belki olmayacak Bu da seni zorlayabilir onun için kayınvalideni çağırmak içimden geliyorsa Bence çağırabilirsin

Orangegreysky hissettiklern çok normal canım. desteksiz çok zor oluyor gerçekten ama oluyor bi şekilde. çok mu zorlanırsın bilmiyorum ama bi süre daha dene bence. hem kv tedavi olacak diyordun. o tedavisini olmuş olur sonra eşin çağırmak ister sen çağırmamış olursun :)) valla ben sabahları bebe memedeyken diğerini okula hazırlıyorum böyle ayakta tek elimle tutarak emziriyorum. destek hepimizin en çok istediği şey. bi süre sonra kolaylaşacak. inşallah bebeğin kolay uyuyan huyu güzel bi bebek olur

Gururdan da değil de çocuğumun ayağındaki çorap sayısını eksilttim diye mutlu olmak istemiyorum ben, o hale getirdi kadın beni. Kendi çocuğum üzerinde söz sahibi değilim o ne derse o giyilecek o ne derse o yedirilecek. Bunlar geri dönecek biliyorum. Bilsem ki hani çok bunaldığımda anne biraz sen oyalasan ben 2 saat uyusam dediğimde destek olacak keşke şimdi çıksa gelse ama yok yani

benimki de o gün çok huysuzdu canım. yan etkisi olmasa bile aşı olmanın verdiği stres oluyor sanırım. ertesi gün normale döndü gerçi normali de çok huylu sayılmaz
12 haftada iyi almış bence denemek istiyorsan bi hafta bırakabilirsin çok ağlarsa verirsin yine ne olacak

500 kg alsa duramazsın djfn

Bence iyi cano, bizim doktor da bi bırakalım mamayı öyle deneyelim dedi. Çok zorlarsa yine günde 1 kere verin dedi. Ben de kestim salı günü bakcaz bakalım

İlk ay benimde bebeğim yaklaşık 500 gram kadar kilo almıştı. Hatta sağlık ocağındaki hemşire moralimi bozmuştu baktığım bebekler arasında en düşük kiloyla gelen bebek bu diye.Ama ilk ay hep bebekler 2 saatte bir emzirilmeli diye emziriyodum iki saati bekliyodum. Birde o yorgunluk alışma süreci falan annemler uyarıyodu ben bildiğimi okudum hep Bana da aynı mama takviyesi de yapalım dedi ikinci ay. Ayrıca sanki sütümde azdı. Sonra ben hırs yaptım senmisin bana öyle diyen sinir oldum bebeğim iki aylıkken dinlenmek falan hiçbişeyi düşünmedim bir saatte bir , bir buçuk saatte bir sürekli 25 - 30 dk emzirdim. Mama da verdim ama mamayı sadece geceleri bir kere daha tok dursun uykusu bölünmesin diye bir de sabah verdim. Gece verilen anne sütünün faydası daha çokmuş çünkü öyle duymuştum.Bu şekilde 3.ay kontrolümüzde 1.200 gram almıştı ve boyuda 5 cm uzamıştı.Bu seferde hatta biraz fazla almış ama toparlamış mamaylamı aldı dedi bende mamayı gece bi kere verdiğimi geri kalan bütün zamanlarda anne sütü verdiğimi söyledim Ve sürekli emzirmeye başladıktan sonra yemek yeme düzenim olmamasına rağmen sütüm daha çok gelmeye başlamıştı.

Canım benim seni çok iyi anlayamam ama korkunu anlıyorum . Uyuyakalmayacaksın ve zamanla alışacaksın . Olmadı ara gitsin yaaa gelsin geri deccal napalım en azından 3 aylık olana kadar kalır belki

Canım benim seni çok iyi anlayamam ama korkunu anlıyorum . Uyuyakalmayacaksın ve zamanla alışacaksın . Olmadı ara gitsin yaaa gelsin geri deccal napalım en azından 3 aylık olana kadar kalır belki
Bugüne de bakıcam cano. İlk yalnız günüm onun korkusu belki. Atlatırsam kendime güvenim gelir biraz

Kızlar Sağlık ocağındaki hemşire pişiklerde Hametan sür daha yağlı daha iyi oluyor dedi bepanthol'e göre

Darısı bana sağol canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…