Canım dün 7.30 değerden sonra bugün akşam üzeri lekelenmelerim başladı sanırım olmadı kimyasal oldu sanırım… üzüldüm ama elden gelen bir şey yok maalesefHayırlı olsun canım inşallah artışın düzenli bir şekilde ilerler sağlıkla kucağına alırsın canım
Öyle mi çok üzüldümmm canım belki yerleşme kanaması falandır emin misin adet olduğunaCanım dün 7.30 değerden sonra bugün akşam üzeri lekelenmelerim başladı sanırım olmadı kimyasal oldu sanırım… üzüldüm ama elden gelen bir şey yok maalesef
Ayağını yükseğe koyup uzatın hemen evinize dönün ve doktora gidin progesteron versin size inşallah öylesine bir lekelenmedir bebeğin seninle kalırArkadaşlar merhaba reglime 4 gün kala beta değerim 34 çıkmıştı bugün 2 gün var kan vermedim ama demin pembe akinti geldi gerçekten çok üzüldüm. Bir önceki hamileligimde de 7 gün varken lekelenme olmuştu 14. Haftada kaybettim bebeğimi şu an çok panik oldum. Oy kullanmak için de Köye gelmiştim lütfen bana bi akıl verin yol gösterin
Hayırlı olsuun canımmmm 2 gün var bata bende bekliyorum bakalım inşallah bana da nasip oluuurrkızlar merhabalar. var mı aralık anneleri. bugün beta verdim 551 çıktı çarşamba ve cuma güünleri tekrarlayacağım. kısmetse allah nasip ederse bende aralık annesi olacağım gibi :)
Bugün de bir test yaptırın 2 katı yükseldiyse doktorla görüşün benceArkadaşlar merhaba reglime 4 gün kala beta değerim 34 çıkmıştı bugün 2 gün var kan vermedim ama demin pembe akinti geldi gerçekten çok üzüldüm. Bir önceki hamileligimde de 7 gün varken lekelenme olmuştu 14. Haftada kaybettim bebeğimi şu an çok panik oldum. Oy kullanmak için de Köye gelmiştim lütfen bana bi akıl verin yol gösterin
Hayırlı olsun saglıkla gelsin inş. Benim de 40 hafta aralık başı doluyor. Sat 28 subat benim 11 mart aşılama oldu. 24 mart 203, 26 mart 575, 30 mart 3200 cıktı. Kese için önümüzdeki pzt cagırdı doktorum zaman gecmiyor resmen merak ve tedirginlikle bekliyorumkızlar merhabalar. var mı aralık anneleri. bugün beta verdim 551 çıktı çarşamba ve cuma güünleri tekrarlayacağım. kısmetse allah nasip ederse bende aralık annesi olacağım gibi :)
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsinkızlar merhabalar. var mı aralık anneleri. bugün beta verdim 551 çıktı çarşamba ve cuma güünleri tekrarlayacağım. kısmetse allah nasip ederse bende aralık annesi olacağım gibi :)
2 mart SAT.Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsinsat ne zaman sizin bende çarşamba cuma kan verdim geçen hafta betam 500 lerdeydi cumaya randevu aldım
Aynıyız hemen hemen benimde 3 Mart2 mart SAT.
Eminim kuzum bugün kan sonucum 1.72 çıktı. Nasip işte. Allahım ne derse o olur. Bekleyip göreceğiz inşallah benim için dua etmeye devam edersen aklına geldikçe sevinirim. Sürede devam edeceğim inşallahÖyle mi çok üzüldümmm canım belki yerleşme kanaması falandır emin misin adet olduğuna
Edecem canım merak etme adını da yazardan adınla dua edeyimEminim kuzum bugün kan sonucum 1.72 çıktı. Nasip işte. Allahım ne derse o olur. Bekleyip göreceğiz inşallah benim için dua etmeye devam edersen aklına geldikçe sevinirim. Sürede devam edeceğim inşallah
Daha önce beta baktırmış mıydın artış miktarı önemli olanBugün beta hcg baktırdım 1300 çıktı, 5. Haftadayım bugün tam. Muhtemelen çarşamba yeniden bakılacak. Normal mi sizce değer ?
İlk kez bakıldı, doktorum sonuç yarın çıkar yarın ara demişti, yarın arayıp soracağım. Ben bugünden öğrendim sonucu.Daha önce beta baktırmış mıydın artış miktarı önemli olan
İlk kez bakıldı, doktorum sonuç yarın çıkar yarın ara demişti, yarın arayıp soracağım. Ben bugünden öğrendim
SAT nedir sizin?Bugün beta hcg baktırdım 1300 çıktı, 5. Haftadayım bugün tam. Muhtemelen çarşamba yeniden bakılacak. Normal mi sizce değer ?