- 8 Şubat 2013
- 599
- 564
İnşallah inşallahMaşallah daha çok yeni, inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallahMaşallah daha çok yeni, inşallah güzel haberler alırız hepimiz
İnşallah çok teşekkür ederim Allahım inşallah sağlıkla katlanır ya rabbim çok teşekkür ederim 20 aydır deniyoruz ilk kez bu kadar yaklaştımHayırlı uğurlu olsun inşallah 5 in üstüne var diyebiliriz bence . Sağlıkla katlanarak ilerlesin inşallah
Sen aşılamanın kaçıncı günü öğrenmiştin canım 7 yi. Benim bugün aşılamanın 15. Günü. Ya duaya devam inşallah sağlıkla ilerler Allahım inşallah çok teşekkür ederim canım benimYaaaa canım çok sevindim Allah'ın izniyle var inşallah bende 7 ile öğrenmiştim hatırlatırım
12. Günü ama senin sonra ki ilişkide tutmuö olabilir herkesin farklı neticede geç döllenmedir belki deSen aşılamanın kaçıncı günü öğrenmiştin canım 7 yi. Benim bugün aşılamanın 15. Günü. Ya duaya devam inşallah sağlıkla ilerler Allahım inşallah çok teşekkür ederim canım benim
Önemli olan değerin kaç olduğu değil düzenli artması12. Günü ama senin sonra ki ilişkide tutmuö olabilir herkesin farklı neticede geç döllenmedir belki de
Merhaba benimde sizinle aynı son adet tarihim 4 mart bende henüz doktora gitmedim 2 günde bir kan testi veriyorum inşallah hayırlı haberler alırız hepimizAmin inşallah o endişelerde bende oluyor bazen . Ben evde gebelik testi yapmıştım koyu çıkınca kan verdim çarşamba 232 ve cuma günü 580 betam çıktı aile hekiminde vermiştim cuma gününe randevu aldım bakalım inşallah birşeyler görebiliriz sat 3 Mart son adet tarihime göre 3+6 daha
Ben aşılama 13:00 da oldu ilişki de hemen gecesine ilişki oldu başka da olmadı o mu tutmuştur diyorsun ama aynı gün oldu bilmiyorum korkuyorum inşallah sağlıkla ilerler bekle ki gelsin pazartesi12. Günü ama senin sonra ki ilişkide tutmuö olabilir herkesin farklı neticede geç döllenmedir belki de
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla büyüsün hepimizinki inşallah ben biraz erken öğrendim galiba sağlık ocağında 2 kere kan verdim . Bayram öncesi de belki keseyi görürüz diye cuma gününe doktora randevu aldımMerhaba benimde sizinle aynı son adet tarihim 4 mart bende henüz doktora gitmedim 2 günde bir kan testi veriyorum inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
Bende erken öğrendim ama daha kötü oldu zaman gecmiyorbende arife gününe aldım. Alttan muayene istemiyorum.ilk kızımdadada 5 haftalıkken görmüştük keseyi inşallah görebiliriz bu seferdeMerhaba hayırlı olsun sağlıkla büyüsün hepimizinki inşallah ben biraz erken öğrendim galiba sağlık ocağında 2 kere kan verdim . Bayram öncesi de belki keseyi görürüz diye cuma gününe doktora randevu aldım
Benim içinde geçmiyor zaman ben devlet hastanesine randevu aldım ilk sefer için o yüzden cuma günü mecburen karından görmezse bende istemem bayram sonu tekrar giderim inşallah . Hayırla sağlıkla büyüsünler . Cuma günü tahmini 5000 civarı olursa beta görünmez mi karındanBende erken öğrendim ama daha kötü oldu zaman gecmiyorbende arife gününe aldım. Alttan muayene istemiyorum.ilk kızımdadada 5 haftalıkken görmüştük keseyi inşallah görebiliriz bu seferde
Bence görünür 3000 den sonra görünür gibi birşey okumuştum inşallah görürsün sag salim güzel haberlerini alırızBenim içinde geçmiyor zaman ben devlet hastanesine randevu aldım ilk sefer için o yüzden cuma günü mecburen karından görmezse bende istemem bayram sonu tekrar giderim inşallah . Hayırla sağlıkla büyüsünler . Cuma günü tahmini 5000 civarı olursa beta görünmez mi karından
İnşallah güzel haberlerimizi alırız hepimizinBence görünür 3000 den sonra görünür gibi birşey okumuştum inşallah görürsün sag salim güzel haberlerini alırız
Hayırlı olsun canım inşallah artışın düzenli bir şekilde ilerler sağlıkla kucağına alırsın canımGünaydııınn kızlar 28 martta kan verdim 45 çıktı 30 martta tekrar verdim yani dün 110 çıktı artış 2 kattan fazla hatta bakalımm bı haftaiçi 2 kez daha vereceğim salı günü ve perşembe günü olmak üzere sonrasında da bayramdan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum Allah izin verirse
İnşallah kızlar bu akşam Ocak gözünü takarken elektrik tuttu beni çok korktum çok şiddetli değildi ama sıçrattı beni bişey olmuşmudur sizcee her kötü şey beni buluyor gerçekten
Amiiin hepimizin inşallahHayırlı olsun canım inşallah artışın düzenli bir şekilde ilerler sağlıkla kucağına alırsın canım
Benimde bat 4 marttı adetime 3 gün kala test yapmıştım silik cıkmıstı . Sonra kan verdim ilk 50 çıktı sonra 160 bugun tekrar vereceğim sende kan ver canım hamilesin büyük ihtimal 2 günde bir tekrarla düzenli artış varsa sağlıklı gebeliktirSon bat tarihim 7 mart kızlar normalde 26 28 arası olurum ama 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım şimdide adetime 3 gun var ve bu şekilde cıktı dün de yaptım test o cok silik ti bugun pembeleşmiş sizde normal mı silik olması
Adet günüm salı veya çarşamba o gunler beklemek istiyorum aslında testim iyicene kızarsın 2 kere kimyasal geçirdim hormonlara bakıldı bu ay normal cıktı şimdi kan ver tekrar ver korkuyorum bekliycem 3 gun daha inşallah sağlıklı şekilde artar ve tutunur bebeğimBenimde bat 4 marttı adetime 3 gün kala test yapmıştım silik cıkmıstı . Sonra kan verdim ilk 50 çıktı sonra 160 bugun tekrar vereceğim sende kan ver canım hamilesin büyük ihtimal 2 günde bir tekrarla düzenli artış varsa sağlıklı gebeliktir
Bugun verdiniz mi kaç cıktı acabaBenimde bat 4 marttı adetime 3 gün kala test yapmıştım silik cıkmıstı . Sonra kan verdim ilk 50 çıktı sonra 160 bugun tekrar vereceğim sende kan ver canım hamilesin büyük ihtimal 2 günde bir tekrarla düzenli artış varsa sağlıklı gebeliktir