Hoşgeldin canımmm amin inşallahMerhaba bayanlar, inşallah herkese hayırlı uğurlu olurBende Ağustosta transfer olucam inşallah
Amannnn dogumdan sonra veririz... sisman tesellisiBende öyle olcam aşkımama bu aralar hep şekerim şekerli yememe rağmen düşük
Ay inşallah canım benim 8.5 ta iyi ondan cagirmamislardirBenim 7 gün kala 8.5 du. Şimdi bugün yani 3 gün kaldı kaç olduğunu bilmiyorum. Transfere gidicrm artık bi daha çağırmadılar. İğne hap fitil kullanıyorum. Heraldr daha da artmıştır diye umuyorum. İnsallah saglıkla tutunur cok heycanlıyım
Kalçadan mi yapılıyor benim hemşire göbekten yapacaksın dediİğnede ikinci günüm dolmuşla gidip geliyorum hastaneye pek sorun olmadı bende ama yine çok hafif baş dönmesi kalçadada azıcık ağrı. Korktuğum gibi değilmiş.
Anladım inşallah kolay atlatırızValla beni o etkiledi diye düşünüyorum iğne olana kadar birşeyim yoktu
Benim kalcadan canım sonradan agrısı cıkıyormus ya yururken agrıyor bırazKalçadan mi yapılıyor benim hemşire göbekten yapacaksın dedi
Hangi iğneydi senin canımBenim kalcadan canım sonradan agrısı cıkıyormus ya yururken agrıyor bıraz
Ona göre ilaç takviyeni arttıracaktır. Estrafem ve progesteronu arttırıp kalınlığı yakalayabilir.Merhaba bana rahim kalınlığı az gibi ama yine de taze transfer yapacağım dedi anlayamadım
Ben
Merhaba doktorum rahmimi dinlendirme kararı aldı sonradanOna göre ilaç takviyeni arttıracaktır. Estrafem ve progesteronu arttırıp kalınlığı yakalayabilir.
Progestron dogrumu yazdım bilemefimHangi iğneydi senin canım
progestron dogrumu yazdım bilemefimHangi iğneydi senin canım
birkaç ay önce bir makale okumuştum. Taze transferde anne adayının opu işleminin yeni yapılmış olması sebebiyle çok daha stresli olduğunu bu yüzden donma çözme transferlerinin daha başarılı olduğu yazıyordu. İlk transferim tazeydi ve gerçekten çok stresliydi. Şimdi mükemmel bir şekilde rahatım. Bunda opu için verilen hormonlarında etkisi çok tabi. Şimdi o hormonlar yok ve psikolojik olarak çok rahatım. Senin içinde öyle olacak emin olabilirsin.Merhaba doktorum rahmimi dinlendirme kararı aldı sonradan
Benimde gittiğimde sanırım bu civardaydı 8li birşey gördüm de hocam nasıl dedim güzel dediAy inşallah canım benim 8.5 ta iyi ondan cagirmamislardir
Benim 7.8 şuan biraz ince dedi doktorumTransferime 6 gün kaldı 9.5 olmuştu endometrium sizin kaç?
Benimde inceydi nar suyu içtim her gün ve yürüyüş yaptım iyi geldiBenim 7.8 şuan biraz ince dedi doktorum
Canım ne gibi bi sorun var? Azospermi mi yoksa başka mı
Bizim de eş kaynaklı. Sperm hareketliliği az. Yumurtalarım toplandı. Dinlenme aşamasındayımCanım ne gibi bi sorun var? Azospermi mi yoksa başka mı