2024 Mart Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba biz 29. Haftaya girdik kasık ağrısı bel ağrısı ara ara giriyor özellikle ikiz anneleri ve diger anne adayları bu ağrıları sizde yasiyormusunuz ben bi detirgin olmadim değil 🤔🤔

Kızlar merhaba biz 29. Haftaya girdik kasık ağrısı bel ağrısı ara ara giriyor özellikle ikiz anneleri ve diger anne adayları bu ağrıları sizde yasiyormusunuz ben bi detirgin olmadim değil 🤔🤔
Ben de 32 ye girdim bende de oluyor arada girdiği saate bakıyorum tekrarı olursa sancıdır diye neyse ki tekrarı olmuyor günde 5 6 dk olup geçiyor özellikle çok yemrk yemişsem bebiş sıkışıyor heralde😁 ikiz gebelikse rahim ağzı uzunluğunuz ölçülüyordur kaç mm?

Ben de 32 ye girdim bende de oluyor arada girdiği saate bakıyorum tekrarı olursa sancıdır diye neyse ki tekrarı olmuyor günde 5 6 dk olup geçiyor özellikle çok yemrk yemişsem bebiş sıkışıyor heralde😁 ikiz gebelikse rahim ağzı uzunluğunuz ölçülüyordur kaç mm?

En dr randevumuzda 47mm demişti salı günüydü herşey yolunda demişti ama bugün ağrılar beni korkuttu ama dediğin şimdi düşündüm de yemekten sonra oldu acaba benimde mi yemekten oldu ki

En dr randevumuzda 47mm demişti salı günüydü herşey yolunda demişti ama bugün ağrılar beni korkuttu ama dediğin şimdi düşündüm de yemekten sonra oldu acaba benimde mi yemekten oldu ki
Oo maşallah benim en baştan beri 36 mm 😁 bu haftadan sonra biraz kısalsa üzülmem çok ağırlaştım yatakta bile dönemiyorum😁 vaktini bekler İnşallah ama zorlaştı artık.

Amin amin gerçekten hamileliğin başları en güzeliymiş ama kıymetini bilemedim ben sürekli bi korkuyla geçti. Şimdi sürekli bacak ağrısı uykusuzluk yataktan dönemiyorum kalkamıyorum eğilemiyorum fena valla
Kizlar dogumla ilgili bise diyormu doktorlariniz normal sezaryan nemzn olcagi nemnz kesinlesiyor acaba bilginiz varmi bide nts baglandinizmi hic kacinci haftada baglaniyor

Kizlar dogumla ilgili bise diyormu doktorlariniz normal sezaryan nemzn olcagi nemnz kesinlesiyor acaba bilginiz varmi bide nts baglandinizmi hic kacinci haftada baglaniyor
Valla en son kontrolde 30. Haftada nts bağlarız dedi 28-32 hafta arası yolculuk ilişki yasak dedi bu haftalar arası ne olursa olur dedi dikkat et dedi 34 haftayı görürsek 37. Hafta ve sonrasında alırız dedi sezeryan doğum zaten bakalım hayırlısı dr soylemedi ben sordum

Ben bağlandım 32 de başlıyor 34 36 37 38 diye gidip sezaryen olacağım. Ben 38+3 gibi planlı sezaryen olacağım boyum filanda uzun olmasına rağmen vücudum normal doğuma müsait değilmiş %20 şansım varmış o şans içinde beklemeyelim dedik zaten yırtılmadan kalıcı deformeden çok korkuyordum sezaryen izi hiç belli olmuyor ama o önemli sonuçta 🙄

Valla en son kontrolde 30. Haftada nts bağlarız dedi 28-32 hafta arası yolculuk ilişki yasak dedi bu haftalar arası ne olursa olur dedi dikkat et dedi 34 haftayı görürsek 37. Hafta ve sonrasında alırız dedi sezeryan doğum zaten bakalım hayırlısı dr soylemedi ben sordum
Senin ikiz olduğu için mi böyle? Doktorum bana hiç yasak koymadı hatta ilişki sonrası minicik lekelenme oldu bişey olmaz ondan dedi😬 32 den önce nstye almam dedi hatta 32 değil 34 dedi ama ben çok ısrar ettim hareketleri azalmış gibi gelmişti görmek istedim iyi çıktı şükür. 38 i 3 gün geçmesini beklerim dedi ama benimki tek belki o yüzdendir

Senin ikiz olduğu için mi böyle? Doktorum bana hiç yasak koymadı hatta ilişki sonrası minicik lekelenme oldu bişey olmaz ondan dedi😬 32 den önce nstye almam dedi hatta 32 değil 34 dedi ama ben çok ısrar ettim hareketleri azalmış gibi gelmişti görmek istedim iyi çıktı şükür. 38 i 3 gün geçmesini beklerim dedi ama benimki tek belki o yüzdendir
Benimkiler ikiz ya canım dediğin gibi ondan demiş olabilir birde bugün kasık ve bel ağrım olunca korktum biraz

🙄 ben daha dun yolculuk yapdim 12 saat hemde benim doktorum yasak koymadi ama senin neden yasak cnm bende 28 deyim ikiz oldu icin mi acaba senin ondanmi

Ben bağlandım 32 de başlıyor 34 36 37 38 diye gidip sezaryen olacağım. Ben 38+3 gibi planlı sezaryen olacağım boyum filanda uzun olmasına rağmen vücudum normal doğuma müsait değilmiş %20 şansım varmış o şans içinde beklemeyelim dedik zaten yırtılmadan kalıcı deformeden çok korkuyordum sezaryen izi hiç belli olmuyor ama o önemli sonuçta 🙄
Senin neden planli sezaryan cnm senmi isdiyorsun ozelmi bide ben sanirim devletde yapcam dogumu 🥺 koturollerim hep ozelde ama dogum devletde olcak gibi bakalim benim hic dogumla ilgili bise konusulmadi nasil olcagiyla

Senin neden planli sezaryan cnm senmi isdiyorsun ozelmi bide ben sanirim devletde yapcam dogumu 🥺 koturollerim hep ozelde ama dogum devletde olcak gibi bakalim benim hic dogumla ilgili bise konusulmadi nasil olcagiyla
Bende kontrollerimi devlette yaptırıyorum artık ve doğumda devlette olacak kızlar ben vajinal doğum istemiyorum doktorumla konuştum sezaryen istiyorum oda tamam dedi bakalım artık.
Sizin alışverişler ne durumda neler aldınız?

Bende kontrollerimi devlette yaptırıyorum artık ve doğumda devlette olacak kızlar ben vajinal doğum istemiyorum doktorumla konuştum sezaryen istiyorum oda tamam dedi bakalım artık.
Ben ozele gidiyorum konturollere ama eşim isdemiyor ozelde dogum yapmami erko beyni isde devletde yap diyor nasilsa kendi canlari degil ya isde alisverise gelince ben hicbir alisveris yapmadim daha 🙃 ilk bebis neden boyle oldu onuda anlamadim

Yok doktorum muayene etti %20 normal doğum şansın var dedi ben gebelik öncesinde zaten normali çok istiyordum ama 3 4 arkadaşım yakın zamanda normal doğum yaptı yırtılma deforme çok fazla oldu 10 gün acıdan kendime gelemedim diyen var bende o bölge konusunda huyluyum zaten normal doğum olursa peşine estetik yaptırırım diyordum ama doktorum da öyle diyince sezaryen olsun dedik. Devlette de çok güzel hastaneler var burda Kayseri şehir hastanesi çok güzel ama refakatçi almıyor ve hep Suriyeli🙄 devletten çalışan ebelerden de duydum hijyene çok dikkat et lütfen mülteciler gerçekten pis ve aşısız devlette doğum yapacaksan şimdiden boğmaca aşını yaptır çünkü mültecilerden yenidoğana boğmaca çok geçiyormuş.

Bizim odası bitti inşallah bu hafta da hastane çantasını hazırlamayı düşünüyoruz 32 haftalık olduk artık her şeyi hazır zaten yıkandı ütülendi sadece çantası yapılacak. Ben çok fazla 0-3 ay almadım sadece 10lu ve 5li hastane çıkışı aldım 3 tane 5li çıkışta hediye geldi onlarla idare edecek çünkü ben hep 3-6 ay 6-9 ay aldım büyük büyük giyer diye😁 bebekte çok iri olmayacak hep gününde gidiyor gibi ama bakalım hastane çıkışlarıyla idare eder inşallah.

X