Sonuç böyle çıkmış canım referans araligidaAptt benimde bakıldı ama tup bebekle olduğu için tedaviye başlarken bakılmış sonucunz kaç cikm
21-32 senin kaç çıkmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç böyle çıkmış canım referans araligidaAptt benimde bakıldı ama tup bebekle olduğu için tedaviye başlarken bakılmış sonucunz kaç cikm
Bisey demedi ya ölçmüyorum o yüzdenTakip dedyse olceceksinz ben günde 3 kere ölçüm yapiorum
25.9 çıkmış bnmSonuç böyle çıkmış canım referans araligida
21-32 senin kaç çıkmıştı
Doktor daha iyi bilir ama normalbnceKızlar şekerde böyle çıkmış nasıl sizce
Bi yorum yapın
Ben 7. Ayı bitiricem derken yeni mi giriyormuşumKizlar slm naslsn sizede sormak isdedim bu dogrumu kac aylik hamile oluyoruz bilgisi olan varmi
Kacinci haftadasin cnmBen 7. Ayı bitiricem derken yeni mi giriyormuşum
29 bittiKacinci haftadasin cnm
Kızlar bende bunu çok merak ediyordum artık çözdüm olayı galiba olduğunuz haftayı 4e bölerseniz kaç aylık olduğunuz çıkıyor29 bitti
7aylik olmussun cnnm sen29 bitti
Oyle de kuzum kimi isde her ay 30 31 cekdi icin fazla cikiyor ya oyuzden karisıklik oluyor hep 4 hatfa olmadi icin ama sanirim doktorllarda hafta hesabina bakiyorKızlar bende bunu çok merak ediyordum artık çözdüm olayı galiba olduğunuz haftayı 4e bölerseniz kaç aylık olduğunuz çıkıyor
Öyle olsa hamilelik 40 hafta yani 10 ay olurduKızlar bende bunu çok merak ediyordum artık çözdüm olayı galiba olduğunuz haftayı 4e bölerseniz kaç aylık olduğunuz çıkıyor
Aynen 7 ayı doldurmuş 8. Aya giriş yapmaya yaklaşmışım inşallah vaktinde gelirler ya arada yalancı sancıyla hoplatıyor valla7aylik olmussun cnnm sen
Sarim 31 yada 32 8 aya giriyorsun kuzum ay inslh vakti saatinde zamaninda gelsinler zaten en ufak biyerimiz agrisa hopluyoruzAynen 7 ayı doldurmuş 8. Aya giriş yapmaya yaklaşmışım inşallah vaktinde gelirler ya arada yalancı sancıyla hoplatıyor valla
Valla gebelik okulunda 42 hafta olan normal gebelikler olduğunu anlattı ebeler 42 haftaya kadar her hangi bir sorun yoksa normal diyorlarÖyle olsa hamilelik 40 hafta yani 10 ay olurdu
Olabilir valla benimde kafam basmıyor bu hafta ay olayına o zaman ben kaç aylık oluyorum şimdi şuan 27 haftalık hamileyimOyle de kuzum kimi isde her ay 30 31 cekdi icin fazla cikiyor ya oyuzden karisıklik oluyor hep 4 hatfa olmadi icin ama sanirim doktorllarda hafta hesabina bakiyor
28 de 7. Aya giriyorsun cnmOlabilir valla benimde kafam basmıyor bu hafta ay olayına o zaman ben kaç aylık oluyorum şimdi şuan 27 haftalık hamileyim