- 15 Kasım 2022
- 1.390
- 929
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugun oldum cnm 26 haftadaKızlar ikinci doz tetanoz aşınızı kaçıncı haftada oldunuz
Anladım cnm ilkini ne zaman olmuştun?Öf hiç içimden gelmiyor ikinciyi yaptırmakBen bugun oldum cnm 26 haftada
8 agustosda cnmAnladım cnm ilkini ne zaman olmuştun?Öf hiç içimden gelmiyor ikinciyi yaptırmak
Valla gelmesede mecbur olduk isde ilkini olunca yapdir kurtul ilk doz olduysan aşı akrtinda yazar ikinci soz nemzn olcagin.Anladım cnm ilkini ne zaman olmuştun?Öf hiç içimden gelmiyor ikinciyi yaptırmak
Ordan takip ederim artık kuzum amaaannn ne ara olduk yaaa MAŞALLAH hepimize28 de 7. Aya giriyorsun cnm
Senin ikizdin galiba dimi kuzum hatirladim kadariyla bende 6 bucuk oldum hayirlisiyla sag saglim dogsunlar minnaklar saglikla kucamiza alalim vakti saati zamanindaOrdan takip ederim artık kuzum amaaannn ne ara olduk yaaa MAŞALLAH hepimize
Peki 27yken ultrasona da kaç çıkıyorsun cnm seninle haftamız aynıOlabilir valla benimde kafam basmıyor bu hafta ay olayına o zaman ben kaç aylık oluyorum şimdi şuan 27 haftalık hamileyim
Aşı kartı vermediler bana neyse bu hafta olayımda çıksın aradanValal
Valla gelmesede mecbur olduk isde ilkini olunca yapdir kurtul ilk doz olduysan aşı akrtinda yazar ikinci soz nemzn olcagin.
Evet cnm ama niye vermedilerkiAşı kartı vermediler bana neyse bu hafta olayımda çıksın aradan
Aynen canım ikizler benim yavrular inşallah sağlıcakla alalım kucagimizaSenin ikizdin galiba dimi kuzum hatirladim kadariyla bende 6 bucuk oldum hayirlisiyla sag saglim dogsunlar minnaklar saglikla kucamiza alalim vakti saati zamaninda
Canım nasıl kaç çıkıyorum anlamadımPeki 27yken ultrasona da kaç çıkıyorsun cnm seninle haftamız aynı
Saglikla dogsunlar inslh cnm hepimizjnkiAynen canım ikizler benim yavrular inşallah sağlıcakla alalım kucagimiza
Ya benim son adet tarihine göre 26ysa ultrason da 27 1 hafta ön de gözüküyor senin de öyle miCanım nasıl kaç çıkıyorum anlamadım
Hiçbir fikrim yokEvet cnm ama niye vermedilerki
Anladım canım şimdi şöyle galiba o bebekle alakalı çünkü kızım haftasıyla uyumlu gidiyor ama oğlum haftasına göre 1 hafta önden gidiyor hep bunu söylüyor doktorum sordum boyu ve kilosundan dedi ama tabiki adet günüme göre kızım tam haftasında gidiyor diyorlar bana seninde öyle olabilir mi acabaYa benim son adet tarihine göre 26ysa ultrason da 27 1 hafta ön de gözüküyor senin de öyle mi
Benim ki de 1 hafta ön de gözüküyor işteAnladım canım şimdi şöyle galiba o bebekle alakalı çünkü kızım haftasıyla uyumlu gidiyor ama oğlum haftasına göre 1 hafta önden gidiyor hep bunu söylüyor doktorum sordum boyu ve kilosundan dedi ama tabiki adet günüme göre kızım tam haftasında gidiyor diyorlar bana seninde öyle olabilir mi acaba
Işte benim bildiğim bebekle alakalı canım yaaaBenim ki de 1 hafta ön de gözüküyor işt
Olabilir bazı ultrasonlar 1 hafta önde gider diyenler de var hani o yüzden merak ettimIşte benim bildiğim bebekle alakalı canım yaaa
Oda olabilir inan o kadar farklıymış ki bu hamilelik sağlıklı olsunlarda allahın izniyle zamanında gelsinler de bugunlerimize şükürler olsunOlabilir bazı ultrasonlar 1 hafta önde gider diyenler de var hani o yüzden merak ettim