- 7 Şubat 2024
- 310
- 421
- 30
Tarihlerim netleşince yazarımHoşgeldin canımmmm
Yaş embriyo transfer tarihi ve test tarihini yazarsan ekleyeyim listeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarihlerim netleşince yazarımHoşgeldin canımmmm
Yaş embriyo transfer tarihi ve test tarihini yazarsan ekleyeyim listeye
1 hafta daha iğne kullanacakmışım ondan sonra belli olacakmış yumurta toplama işlemiAMİİNNNN :-* ne zaman belli olacak sizin
Ay maşallah canım ya darısı başıma. Benimdr 5.gün olacak o zaman bende 5 gün sonra test yapsam çıkar mı3. Gün embriyosuydu bugun test yaptım bu şekilde 4. Günden başladım ben test yapmaya ogunden bu yana silik çıkıyor hep
Ben de vuruldum ilkini daha bi şey olmadı canım belki başım dönüyor gibi oluyor az o kadarKızlar ben Progestan iğne vurulunca baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum tansiyonum düşüyor gibi oluyor size de oluyor mu
Erken gebelik testi al çıkar bence burda 4. Gün çıkan çok kişi var inşallah sağ sağlim kucağına alırsın canımAy maşallah canım ya darısı başıma. Benimdr 5.gün olacak o zaman bende 5 gün sonra test yapsam çıkar mı
Dün akşam ki tansiyonumu düşürdü kötü oldum eşim bi tuzlu ayran yaptı yarım saat uyumuşumBen de vuruldum ilkini daha bi şey olmadı canım belki başım dönüyor gibi oluyor az o kadar
Son adet tarihinden hesaplayacaksın kuzumKızlar bişey sorucam size 20 temmuzda transfer oldum 1 ınde kan verıcem kaç haftalık olmuş oluyor bunun hesaplaması nasıl yapılıyor bilen varmı
Transferime 6 gün kaldı 9.5 olmuştu endometrium sizin kaç?Kızlar nasılsınız transfer önce muayeneleriniz nasıl gidiyor. E2 değeriniz kaç endometrium kalınlığınız kaç
Ayy iğnenin öyle bir etkisi varsa yandım desene zaten tansiyonum hep düşükDün akşam ki tansiyonumu düşürdü kötü oldum eşim bi tuzlu ayran yaptı yarım saat uyumuşum
Canım doktora sormadım ama netten baktığımda 5. Gün embriyo transferi ise transfer gününe+19 gün 3. Gün ise +17 gün ekleniyor gibi birşeyler yazıyordu adet gününden mi hesaplanıyor acaba yoksa transfee günü mü baz alınıyor dondurulmuş yaSon adet tarihinden hesaplayacaksın kuzum
Benim 7 gün kala 8.5 du. Şimdi bugün yani 3 gün kaldı kaç olduğunu bilmiyorum. Transfere gidicrm artık bi daha çağırmadılar. İğne hap fitil kullanıyorum. Heraldr daha da artmıştır diye umuyorum. İnsallah saglıkla tutunur cok heycanlıyımTransferime 6 gün kaldı 9.5 olmuştu endometrium sizin kaç?
Bende 95 le pozitif gordum. Simdi millet lop lop yerken bana diyet verdiler :)) hamilelik ve diyet.. halbuki canim neler neler istiyorrKaç kilosun bende 96
İğnede ikinci günüm dolmuşla gidip geliyorum hastaneye pek sorun olmadı bende ama yine çok hafif baş dönmesi kalçadada azıcık ağrı. Korktuğum gibi değilmiş.Ayy iğnenin öyle bir etkisi varsa yandım desene zaten tansiyonum hep düşük
Valla beni o etkiledi diye düşünüyorum iğne olana kadar birşeyim yoktuAyy iğnenin öyle bir etkisi varsa yandım desene zaten tansiyonum hep düşük
Adet günü baz alınıyor ultrasonda kese görününce ultrasondan devam ediyorCanım doktora sormadım ama netten baktığımda 5. Gün embriyo transferi ise transfer gününe+19 gün 3. Gün ise +17 gün ekleniyor gibi birşeyler yazıyordu adet gününden mi hesaplanıyor acaba yoksa transfee günü mü baz alınıyor dondurulmuş ya
Bende öyle olcam aşkım ama bu aralar hep şekerim şekerli yememe rağmen düşükBende 95 le pozitif gordum. Simdi millet lop lop yerken bana diyet verdiler :)) hamilelik ve diyet.. halbuki canim neler neler istiyorr