- 11 Nisan 2022
- 3.039
- 2.688
-
- Konu Sahibi palm angels
- #19.041
Ben soda içince de rahatlıyorum. Magnezyum etkisi varBana magnezyumu detaylıyı yapan doktor söyledi sgknın karşılamadığı bir ilaçmış ocean galiba, sonra kendi doktoruma indim anlatınca kasılma değil bunlar gerek yok ama ilerde kasılma olursa bacaklarda diye sgknın karşıladığı bir ilaç yazdıbuna gerek yok sgknın karşıladığı var dedi valla iyi adam ya
Benim doktorum 20.haftadan sonra boyatabilirsin demişti ama şimdi ki doktorum perinatologum izin vermedi şaşırdımCanım benim doktor boyayı istemiyor en başından beri
Az kaldı dayanırız ne yapalım benim de beyazlarım çıktıBenim doktorum 20.haftadan sonra boyatabilirsin demişti ama şimdi ki doktorum perinatologum izin vermedi şaşırdım
Eğer tetanoz aşısı yaptıracaksınız uğrayın bir an önce kayıt etsinler bence. Bazen unutuyorlar sanırım bende anlamadım başta aradılar bu sefer hiç aramadılar ben kendim bildirdimEn son 7 sene once yapmistm
Dün indirimde yakaladım sepette 561 liraya denk geldi. Şampuan yağı ve pişil kremi üçlü pakettiSadece şampuan mi setini mi aldınız birde ne kadar dı fiyati
Gözümü kararttım ve iki paket sleppy aldım, yıkama setinide mustela aldımHala bebek bezine karar verip alamadım, bir de yıkama setine
Evet bebişler içinAz kaldı dayanırız ne yapalım benim de beyazlarım çıktı
Şampuan falan olarak ben de öyleGözümü kararttım ve iki paket sleppy aldım, yıkama setinide mustela aldım
Onuda katlanabilir olanlardan aldım ben yerim olmadığı içinŞampuan falan olarak ben de öyleben küvet karar veremedim
Ben en baştan beri multivitamini kullanıyorum her günKızlar demir ve multivitamini düzenli kullanıyor musunuz?
Benim de pek yok o yüzden ben de öyle düşündüm ama şimdi şu modele bir takıldım bir de videolar görüyorum kucakta yıkıyorlar çokOnuda katlanabilir olanlardan aldım ben yerim olmadığı için
Evet canım demir ilacını her gün vitamini gün aşırı alıyorumKızlar demir ve multivitamini düzenli kullanıyor musunuz?
Demiri bıraktın mı canımBen en baştan beri multivitamini kullanıyorum her gün
Evet doktor bıraktırdı serklajlıyım diye kabızlık asla istemiyor o yüzden ben doğum önce takviye ederim gerekirse iğneyle dediDemiri bıraktın mı canım