- 29 Temmuz 2021
- 1.761
- 2.264
-
- Konu Sahibi palm angels
- #19.081
Bursadayım burada da çarşıda Akdem var ona bakacağım bakalım neler varEn güzeli istanbuldaysanız Havuzlu hana gidin piyasaya göre çok çeşit var ve fiyatlar bir tık daha uygun. Bir de lohusa sepetinde de değişik modeller var
Gerçekten de biraz gereksiz fiyatlıArtışınkiler çok güzel ve kaliteli ama fiyatı pahalı geldi bana ne kadar kullanılacak ki diyerekten ama ucuzlarıda beğenmiyorum
Biraz araştıracağım hiç ona benzeyen bir şey bulamadım çünküEvet ya aşırı uçtu bir küvet nihayetinde ama onun gibi olan bir şey daha mantıklı sanki daha geniş ve altında tıpası olan otururken vs de kullanmak için.
ilkini yaptırdıktan bir ay sonra yaptırman gerekiyor ikinci doz için aramayacağız demişlerdi banaKızlar günaydın, tetanoz aşısının 2. dozunu olan var mı? Sağlık ocağından kimse aramıyor beni, doktorum da yaptırsan iyi olur dedi ama ne zaman yaptırmam gerekiyor bilemedim
Doğumdan 2 hafta öncesine kadar 2. doz yapılmalı dediler bana, bazıları da 4 hafta sonrasında 2. doz yapılmalı diyor. Hangisi doğru bilemedim bendeilkini yaptırdıktan bir ay sonra yaptırman gerekiyor ikinci doz için aramayacağız demişlerdi bana
Ben de öyle fiyatlar inanılmaz uçmuş fark ediyorum bebek çantasına karar veremedim ama hala sen ne aldın?Bebeğe çok erken alışveriş yaptım yılbaşından önce bebek arabası kıyafet bebek çantasına kadar almıştım şimdi bakıyorum her şey uçmuş bebek çantası bile 2 katına çıkmış. Mama sandalyesi alsam mı perileri geldi şimdi de ama abartma diyorum 9 ay sonra lazım olacak bir şeyi de almıyım
Doğumdan sonra renge pek takılmıyorsunBen de senin gibi düşünüyorum 5 li takım aldım iki tane annem de farklı şehirde Müslüm bataniye ve penye battaniye aldı ama renkler tam uymadı ben napsam acaba
benim doktorum olabildigince gec ol dedi 30 34 hafta olarak olcaktim ben ama dusun icindeki sampuanligimda pas gorunce korkgum daha erken oldum 21. haftamda ilk dozumu oldumKızlar günaydın, tetanoz aşısının 2. dozunu olan var mı? Sağlık ocağından kimse aramıyor beni, doktorum da yaptırsan iyi olur dedi ama ne zaman yaptırmam gerekiyor bilemedim
braunun butun cesitlerini aldim sjsjsj kulak koltuk alti temassiz 3 cesidinide aldim denedimde cok guzel hip hizli olcuyoKızlar ateş ölçer aldınız mı? Braun kulaktan ateş ölçer öneren çok var. Siz neler aldınız?
sjssj ben aldim valla artik aldigimi aliyorum yoksa kendimi enayi gibi hissediyorum ya boyle bi fiyatlandirma yok cok sacmaBebeğe çok erken alışveriş yaptım yılbaşından önce bebek arabası kıyafet bebek çantasına kadar almıştım şimdi bakıyorum her şey uçmuş bebek çantası bile 2 katına çıkmış. Mama sandalyesi alsam mı perileri geldi şimdi de ama abartma diyorum 9 ay sonra lazım olacak bir şeyi de almıyım
Ben braun aldım canım 6525Kızlar ateş ölçer aldınız mı? Braun kulaktan ateş ölçer öneren çok var. Siz neler aldınız?
Ben onu da skiphop aldım :) ama yarı fiyatından daha ucuzdu şu an olsa almam 4500tl yazıyor çok geldi bu ne yaBen de öyle fiyatlar inanılmaz uçmuş fark ediyorum bebek çantasına karar veremedim ama hala sen ne aldın?
Gerçekten fiyatlar kafayı yemiş zaten akıl alır gibi değil bazı şeylerBen onu da skiphop aldım :) ama yarı fiyatından daha ucuzdu şu an olsa almam 4500tl yazıyor çok geldi bu ne ya
Mama sandalyesini aldın mı ahhahsjssj ben aldim valla artik aldigimi aliyorum yoksa kendimi enayi gibi hissediyorum ya boyle bi fiyatlandirma yok cok sacma
Fiyatlar haftada bir artıyor eskisi gibi zamanı geldikçe almak yok maalesef ne alsak o kar şu anGerçekten fiyatlar kafayı yemiş zaten akıl alır gibi değil bazı şeyler
Büyük 360 derece dönen ağır mama sandalyesi var evde ama ben bimden aldığımı kullanıyorum. Her yere taşıyorumBebeğe çok erken alışveriş yaptım yılbaşından önce bebek arabası kıyafet bebek çantasına kadar almıştım şimdi bakıyorum her şey uçmuş bebek çantası bile 2 katına çıkmış. Mama sandalyesi alsam mı perileri geldi şimdi de ama abartma diyorum 9 ay sonra lazım olacak bir şeyi de almıyım