2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimde bugün baya yatmalı dinlenmeli geçti günüm ve ilk defa böyle vakit geçirmiş gibi oldum ne güzel duyguymuş bunları yaşamak uyumak istiyorum anlıyor sanki uyandırıyor resmen uyuma diye
Benimki onu istemediğim bir tarafa yatınca yapıyor resmen yoksa ben uyurken o da uyuyor uyanınca uyanıyor

Internetteki bilgiler bazen burda okuduklarimiz strese sebep oluyor bence bir şey çıkacak diye düşünebiliyoruz. En iyisi kontrolden önce hiçbir şey okumamak

Internetteki bilgiler bazen burda okuduklarimiz strese sebep oluyor bence bir şey çıkacak diye düşünebiliyoruz. En iyisi kontrolden önce hiçbir şey okumamak
Ben elimden geldiği kadar bakmamaya çalışıyorum nete zaten panik atak var heyecan derken daha çok stres yapıyorum

Söyledikleri benim Dr a çok benziyor durumuna bak diz ağrın oldukça ara sıra günde 1 tane iç. Hergün kullanacağın bir şey değil dedi.

Burda saç kestiren var mı diye sormuştum. Çoğunlukla kestirmişsiniz, Allah büyük dedim bugün kestirdim. Oh Bi rahatladım kii mutlu oldum
Ohhh canım iyi yapmışsın güle güle kullan ben de boyayı sordum bi ama doktorum dibe gelmemeli dedi benim beyazlarım dipten uzuyor hayal oldu

En son 7 sene once yapmistm

Ohhh canım iyi yapmışsın güle güle kullan ben de boyayı sordum bi ama doktorum dibe gelmemeli dedi benim beyazlarım dipten uzuyor hayal oldu
Bitkisel olana 6.Aydan sonra yaptıran arkadaşlarım vardı. Birşey olmadı şükür. Ama emzirirken bile yaptırma diyen. Dr lar var. Boyaya ne kadar bitkisel deseler de etkiler diye korkarım, hem beyazlar moda oldu artık

Söyledikleri benim Dr a çok benziyor durumuna bak diz ağrın oldukça ara sıra günde 1 tane iç. Hergün kullanacağın bir şey değil dedi.
Bana magnezyumu detaylıyı yapan doktor söyledi sgknın karşılamadığı bir ilaçmış ocean galiba, sonra kendi doktoruma indim anlatınca kasılma değil bunlar gerek yok ama ilerde kasılma olursa bacaklarda diye sgknın karşıladığı bir ilaç yazdı buna gerek yok sgknın karşıladığı var dedi valla iyi adam ya

Bitkisel olana 6.Aydan sonra yaptıran arkadaşlarım vardı. Birşey olmadı şükür. Ama emzirirken bile yaptırma diyen. Dr lar var. Boyaya ne kadar bitkisel deseler de etkiler diye korkarım, hem beyazlar moda oldu artık
Zaten bence bitkisel kapatmaz o kadar beyaz ki saçlarım uzadı hiç boyatmadım tel tel beyazlasa hoştuda işte

Canım benim doktor boyayı istemiyor en başından beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…