2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben varım canım 21+5 günlük hep sezeryan dikisimin olduğu yerde hissediyorum özellikle tatlı biseyler yediğimde o bölgede kıpır kıpır hareket ediyo
Tamda o haftalarda yazmışım bende canım benim şimdi yükseklere çıktı, yani her zaman yukarıda değil aşağıda da oluyor yukarıda da oluyor doktorda normal demişti uzanıp geriniyor diye 25+3üm bende
Henüz yürüyememe boyutuna geçmedim ama çok canım yanıyor. Doğuma kadar gidecekmiş maalesef
Kalktığım gibi ağrısı felaket oluyor ama yürüdükçe açılıyor, genelde yatarken ve yataktan kalkarken oluyor maalesef doğuma kadar gider gibi..

Aynen öyle canım zaman su gibi akiyor inanki her günü ayrı güzel bu duygunun da bundan önce iki boş gebelik geçirdim peşine hemen hamile kalmışım hareket ettikçe bebişim kalbimde kelebekler uçuyor
Yaaa ne güzel inanılmaz bir duygu gerçekten geç yaşta hemen anne olabilir miyim derken şuan doğumu beklemek, bebek odasını kıyafetlerini hazırlamak nasıl güzel heyecanlar

Bende de oldu ve evde iki erkek çocukla yorulup uyumamak da tam bir işkenceydi. Ama zamanla kendisi düzene girdi. Yorulmak iyi geliyor o dönemde yorgunken uzun uyumaya başladım ve geçti

Merhaba benim kizimda kolik bebek acaba biberonu nerden aldiniz ?

Kızlar Avrupa yakasında gebelik takibinini perinatolog ile devam ettiren var mı?

Bende de oldu ve evde iki erkek çocukla yorulup uyumamak da tam bir işkenceydi. Ama zamanla kendisi düzene girdi. Yorulmak iyi geliyor o dönemde yorgunken uzun uyumaya başladım ve geçti
Senin iki çocukla uykusuz kalman çok zor olmuştur canım, çok şükür ki düzene girmiş. Benim ilk çocuğum olacak fakat özel eğitim de öğretmenin, özel cocuklarla çalışıyorum. Uykusuz kalıp işe gitme stresi yoruyor. İnşallah benim de düzene girer

Yaaa ne güzel inanılmaz bir duygu gerçekten geç yaşta hemen anne olabilir miyim derken şuan doğumu beklemek, bebek odasını kıyafetlerini hazırlamak nasıl güzel heyecanlar
Öyle tabi canım hergunumuzun tadını çıkaralım bu anlarimiz en özel en güzel zamanlarimiz bende sen gibiyim ufaktan başladım valla hastane çıkışı battaniye almaya rabbim kucagimiza alacağımız gunleride nasip etsin

nipt temiz ciktiysa korkma downdan 2 3 4lu testler gibi degil bebegin dnasina bakiyolar cunku yanlislik payi cok coook coooook dusuk icin rahat olsun bazen kalsiyum birikmesi olup parlama olabiliyomus
Ya inşallah okuduğumda hep geçmiş sonra ama benim gittiğim doktor böyle çok endişelendiriyor işte perinatologa gitme gerek yok 21 senedir ayrıntılı ultrason u ben yapıyorum siye bana kızan adam bu kontrolde beni perinatologa gönderdi mesela

ben hamileliğin başından beri öyleyim çok az uyuyorum uyuyunca da kabus görüyorum üstelik anksiyetem de var :/ kendimi sakin tutmaya çalışıyorum komik şeyler açıp izliyorum uyumuyorum ama sakin kalıyorum en azından

Merhaba benim kizimda kolik bebek acaba biberonu nerden aldiniz ?
trendyoldan aldim ben kendi saticisi satiyo hemen paylasiyim sizle insallah faydasi olur benim kullanan butun arkadaslarimda ise yaramis o yuzden hem avent hem comotomo aldim kolik olmasada dursun dedim en kotu aksam beslemelerinde uyku arasinda cok gaz yapmasin diye kullanirim dedim

Eklentiler

• Screenshot_20240422_092537_Trendyol.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 64
benim de oluyor magnezyum kullanıyorum yürüyüş yapıyorum ama yok geçmiyor

bence bu duruma takilmayin yapmasi gerekeni yapmis aslinda o yuzden bence oh diyin cunku detaylida nekadar iyi doktor olursa olsun riske girmek istemeyen doktor benim icin mukemmel bi doktordur egosuzdur. detayli dedimmi ya perinatolog bakmali yada iyi bir radyoloji uzmanina gorunulmeli benim doktorum ankaranin resmen sayili doktorlarindan ama o bile 18de bana gel onden bi bakiyim detaylinda seni guvendigim bi radyoloji uzmanina yonlendiricem dedi ama bende yasadiklarimdan dolayi bi perinatolaga gitmistim ultrason bakisindan cook memnun kalmistim hem ona gittim detaylida hem doktorumun onerdigi radyologa gittim sukur hic bi problem cikmadi seninkindede bence cikmicak bisey icini ferah tutki kotuyu cagirma zaten hormonlardanmidir nedir fesat dusunmeye dunden raziyiz sahsen ben bitane kotu bisey geliyosa aklima devaminda 10bin tane kotu sey gelmeye basliyo stres oluyorum

Günaydıın kızlar
İhtiyacı olanlar varsa pijamalarda ve geceliklerde güzel indirimler var. Tabi bunlar hastanede çekim yaptırmayacaklar için

waikiki’nin uygulamasında da çok indirimler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…