2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar karnınızın ait kısmında garip hisler var mı? Arada acı da giriyor ama çok değil gelip geçiyor , yani bebek hareketi mi , kasılma mı , sancı mı kramp mı gaz mı anlamıyorum . Tecrübeli anneler yarım eder misiniz sorun yoktur değil mi ? Akıntım kanamam vs yok en son gittiğimde (geçen hafta ) cervix boyu iyi kapalıydı . Sizde böyle garip hisler var mı ?

Bu arada göbeğim çok büyüdü , doktor da aynısını dedi haftana göre büyük diye ama suyum bebeğin kilosu normal, toplamda da 6 kilo aldım

Son düzenleme:
kızlar tavsiyelerle birlikte ben kolik bebekler için ağzı geniş meme ucu hissiyatı veren bu ikili biberonu tercih ettim sizlere de fikir olsun içinde ekstra meme ucu emzikleri var aya göre bana bunu çok övdüler

Eklentiler

• Screenshot_20240422-164245.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 87
bebeğimin hareketlerini bugün sanki ilk kez aşağıda hissettim gibi tam anlatamıyorum da sanki vajinada zıplıyor gibi normal mi böyle bir durum?

bebeğimin hareketlerini bugün sanki ilk kez aşağıda hissettim gibi tam anlatamıyorum da sanki vajinada zıplıyor gibi normal mi böyle bir durum?
Ayakları aşağıya denk gelmiştir canım çok geziyorlar bu ara bazen göbek deliğimin epey üstünde bazen aşağılarda hissediyorum tekmeleri normal bence

Sabah göbeğim çok minik akşama 7-8 aylık hamile oluyorum çok acayip +7 ile devam her gün yürüyüşe başladım bi de bir haftadır hafta sonu hariç sabah oğlumu kreşe bırakınca yürüyorum inşallah kilo alımını biraz olsun yabaşlatır ilk hamilileğimde de epey almıştım o kadar yürüdüm 5600 adım olmuş hahahha

Eklentiler

• IMG_6526.jpeg
    105,9 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_6528.png
    124,1 KB · Görüntüleme: 81
Yürüyüş kilo alımını yavaşlatır. Ben de ise giderken erken iniyorum veya aktarma yapmıyorum yürüyüş yapabilmek için. Gün içinde başka yürüyüş şansım olamıyor cunki

Yürüyüş kilo alımını yavaşlatır. Ben de ise giderken erken iniyorum veya aktarma yapmıyorum yürüyüş yapabilmek için. Gün içinde başka yürüyüş şansım olamıyor cunki
Ahh canım inşallah boğazımı da biraz tutucam inşallah yanında ama yaz gelmesiyle beraber her yerde dondurma var bi ona karşı koyamıyorum

Canım benim de yaklaşık bir bucuk iki aydır bu şekilde, ondan önce de sürekli kusmalarim ve bulantım vardı. Kabus görüyor olman çok kötü canım.. benim o yok ama dalamıyorum uykuya resmen, sanırım bende de anksiyete başlamak üzere. Ben de telefondan baş ucuma neşeli bir şeyler açarak uyumaya çalışıyorum uyandikca en azından strese girmiyorum böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…