- Konu Sahibi palm angels
- #18.461
bide sanirim suan yenidogan versiyonu kalmis bitek ara ara stok geliyo kucuk olanlar yenidogan biraz daha uzun olan var onlar normal olanlarMerhaba benim kizimda kolik bebek acaba biberonu nerden aldiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide sanirim suan yenidogan versiyonu kalmis bitek ara ara stok geliyo kucuk olanlar yenidogan biraz daha uzun olan var onlar normal olanlarMerhaba benim kizimda kolik bebek acaba biberonu nerden aldiniz ?
Cook teşekkür ederim insaAllah ise yarar philipsin bi biberonunu gordum kolik bebekler icin anti kolik diyor siz onuda kullandiniz sanirimtrendyoldan aldim ben kendi saticisi satiyo hemen paylasiyim sizle insallah faydasi olur benim kullanan butun arkadaslarimda ise yaramis o yuzden hem avent hem comotomo aldim kolik olmasada dursun dedim en kotu aksam beslemelerinde uyku arasinda cok gaz yapmasin diye kullanirim dedim
Merhaba canım benim de aynı durum var 18 haftalıkken plasentada lakün gördü devlet hastanesindeki perinatolog iki tane var dedi ama şimdilik takip gerek dedi kanamam fln olmuyor çok şükür ama bebeğe yeterince kan gitmezse besleyemezsem diye çok korkuyorum senin şuan durumun nasıl? Bebeğin kilosu haftası uyumlu mu?bu degil benimki ya benim plesanta icinde ici aktif kanli bi kitle damarlarin yanlis kaynamasindanmiymis neymis bi suru tibbi osim soyledi sonra aradi videosunu bi radyolaga gondermisti venöz göllenmeye daha cok bemzetmis ama cok daha sık takip olcakmisim ben ne yapabilirim dedim ne sen bisey yapabilirsin nede senin yaptigin biseyden kaynaklaniyo dedi bu sefer elimden hic bisey gelmiyo kanama alaninda en azindan dinlenmem gerekiyodu falan gercekten kalbim kaldirmiyo artik
benim cok sukur hematom alani vardi ilk haftalarda ozaman kanamam oluyodu sonra plesantada bu kanli alanlar cikti oda buyumedi ayni cm de kaldi oglanin buyumesi beslenmesiyle ilgili hic problem yasamadik en basindan beri hep 1 gun geriden gittik sukur atiyorum 18+2se 18+1 ciktik ilk gunden beri detaylidada bi sorun cikmadi parlama bile gorulmedi cok sukur hatta ben 2 kere detayliya girdim 2 doktorda plesantadakini umursamadi bile normal hamilelik riski neyse o dedi extra bi riskin yok dedi ben bide seyden korktum bu plesantadaki olay erken doguma falan neden olur mu onuda sordum yok dedi allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin valla insallaaaahMerhaba canım benim de aynı durum var 18 haftalıkken plasentada lakün gördü devlet hastanesindeki perinatolog iki tane var dedi ama şimdilik takip gerek dedi kanamam fln olmuyor çok şükür ama bebeğe yeterince kan gitmezse besleyemezsem diye çok korkuyorum senin şuan durumun nasıl? Bebeğin kilosu haftası uyumlu mu?
bunu kullanan hic gormedim benim ilk bebegim ben biberonlari deneyimlemedim ama cevremde yeni dogum yapan cok arkadasim var onlarin tecrubesiyle aldim benim aldigim classik avent ve comotomo yesil renk aldim renginin bi ozelligi yok tabi cinsiyetten dolayi oyle aldimCook teşekkür ederim insaAllah ise yarar philipsin bi biberonunu gordum kolik bebekler icin anti kolik diyor siz onuda kullandiniz sanirim
Çok teşekkür ederim cevap için. Benim de çok küçüktü iki tane kanama alanı. Perinatolog zaten bir risk var demedi bana ama kadın doğuma gittim hemen korktum. O da belki plasentadan %100 kan akımı olmaz ama belki %75 olur ama olmayadabilir dedi bu ciddi bir şey değil dedi. Bizim oğlanın ultrasona göre haftası aynı oluyor ama baş ve kilo 5 gün geride. Karın çevresi normal. Ama hep aynı çıkıyor. Sanırım aynı olunca 1 haftaya kadar bile sorun olmuyor demişti doktorum. Ona da genetik olabilir dediler eşim 2500 gram doğmuş ben 2900 doğmuşum sanırım kilo olarak çok iri bir bebek olmayacak. Ben bir de fetal dna yaptırdım çok şükür sonuç iyi geldi. Sizin gibi erken doğum olursa sezaryen olursa diye de çok korktum. Bebeğimi besleyemem diye çok korktum çok çok sağ olun cevap için. Allahım evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Hayırlısıyla doğsunlar sağlıklı bir şekildebenim cok sukur hematom alani vardi ilk haftalarda ozaman kanamam oluyodu sonra plesantada bu kanli alanlar cikti oda buyumedi ayni cm de kaldi oglanin buyumesi beslenmesiyle ilgili hic problem yasamadik en basindan beri hep 1 gun geriden gittik sukur atiyorum 18+2se 18+1 ciktik ilk gunden beri detaylidada bi sorun cikmadi parlama bile gorulmedi cok sukur hatta ben 2 kere detayliya girdim 2 doktorda plesantadakini umursamadi bile normal hamilelik riski neyse o dedi extra bi riskin yok dedi ben bide seyden korktum bu plesantadaki olay erken doguma falan neden olur mu onuda sordum yok dedi allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin valla insallaaaah
Yaa öğrenci sayısı azdır inşallah zor oluyor çünkü cidden. Bende rehber öğretmenim özel eğitimde çalışan çok arkadaşım oldu zorluğunu biliyorum canım Allah kolaylık versin inşallahSenin iki çocukla uykusuz kalman çok zor olmuştur canım, çok şükür ki düzene girmiş. Benim ilk çocuğum olacak fakat özel eğitim de öğretmenin, özel cocuklarla çalışıyorum. Uykusuz kalıp işe gitme stresi yoruyor. İnşallah benim de düzene girer
Cok cok tesekkur ederim. Buda kolik bebekler icinmis kolikler icin emzikler falanda varmış. Benim bebegim daha 17 gunluk yeni kesfediyoruz. Mamada veriyorum emmiyor zaten memeyi en iyisi sizin dediginiz biberondanda bi alayim benbunu kullanan hic gormedim benim ilk bebegim ben biberonlari deneyimlemedim ama cevremde yeni dogum yapan cok arkadasim var onlarin tecrubesiyle aldim benim aldigim classik avent ve comotomo yesil renk aldim renginin bi ozelligi yok tabi cinsiyetten dolayi oyle aldim
Anadolu yakasında Mahmut GüngörMerhaba kızlar, arkadaşım İstanbulda detaylı ultrasona girecek iyi bir perinatoloji uzmanı arıyor fikri olan var mı önerisi olan?
Tek başına parlaklık bir anlam ifade etmiyor diyorlar, umarım ek bir şey çıkmaz ve güzel haberler alırsınız şimdiden stres yapmayın bence olumlu düşünün burada da çoğu kişiye parlaklık var denmiş bende hemen buraya yazmıştım. Bir çok kişiye söyleniyorYaa maşallah darısı başıma inşallah bizim de kalpte parlaklık var dedi ama perinatologa gönderdi endişeli vir yüz ifadesiyle korkuyorum. Ben de son 3 kontrolde stresten sanırım fenalaşıyorum yatarken kollarım bacaklarım uyuşuyor gözlerim kararıyor midem bulanıyor. Hemşire alkollü pamuk koklatıyor ultrasonla bakarken cihazı karnımın alt taraflarına çok bastırırsa eğer o his çok rahatsız ediyor. Hatta son kontrolden sonra 2 gün sızladı alt taraf idrar yolları enfeksiyonu gibi
Merhabalar ben kendi doktorumu önerebilirim, Kavacık Medistate Prof. Dr. Ahmet Semih TuğrulMerhaba kızlar, arkadaşım İstanbulda detaylı ultrasona girecek iyi bir perinatoloji uzmanı arıyor fikri olan var mı önerisi olan?
insallaaaah sag salim saglikla aliriz kucagimiza ama hem niptin var tertemiz hemde bazi doktorlar gercekten karsilasmamis oluyo bu plesanta olayiyla o yuzden cok korkutucu olabiliyolar yapisaldir kilosu cevre olcumleri minyondur bebis nolcak benim detaylimdada mesela bacak ve kol 1 hafta onde bas gobek haftasinda cikti dediki sanirim uzun bi oglus olcak ama ilerleyen haftalarda boy olayi dahada netler dedi geri olmasi gibi ileri olmasida problem mesela ama panik yapmadim ben su 5 ayda sunu cok net anladim ben kendimi guclu sanirdim ama yok oglum benden milyon kat daha guclu kac kere pes ettim agladim kendimi yirttim allah biliyo oglum hep kalp atisiyla beni karsiladi cok sukur sezeryandanda hic korkma normal dogum herzaman iyi olcak diye bisey yok nasil gelmek isterse akisina birak sezeryan gerekse sezeryan olsun nolcaaak bin kereee ameliyat oldum rahim olsun yumurtalik olsun sezeryan okadar korkutmuyo kiÇok teşekkür ederim cevap için. Benim de çok küçüktü iki tane kanama alanı. Perinatolog zaten bir risk var demedi bana ama kadın doğuma gittim hemen korktum. O da belki plasentadan %100 kan akımı olmaz ama belki %75 olur ama olmayadabilir dedi bu ciddi bir şey değil dedi. Bizim oğlanın ultrasona göre haftası aynı oluyor ama baş ve kilo 5 gün geride. Karın çevresi normal. Ama hep aynı çıkıyor. Sanırım aynı olunca 1 haftaya kadar bile sorun olmuyor demişti doktorum. Ona da genetik olabilir dediler eşim 2500 gram doğmuş ben 2900 doğmuşum sanırım kilo olarak çok iri bir bebek olmayacak. Ben bir de fetal dna yaptırdım çok şükür sonuç iyi geldi. Sizin gibi erken doğum olursa sezaryen olursa diye de çok korktum. Bebeğimi besleyemem diye çok korktum çok çok sağ olun cevap için. Allahım evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Hayırlısıyla doğsunlar sağlıklı bir şekilde
Anadolu yakasındaysa Zeki Sahinoglu'na da bakabilir biz çok memnun kaldık.Merhaba kızlar, arkadaşım İstanbulda detaylı ultrasona girecek iyi bir perinatoloji uzmanı arıyor fikri olan var mı önerisi olan?
Haklısın nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin evet. Ben de ilk dedi doktor çok üzüldüm ama artık takmamaya çalışıyorum çünkü dediğin gibi çok bilinen bir şey değil sanırım baya araştırdım bulamadım anca forumda başına gelmiş birkaç kişi gördüm. Çok saol çok rahatladım miniklerimize sağlıklıca kavuşalım inşallah inşallahinsallaaaah sag salim saglikla aliriz kucagimiza ama hem niptin var tertemiz hemde bazi doktorlar gercekten karsilasmamis oluyo bu plesanta olayiyla o yuzden cok korkutucu olabiliyolar yapisaldir kilosu cevre olcumleri minyondur bebis nolcak benim detaylimdada mesela bacak ve kol 1 hafta onde bas gobek haftasinda cikti dediki sanirim uzun bi oglus olcak ama ilerleyen haftalarda boy olayi dahada netler dedi geri olmasi gibi ileri olmasida problem mesela ama panik yapmadim ben su 5 ayda sunu cok net anladim ben kendimi guclu sanirdim ama yok oglum benden milyon kat daha guclu kac kere pes ettim agladim kendimi yirttim allah biliyo oglum hep kalp atisiyla beni karsiladi cok sukur sezeryandanda hic korkma normal dogum herzaman iyi olcak diye bisey yok nasil gelmek isterse akisina birak sezeryan gerekse sezeryan olsun nolcaaak bin kereee ameliyat oldum rahim olsun yumurtalik olsun sezeryan okadar korkutmuyo ki
Ben İstanbulda gittim Recep Has en iyilerinden biri çok konuşmuyor ama ben memnun kaldım ablamda ona gitmişti iki oglunda isterseniz bir araştırınMerhaba kızlar, arkadaşım İstanbulda detaylı ultrasona girecek iyi bir perinatoloji uzmanı arıyor fikri olan var mı önerisi olan?