-
- Konu Sahibi palm angels
- #18.421
nipt temiz ciktiysa korkma downdan 2 3 4lu testler gibi degil bebegin dnasina bakiyolar cunku yanlislik payi cok coook coooook dusuk icin rahat olsun bazen kalsiyum birikmesi olup parlama olabiliyomusBenim doktorum profesör ayrıntılı ultrason için perinatologa gitmene gerek yok ben yapıcam dedi 18+5te yaptı. Kalpte parlaklığı benim de 18. Haftada gördü nipt yaptırmamıştık bi yaptırın kafamız rahatlasın dedi yaptırdık temiz çıktı 20. Haftada tekrar gittik nipt temiz çıkmasına rağmen perinatologa bir görün dedi ya çok korkuyorum. Başka bir doktora gittim downdan şüphelenmek için kalbin yanı sıra böbreklerde ve bir damarda da farklı belirtiler var baktığımız hiç kafaya takma 22-30 arası geçecek o dedi. Yarın da perinatolog randevumuz var bakalım. Nipt temiz çıktı ama rahatlatamadım
Daha ayımız da var nasıl olacak bilmiyorum çok erken başladıAynısını yaşıyorum bire bir hatta eşim kaç kere inlememe şahit olup iyi misin diye uyandırdığı oldu parolun da kendine faydası yok bana olsunuyku da düzgün uyuyamıyorum bölük bölük gün içinde de uyuyamıyorum son aylarda ne yapıcaz düşünmek bile istemiyorum
Henüz yürüyememe boyutuna geçmedim ama çok canım yanıyor. Doğuma kadar gidecekmiş maalesefBende geneliğin en başından beri var. Gece labobaya kalktığımda zoe yürüyorum çok kasılıyor sağ tarafta sol tarafta. Gebelikte oluyormuş bazı kişilerde doğumdan sonra geçiyor dedi. Bana da magnezyum verdi ama ishal yapınca bırakmak zorunda kaldım yoksa magnezyum fayde ediyordu birazda olsa. Sanırım doğurana kada çekeceğiz bunu ama çok feci
Bence d iyice iyileş bir şey demediler ben sordum geç mi kaldık falan diye yok dediler. Ben hep sola yattığım için sağa vurdurdum bir sıkıntı olmadı ağrı vs hafif oldu.C
Çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin inşallah biran önce toparlarsın. Gribim geçti ama daha vücut halsizligim devam ediyor, 23 hafta 2 günlük bebeğim. Çok mu geciktim diye emin olamamistim ama biraz daha bekleyebilirim sanırım. Teşekkür ederim cevabınız için
Karışık almak lazım ama ben daha çok 3-6 tercih edicem de kaç tane almak lazım asıl :)Bebişe düz beyaz body alırken 0-3 ay mı almalıyız 3-6 mı?
Bir daha mı sorsan acaba canim ?Ben olmadım kızlar ya aşı doktorum önermedi şimdi okuyunca hepiniz olmuşsunuz kararsız kaldım
Eşim istemez artık biz aşısız devam edicez bakalımBir daha mı sorsan acaba canim ?
Onlar bence her şeyle giyilir hem de beyaz tertemiz bazen sıcakta altına bile bişi giydirmeyiz taytla da olur altına 10 tane karışık alıcam galibaKarışık almak lazım ama ben daha çok 3-6 tercih edicem de kaç tane almak lazım asıl :)
Benm 41 dediKızlar rahim ağzı uzunluğunuz kaç bileniniz var mı?
Evet baya erken oldu zaten bel ve karın ağrım gebeliğimin başından beri yaşadığım bir problemdi üstüne buda eklendi yeter ki sağlıklı olsun hayırlısıyla kucağımıza alalım da önemli değil bu zamanlar da geçecekDaha ayımız da var nasıl olacak bilmiyorum çok erken başladı
Anladım canım benim çok sağol, bende hep sola yatıyorum ben de sağ koluna yaptıriyim o zamanBence d iyice iyileş bir şey demediler ben sordum geç mi kaldık falan diye yok dediler. Ben hep sola yattığım için sağa vurdurdum bir sıkıntı olmadı ağrı vs hafif oldu.
Ben 999 aldım ama inan farkını bilmiyorum.Daha iyi geldi bana ayarı ve fiyatı birazcık yüksek oluncaGümüş göğüs ucu kapakları e bebekte indirimde. 925 ve 999 ayar olarak var hangisini almak lazım kızlar?
Ben varım canım 21+5 günlük hep sezeryan dikisimin olduğu yerde hissediyorum özellikle tatlı biseyler yediğimde o bölgede kıpır kıpır hareket ediyoKızlar bebeğin hareketlerini bazen aşağıda hisseden var mı kasığa yakın falan?
sabredeceğizEvet baya erken oldu zaten bel ve karın ağrım gebeliğimin başından beri yaşadığım bir problemdi üstüne buda eklendi yeter ki sağlıklı olsun hayırlısıyla kucağımıza alalım da önemli değil bu zamanlar da geçecek
Kullananlar çok memnun doğumdan önce başlayanlar da varmış. İnşallah işe yarar verdiğimiz paraya değerBen 999 aldım ama inan farkını bilmiyorum.Daha iyi geldi bana ayarı ve fiyatı birazcık yüksek oluncazaten bir işe yaramazsa da çok üzülücem
Ben de sezaryen dikişimin olduğu yerde hissediyorum hepBen varım canım 21+5 günlük hep sezeryan dikisimin olduğu yerde hissediyorum özellikle tatlı biseyler yediğimde o bölgede kıpır kıpır hareket ediyo
Benim yengem 925 olanı kullanmıştı çok memnun kalmıştı ben de az önce 925 olanı aldım inşallah memnun kalırızGümüş göğüs ucu kapakları e bebekte indirimde. 925 ve 999 ayar olarak var hangisini almak lazım kızlar?
Normalmiş canım cevremdekilere sordum bebisler büyüdükce yukarda hissediliyormus hareketleri şuan çok minnaklarBen de sezaryen dikişimin olduğu yerde hissediyorum hep
Aynen öyle canım zaman su gibi akiyor inanki her günü ayrı güzel bu duygunun da bundan önce iki boş gebelik geçirdim peşine hemen hamile kalmışım hareket ettikçe bebişim kalbimde kelebekler uçuyorsabredeceğiz