- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi palm angels
- #17.881
Fazla bile yemiş olabilir korkma tekrarlarsa veterinere sorarsınızMalt gün aşırı veriyorum hep, 8 aylık daha hiç kusmamıştı o yüzden anlayamadım ne olduğunu. Çim ekmiştim tekrar alıp ekicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazla bile yemiş olabilir korkma tekrarlarsa veterinere sorarsınızMalt gün aşırı veriyorum hep, 8 aylık daha hiç kusmamıştı o yüzden anlayamadım ne olduğunu. Çim ekmiştim tekrar alıp ekicem
Evet evet gözüm üstünde zaten, çok teşekkürlerFazla bile yemiş olabilir korkma tekrarlarsa veterinere sorarsınız
YaaaaMaşallah bendende gelsin 23+2 göbüşü
Benim de öyle , benim artık sürekli geriliyor , ben destekleyici kemer kullanmaya başladım bileKızlar siz de çok yiyince karnınız geriliyor mu? Bazen kaçırıyorum yemeği karnım çok geriliyor
Yakışmış canımbendende 21+0 göbeği ama ben baya 6 7 aylık geziyorum sjsjsjs
Yeni seviyemiz hayırlı olsun , 21. Hafta ayrıntılı ultrasondan sonra şimdi de 28. HaftaOh çok şükürrmaşallah kuzuya yani 28den sonrada rahat yok bize gene stres
dogurunca bile rahatlayamicaz ya off busefer burnumu tikali gazimi var ac mi ya hastaysa sjsjsjsYeni seviyemiz hayırlı olsun , 21. Hafta ayrıntılı ultrasondan sonra şimdi de 28. Hafta
yaaa hepimize cok yakisti amaaaYakışmış canım
Aaa gerçekten mi canim o su çiçeği mi ya ben atlamışım onu.Canım kan tahlillerine bak ,orada anti rubella olan su çiçeği için , orada bağışıklık varsa biri pozitif olması lazım . Benim pozitif mesela bağışıklığım var. Küçükken geçirdiysen sende de vardır büyük ihtimal
Canım baktım şimdi de o kizamikcik antikoruymus. Neyse takmayacağım insallah bise olmaz ya dua ediyorumCanım kan tahlillerine bak ,orada anti rubella olan su çiçeği için , orada bağışıklık varsa biri pozitif olması lazım . Benim pozitif mesela bağışıklığım var. Küçükken geçirdiysen sende de vardır büyük ihtimal
bendende 21+0 göbeği ama ben baya 6 7 aylık geziyorum sjsjsjs
Maşallah bebişeeebendende 21+0 göbeği ama ben baya 6 7 aylık geziyorum sjsjsjs
Çook tatlışMaşallah bendende gelsin 23+2 göbüşü
Her şey güzelll olsun inşallah, benim de yarın kontrolüm var her hafta telaşlanıyorumYarın ayrıntılım var telaşlıyımmmmmm
Bir de bugün kan verdim bakalım her şey yarın belli olacak, dua edin her şey yolunda olsun
Polo şeker ablamda da benim ilk hamileliğimde de çok işe yaradı her ultrason öncesi mutlaka kıtlıyorum 3-5-10 taneMerhabalar bizde cuma detaylıya gittik bizim oğlanda yüzünü göstermiyor çikolata yedim yürüdüm merdiven çıktım ama yok perş yeniden çağırdı doktor varsa tavsiye bende alırım valla
Polo şeker, portakal suyu bunları dene canımkizlar ne cikolata ne kahve ne su ne yuruyus banamisin demedi onerilerinize acigim