2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Neler yiyorsunuz acaba
Kaçamak illa ki oluyor ama gün içinde hareketli olduğum için çok kilo olarak dönmedi sanırım. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, avokado yemeğe başladım bu aralar. Salata yapıyorum mesela, avokado ekliyorum içine. Ekmeği tam buğday tüketiyorum ve genelde çok geç saatte yemek yememeye çalışıyorum.

ben 69 la basladim 21+0 78 kiloyum sjsjsjs dubaya dogru gidiyorum hic midem bulanmadigi icin verme evrem olmadi 😢

Ben 71 kiloyla başladım şimdi 73 oldum o da artık geçen haftadan beri yatmaya başladığım için☺️ eminim yoksa gene almazdım hareketliydim çünkü çok 23+5im☺️

Kızlar bu akşam kedim kustu öyle bir panik oldum ki elim ayağım titredi normalde hiç böyle biri değildim, çok soğuk kanlıyımdır asla sakin kalamadım anlamadım ki noldu bana ya kısa sürede yaşadıklarımdan artık çok panik olan biri oldum ya da hamilelikten kendimi tanıyamaz oldum. Şuan iyi mesela ama hala inanılmazım yani 😣😔
Hızlı mı yedi mamasını? Bizimki acele edip hızlı yerse kusuyor. Ben de az az verip arada da oyun oynayıp midesini alıştırıyorum mama vereceğim zaman.

X