- Konu Sahibi palm angels
- #17.841
kizlar ne cikolata ne kahve ne su ne yuruyus banamisin demedi onerilerinize acigim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebiş biraz inatçı sanırım, su içip wc ye girince benimki hareketlenmişti ama, belki portakal suyu vitaminli şeylerde olabilirkizlar ne cikolata ne kahve ne su ne yuruyus banamisin demedi onerilerinize acigim
Maşallah canımm kaç kilo aldınnGünaydın teyzişler nasılsınız (gelsin mi hepinizden göbüş gümcellemesi) 22+1
Ben zaten kilolu biriyim ve sanırım 6 7 kilo kadar aldım tartılmak istemiyorum artık istemsizce üzülüyorum kilo alımına beni zorlamasından da korkuyorumMaşallah canımm kaç kilo aldınn
106 kilo ile tüp bebekte gebe kaldımValla 25 hafta oldu 11 kilo aldım bile ben sizde durumlar ne
25. Haftam benimde +1 kilo ile devam son 2 ay çok alırsın diyorlar ama inatla yediklerime dikkat ediyorum kilolu hamile kaldığım içinValla 25 hafta oldu 11 kilo aldım bile ben sizde durumlar ne
Merdiven inip çıkmıştım ben canım, daha çok hareketlenir demişti doktorkizlar ne cikolata ne kahve ne su ne yuruyus banamisin demedi onerilerinize acigim
her ultrason oncesi lavaboya girin dediler cikolata mikolata banamisin demedi doktor durttu esnedi az oncekinde doktor durttu eliyle yapti sjsjsjssjBebiş biraz inatçı sanırım, su içip wc ye girince benimki hareketlenmişti ama, belki portakal suyu vitaminli şeylerde olabilir
24+5 bende 11 kilo aldımValla 25 hafta oldu 11 kilo aldım bile ben sizde durumlar ne
24+0 hafta 5 kilo almışımValla 25 hafta oldu 11 kilo aldım bile ben sizde durumlar ne
Neler yiyorsunuz acaba25. Haftam benimde +1 kilo ile devam son 2 ay çok alırsın diyorlar ama inatla yediklerime dikkat ediyorum kilolu hamile kaldığım için
Kaçamak illa ki oluyor ama gün içinde hareketli olduğum için çok kilo olarak dönmedi sanırım. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, avokado yemeğe başladım bu aralar. Salata yapıyorum mesela, avokado ekliyorum içine. Ekmeği tam buğday tüketiyorum ve genelde çok geç saatte yemek yememeye çalışıyorum.Neler yiyorsunuz acaba
20 kilo olucaz heralde24+5 bende 11 kilo aldım
her şey yolunda ama dimii?biz yine bi yuruyus molasi sjsjsjsjs
Hızlı mı yedi mamasını? Bizimki acele edip hızlı yerse kusuyor. Ben de az az verip arada da oyun oynayıp midesini alıştırıyorum mama vereceğim zaman.Kızlar bu akşam kedim kustu öyle bir panik oldum ki elim ayağım titredi normalde hiç böyle biri değildim, çok soğuk kanlıyımdır asla sakin kalamadım anlamadım ki noldu bana ya kısa sürede yaşadıklarımdan artık çok panik olan biri oldum ya da hamilelikten kendimi tanıyamaz oldum. Şuan iyi mesela ama hala inanılmazım yani
Hayır aslında hep az az yer ve sık yer, biz de anlamadık veteriner normal olabilir dedi ben tabi panikHızlı mı yedi mamasını? Bizimki acele edip hızlı yerse kusuyor. Ben de az az verip arada da oyun oynayıp midesini alıştırıyorum mama vereceğim zaman.