2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hızlı mı yedi mamasını? Bizimki acele edip hızlı yerse kusuyor. Ben de az az verip arada da oyun oynayıp midesini alıştırıyorum mama vereceğim zaman.
Benim ki de çok yediği için dün akşam kustu yavru kedileri oldu onların mamasını da yiyo kendi mamasını da en küçük yavru kedim de hasta inşallah o da iyileşir strese giriyorum uyuyamadım bu gece

Kızlar bu akşam kedim kustu öyle bir panik oldum ki elim ayağım titredi normalde hiç böyle biri değildim, çok soğuk kanlıyımdır asla sakin kalamadım anlamadım ki noldu bana ya kısa sürede yaşadıklarımdan artık çok panik olan biri oldum ya da hamilelikten kendimi tanıyamaz oldum. Şuan iyi mesela ama hala inanılmazım yani 😣😔
Kediler ara ara kendilerini kustururlar yalandıkları için midelerin de tüy yumakları oluyor onları çıkartmaları gerekiyor arada malt verirsen yada kedi çimeni midesini rahatlatır

Ayyy kızlar valla kafayı yicem ben artık
Bugün ise gittim arkadaşımın kızı tam bayram öncesi cuma günü su çiçeği olmuş arkadaşım da yüz yüze karşılıklı maskesiz konuşurken söyledi ben de çok tedirgin oldun çıktım işten eve geldim şimdi, opusmedim sarılmadım ama karşılıklı konuştuk bi de benim ne kadar takıntılı olduğumu biliyorlar. Hemen doktoruma yazdım 24. Haftadayım bu haftada sorun olmaz dedi, enfeksiyon hastalıkları uzmanı arkadaşım da temaslinin temaslisisin bir şey olması çok düşük ihtimal dedi ama hala rahatlayamiyorum valla. Küçükken geçirdim ama antikor oldu mu olmadı bilmiyorum delirmemek elde değil yani.

Benim ki de çok yediği için dün akşam kustu yavru kedileri oldu onların mamasını da yiyo kendi mamasını da en küçük yavru kedim de hasta inşallah o da iyileşir strese giriyorum uyuyamadım bu gece
O kadar iyi anlıyorum ki insanın gözüne uyku girmiyor gece uyanıp uyanıp hep kontrol ettim ben de, annesini emince toparlar belki🙏🏻

O kadar iyi anlıyorum ki insanın gözüne uyku girmiyor gece uyanıp uyanıp hep kontrol ettim ben de, annesini emince toparlar belki🙏🏻
Bebek alıştırması yapıyorum resmen 🤣 inşallah bebeklerimiz de böyle hasta olmaz o zaman hiç uyku girmez ki insanın gözüne

Bugün ise gittim arkadaşımın kızı tam bayram öncesi cuma günü su çiçeği olmuş arkadaşım da yüz yüze karşılıklı maskesiz konuşurken söyledi ben de çok tedirgin oldun çıktım işten eve geldim şimdi, opusmedim sarılmadım ama karşılıklı konuştuk bi de benim ne kadar takıntılı olduğumu biliyorlar. Hemen doktoruma yazdım 24. Haftadayım bu haftada sorun olmaz dedi, enfeksiyon hastalıkları uzmanı arkadaşım da temaslinin temaslisisin bir şey olması çok düşük ihtimal dedi ama hala rahatlayamiyorum valla. Küçükken geçirdim ama antikor oldu mu olmadı bilmiyorum delirmemek elde değil yani.
Canım bak doktorun demiş sorun olmaz diye bencede olmaz hem kızı kadında da bir şey yokmuş neyse ki🙏🏻şimdi stres yapma kendine

Kediler ara ara kendilerini kustururlar yalandıkları için midelerin de tüy yumakları oluyor onları çıkartmaları gerekiyor arada malt verirsen yada kedi çimeni midesini rahatlatır
Malt gün aşırı veriyorum hep, 8 aylık daha hiç kusmamıştı o yüzden anlayamadım ne olduğunu. Çim ekmiştim tekrar alıp ekicem☺️

Kızlar kaşık krampı yaşıyor musunuz bugün baya yaşadım suan hala hafif sol tarafım da ağrı gibi oluyor çok korkuyorum

kucukken antikor olmustur mutlaka korkma kizamikta asi olduk zaten mecburi ondanda korkma

ankaradaki kizlarcim detayliya girmeyenlere siddeeetle sertac esini oneririm ben biktim o bikmadi valla bakmaya hepsini en ince detayina kadar bakmadan birakmadi helal olsun dedim yani icim asiri rahat ciktim

Bende tam sorucaktım bunu 23.haftamdayım daha önce üst taraflarda hissediyordum 2-3 gündür göbeğin baya altında hissediyorum normal mi diye merak ediyordum
Daha minikler ya dolaşıyorlar galiba🤣
Ben de yarın gidicem ve bikac gündür detaylı ultrason anksiyetesi yaşıyorum 🥲🤧
Benim de ctesi aynı anksiyete bende de var.
Böyle bi heyecan korku sevinç değişik duygular karmasası
Tecrübeli hamişlerim Eylül anası olarak size sormaya geldim. Detaylı ultrason için ayın 30 una randevu bulabildim. 20+1 oluyoruz yani 21. hafta. Uygun mudur, tecrübe edeniniz var mı?
Ben de ilk çocukta 20.haftada girmiştim sıkıntı olmadı🤗
Kızlar kaşık krampı yaşıyor musunuz bugün baya yaşadım suan hala hafif sol tarafım da ağrı gibi oluyor çok korkuyorum
Ben de çok hızlı yürürsem yorulursam kramplar oluyor.

Eklentiler

• 1713185768755.jpg
    1713185768755.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 132
X