- Konu Sahibi palm angels
- #17.901
25+0 Buda benden gelsin 11 kilo devamGünaydın teyzişler nasılsınız (gelsin mi hepinizden göbüş gümcellemesi) 22+1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25+0 Buda benden gelsin 11 kilo devamGünaydın teyzişler nasılsınız (gelsin mi hepinizden göbüş gümcellemesi) 22+1
Ay bunu ilk kez duydumPolo şeker ablamda da benim ilk hamileliğimde de çok işe yaradı her ultrason öncesi mutlaka kıtlıyorum 3-5-10 tane
Hiç eksik etmem cebimden dene mutlakaAy bunu ilk kez duydum
off valla gecti gitti ama nasil allah bilir inadi bana cekmis oglumun gr oynamadi haraket ettikce yakaladikPolo şeker, portakal suyu bunları dene canım
yiia cok tatli amaaaa25+0 Buda benden gelsin 11 kilo devam
yiia cok guzeeelsiniiizzzBir göbüşte benden 24+5
yiiaaa simdi anliyorum hamile oldugumu yaa valla disardan hamis hamis gorunuyoruz ne guuzeeelBuda benden olsun 24+0
Buda benden olsun 24+0
25+0 Buda benden gelsin 11 kilo devam
Bir göbüşte benden 24+5
Buda benden olsun 24+0
25+0 Buda benden gelsin 11 kilo devam
10 15 dk kadar. Ben 3 haftada bir gittiğim için her seferinde ayrıntılı bakıyor gibi oluyor. İnşallah bu defa da iyi şeyler duyarsın :) kontrol hakkı verildiğini bilmiyordum sevindim.Çok şükür senin ayrıntılı ne kadar sürdü bu arada halen leke geliyor Perşembe günü kontrole gideceğim
28.haftada ne var peki, hatırlayamadımYeni seviyemiz hayırlı olsun , 21. Hafta ayrıntılı ultrasondan sonra şimdi de 28. Hafta
Evettt doğum haberini vericez tek tek Allah nasip ederseŞenleniyor buralar
rutinde olan bisey degil galiba bana bugun doktor dediki bi problem oldugunda genelde bu aylarda degilde daha buyuduklerinde 28 hafta sonrasi anlasilan baziseyler var dedi onlar icinde dedi 28 - 30 arasinda gelirsen bi kere daha herseyi netlemis oluruz dedi mesela cucelik bagirsak problemleri beyin bobrekte dedi bi problem varsa bu aylarda degilde daha cok 28 sonrasi daha net tespit oluyo dedi28.haftada ne var peki, hatırlayamadım
Ay şimdi dikkatlı baktım başkaymış o kızamıkçıkmış ama su çiçeği de küçükken geçirdiysen sorun olmazAaa gerçekten mi canim o su çiçeği mi ya ben atlamışım onu.