- Konu Sahibi palm angels
- #17.821
Evet canım ya patlicak gibi hissediyorum ama o kadar yemiyorum da aslında ama hemen şişiyorumEvet çok yiyince cok geriliyor ve rahatsiz ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ya patlicak gibi hissediyorum ama o kadar yemiyorum da aslında ama hemen şişiyorumEvet çok yiyince cok geriliyor ve rahatsiz ediyor
evt o sekilde,bende eskiden ne kadar yiyorsam simdide oyle yiyorum aslinda ,ama suyu cok icincede geriliyo baya karnimEvet canım ya patlicak gibi hissediyorum ama o kadar yemiyorum da aslında ama hemen şişiyorum
Evet doğru, pıhtılaşma için çok içmeye çalışıyorum suyu o da şişiriyor benievt o sekilde,bende eskiden ne kadar yiyorsam simdide oyle yiyorum aslinda ,ama suyu cok icincede geriliyo baya karnim
Biz de dün akşam 21+0 ken eşim ilk defa hissetti hareketini o kadar güzel bir andı ki, sanki babasıyla tanışıyormuş gibi Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallahKızlar merhaba 21+3 olduk bugün.Bebegin hareketleri artik dışarıdan da hissediliyor.
Dün akşam eşim ilk kez hissetti tekmeleri
Eveet hem de nasıl bir gerilme çatlayacak sanıyorum karnımıKızlar siz de çok yiyince karnınız geriliyor mu? Bazen kaçırıyorum yemeği karnım çok geriliyor
Demek hepimizde oluyor ama hoş bir his değilBiz de dün akşam 21+0 ken eşim ilk defa hissetti hareketini o kadar güzel bir andı ki, sanki babasıyla tanışıyormuş gibi Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
Eveet hem de nasıl bir gerilme çatlayacak sanıyorum karnımı
Muhtemelen ilerleyen zamanlarda daha da artıcak bebiş yukarı çıktıkça, iyice nemlendirmek lazımDemek hepimizde oluyor ama hoş bir his değil
Ben de yarın gidicem ve bikac gündür detaylı ultrason anksiyetesi yaşıyorumkizlar yarin benim ilk detayli ultrasonum hem dualariniza talibim sorun cikmadan atlatalim hemde tecrubelilerden yardim istiyorum benim oglan son 3 dur yuz gostermiyo yanimda ne gotureyim haraket etmesi icin bende nedense cikolata cok ise yaramiyo gibi
Yarın bnde ikinciye giricem inşallah güzel haberler alırızBen de yarın gidicem ve bikac gündür detaylı ultrason anksiyetesi yaşıyorum
evt cnmKızlar gobek cizginiz koyulasmaya başladı mı ?
hersey cok guzel sonuclancak korkmaaa icini ferah tut bende dun heycandan uyuyamadim doktor kan akim kismina nezaman baksa korkumdan nefesimi tutarken buldum kendimi tutma nefesini diye uyardiBen de yarın gidicem ve bikac gündür detaylı ultrason anksiyetesi yaşıyorum
Ama çok nefes tutulası o anı düşününce bile heyecan basiyohersey cok guzel sonuclancak korkmaaa icini ferah tut bende dun heycandan uyuyamadim doktor kan akim kismina nezaman baksa korkumdan nefesimi tutarken buldum kendimi tutma nefesini diye uyardi
valla kizdi bana tutmaa yapma aliskanlik yaparsin dedi ama valla elimde degil mavi ve kirmizi gordum mu direk kitleniyorumAma çok nefes tutulası o anı düşününce bile heyecan basiyo
E bakmadi misjsjsj canim oglum aslaaaa yaniltmadi yuruyuse yemek yemeye ciktim ultrason arasi doktor durttu durttu gobegim popoma geldi resmen oyle bi durtme ama oglum sadece esnedi sjsjsjsjs asiri guldum ya biseyler daha atistirip yuruyup geri gidicem
20+5 te gittm. 21 hafta daha iyi diolarTecrübeli hamişlerim Eylül anası olarak size sormaya geldim. Detaylı ultrason için ayın 30 una randevu bulabildim. 20+1 oluyoruz yani 21. hafta. Uygun mudur, tecrübe edeniniz var mı?
azcik gordu simdi yine ciktik yuruyuse oglan inat etti oynamiyo ya sjjsjs dedim kafasi sikismis olmasinE bakmadi mi