2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar merhaba 21+3 olduk bugün.Bebegin hareketleri artik dışarıdan da hissediliyor.
Dün akşam eşim ilk kez hissetti tekmeleri 🥰
Biz de dün akşam 21+0 ken eşim ilk defa hissetti hareketini o kadar güzel bir andı ki, sanki babasıyla tanışıyormuş gibi🥰 Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
Kızlar siz de çok yiyince karnınız geriliyor mu? Bazen kaçırıyorum yemeği karnım çok geriliyor
Eveet hem de nasıl bir gerilme çatlayacak sanıyorum karnımı

Günaydın teyzişler nasılsınız (gelsin mi hepinizden göbüş gümcellemesi) 🤩🤩🤩🤩 22+1 🎉

Eklentiler

• Snapchat-1324765835.jpg
    Snapchat-1324765835.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 118
kizlar yarin benim ilk detayli ultrasonum hem dualariniza talibim sorun cikmadan atlatalim hemde tecrubelilerden yardim istiyorum benim oglan son 3 dur yuz gostermiyo yanimda ne gotureyim haraket etmesi icin bende nedense cikolata cok ise yaramiyo gibi
Ben de yarın gidicem ve bikac gündür detaylı ultrason anksiyetesi yaşıyorum 🥲🤧

Tecrübeli hamişlerim Eylül anası olarak size sormaya geldim. Detaylı ultrason için ayın 30 una randevu bulabildim. 20+1 oluyoruz yani 21. hafta. Uygun mudur, tecrübe edeniniz var mı?

sjsjsj canim oglum aslaaaa yaniltmadi yuruyuse yemek yemeye ciktim ultrason arasi doktor durttu durttu gobegim popoma geldi resmen oyle bi durtme ama oglum sadece esnedi sjsjsjsjs asiri guldum ya biseyler daha atistirip yuruyup geri gidicem 😂
E bakmadi mi

X