2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
eveeet bilerek kacarlarmiiis biliyomusun bi problem var diyip kendilerini korurlarmis bizim dokunmamiza aliskin oluyolarmis yurt disinda test yapmislar ya cok tatlilaaar anamda anaaaam canimda anam diye geziyolar sjsjsjsjs
Neeee ciddimisin ağlarım ama🥺🥺 zaten bugün her şeye zırlayıp durdum🙈

Kızlar siz bebekleri nerde hissediyorsunuz? 21.haftadayım göbeğimin hep altında hissediyorum.Normal mi acaba?
Bende tam sorucaktım bunu 23.haftamdayım daha önce üst taraflarda hissediyordum 2-3 gündür göbeğin baya altında hissediyorum normal mi diye merak ediyordum

Kızlar bu akşam kedim kustu öyle bir panik oldum ki elim ayağım titredi normalde hiç böyle biri değildim, çok soğuk kanlıyımdır asla sakin kalamadım anlamadım ki noldu bana ya kısa sürede yaşadıklarımdan artık çok panik olan biri oldum ya da hamilelikten kendimi tanıyamaz oldum. Şuan iyi mesela ama hala inanılmazım yani 😣😔

Kızlar bu akşam kedim kustu öyle bir panik oldum ki elim ayağım titredi normalde hiç böyle biri değildim, çok soğuk kanlıyımdır asla sakin kalamadım anlamadım ki noldu bana ya kısa sürede yaşadıklarımdan artık çok panik olan biri oldum ya da hamilelikten kendimi tanıyamaz oldum. Şuan iyi mesela ama hala inanılmazım yani 😣😔
Canım ben de öyleyim ya bugün köpeğimle gezerken bize doğru bi köpek geldi elim ayağım titredi normalde hiç korkmam gider sarılırım niye böyle olduk anlamadım😂 bayramda da bi akrabam beni çok üzdü normalde çok takacağım biri değil ama 2 gün boyunca ağladım yeni yeni kendime geliyorum heralde hormonlardan her şeyi en yüksek duygularda yaşıyoruz

Kızlar bu arada 23+4 teyim inanılmaz bir diş ağrım var. Ağrıdan ağlıyorum artık. Dişçiye gidersem yaparlar mı? Gebelikte yapılmıyor diye biliyorum ya da doğal ne yapabilirim?

Kızlar bu arada 23+4 teyim inanılmaz bir diş ağrım var. Ağrıdan ağlıyorum artık. Dişçiye gidersem yaparlar mı? Gebelikte yapılmıyor diye biliyorum ya da doğal ne yapabilirim?
Cnm hemen git. 3 aydan sonra doktor imzasiyla yapiolar.inun enfeksiyonu bebegi etkilio cok. Ihmal etme sakin

canim yaparlar gebelikte kullanilan uyusturma icin kullanilan ilac daha farkliymis bi cok doktorda hamilelikte disi bekletnenin daha sakincali oldugunu soyluyo

Canım ben de öyleyim ya bugün köpeğimle gezerken bize doğru bi köpek geldi elim ayağım titredi normalde hiç korkmam gider sarılırım niye böyle olduk anlamadım😂 bayramda da bi akrabam beni çok üzdü normalde çok takacağım biri değil ama 2 gün boyunca ağladım yeni yeni kendime geliyorum heralde hormonlardan her şeyi en yüksek duygularda yaşıyoruz
Çok değişik demek ki yalnız değilmişim gerçekten şaşkınım kendime şuan koltukta yanımda uyuyor mesela ödüm kopuyor hala panik halindeyim 😞

kizlar yarin benim ilk detayli ultrasonum hem dualariniza talibim sorun cikmadan atlatalim hemde tecrubelilerden yardim istiyorum benim oglan son 3 dur yuz gostermiyo yanimda ne gotureyim haraket etmesi icin bende nedense cikolata cok ise yaramiyo gibi
İnşallah sağ saliim güzell haberlerle gel inşallah🙏🏻🙏🏻💕 bende de çikolata işe yaramıyor mesela🙈

Hiç aksatmadan doktora git canım yapılıyor diye biliyorum ilk 3 ay yapmıyorlar sadece

kizlar yarin benim ilk detayli ultrasonum hem dualariniza talibim sorun cikmadan atlatalim hemde tecrubelilerden yardim istiyorum benim oglan son 3 dur yuz gostermiyo yanimda ne gotureyim haraket etmesi icin bende nedense cikolata cok ise yaramiyo gibi
Merhabalar bizde cuma detaylıya gittik bizim oğlanda yüzünü göstermiyor çikolata yedim yürüdüm merdiven çıktım ama yok perş yeniden çağırdı doktor varsa tavsiye bende alırım valla

Kızlar yarım saattir karnımda bişi var tekme gibi sancı gibi 17. Haftada bu kadar şiddetli hissedilmez diye düşünüyorum. Kasılma mı bu acaba kötü şeyler aklıma geliyor acile gitmeli miyim sizce?

X