- 22 Temmuz 2023
- 723
- 452
- Konu Sahibi palm angels
- #17.761
Aa ciddi mi ilk defa duydumHızlı büyüme zamanlarında durup enerji topluyolarmis sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa ciddi mi ilk defa duydumHızlı büyüme zamanlarında durup enerji topluyolarmis sanırım
Ben de ilk kez duydum bunuHızlı büyüme zamanlarında durup enerji topluyolarmis sanırım
Ben de ilk kez duydum bunu
Hamile psikolojisi için uydurulmuş da olabilir ama bana mantıklı geldi sonraki gün daha güçlü geliyo çünkü ciddenAa ciddi mi ilk defa duydum
Ben de haftaya yaptıracağım korkuyorum ya 24. Haftadayım daha önce hasta olduğum için yapmadılar sonra da bayram girdi araya haftaya mecbur yaptıracağım.2023 yılında 2 defa tetenoz aşısı yaptırdığım için doktorum bu defa gerek olmadığını söyledi. Koruyuculuğu devam ediyor. Sağlık ocağındaki hemşire 1 tane yaptır demişti, gerek kalmadı, 5yıl koruyormuş
Eveeet aynen canim dün inanılmaz hareketliydi bugun sabahtan beri anca yeni hareket etti onda da bir saat yatıp bekledim yani :)Bebişleriin günü gününe tutmuyor sizde de öyle mii? Bazı gün inanılmaz tekmeliyor bazı gün çok sakin asla anlayamıyorum
Cok sevindim guzel haberler almana irfan beye gittin degilmi muayene kac dk sürdü ve tekrar neden çağırdı canim bende birkac gune insallh gideceğim.Detaylidan ciktm kizlar. Cokkkk sukur her sey yolunda. Bebebek asiriiii hareketli oldugu icin her seye bakabildi doktor. Kalptr parlaklik gibi bir sey var ama net olark var demiyorm dedi. 50 dakika surdu. Cok sukur rabbim saglkla nasip etsn. Muayne sirasinda da cok agladm.korkuyla sevinc karisik.28 inde falan bir daha gidecem insallh. Hepimiz saglkla ilerlesin. Bu grup herkese ugur getrsin insallh
Cok sukur her skntiyi boyle rahatlikla atlatalmBenimki de rahim ağzını kapatmıyor artık dedi
Evet irfan beye gittim. Onceki gecmisi bildigi icin beni rahatlatmak icin bayagi dil doktu saolsun 50 dakika surdu bebgim her yerini gosterdi defalarca cokk hareketli oldugu icin yoksa daha uzun surebilio. Her ayrintiya defalarca bakti. Tekrar cagrmasi mecburi deil cnm. Ben su anki durumu soyluyorm istersen 26. Haftada yine gel gelisimin buyuk kismi tamamlanmis olur dedi. Benm kaybmdan dolayi da olabilir. Zaten yazk panik oldgm iicn korka korka konusuodu sen aldn mu randevuCok sevindim guzel haberler almana irfan beye gittin degilmi muayene kac dk sürdü ve tekrar neden çağırdı canim bende birkac gune insallh gideceğim.
Yani bana kalsa tum gun yerim de iste bir iki cikolata ile kendimi durdurmaya calisiyorm. Oglan da hiccc yemezdm canm istemezdi. senin ayrintili ptesi mibende acabami diyodumda zaten tatli yiyorum ve gebelik sekerim varsa anlamiyosam ona zarari var zaten hep yuksekte gidiyo demek oluyo bebisin sekeri o yuzden netledim ya yaptiricam zaten ben buyuk ihtimal daha fazla tuketiyorumdur sekeri yuklemede verilenden
Carsamba randevum var bakalım neler olcak inşallah bende guzel haberler alırım senin adına cok mutlu oldum saglikla kavuşalım bebeklerimizeEvet irfan beye gittim. Onceki gecmisi bildigi icin beni rahatlatmak icin bayagi dil doktu saolsun 50 dakika surdu bebgim her yerini gosterdi defalarca cokk hareketli oldugu icin yoksa daha uzun surebilio. Her ayrintiya defalarca bakti. Tekrar cagrmasi mecburi deil cnm. Ben su anki durumu soyluyorm istersen 26. Haftada yine gel gelisimin buyuk kismi tamamlanmis olur dedi. Benm kaybmdan dolayi da olabilir. Zaten yazk panik oldgm iicn korka korka konusuodu sen aldn mu randevu
Eğer 1 tane alacaksan canım soothie’yi al çünkü araştırmıştım ben alırken en yüksek tutuş oranı ondaKızlar selam sizce hangi emziği tercih etmeliyim?
Eki Görüntüle 3414391
Ayy sen böyle diyince idrak ettim ve çok duygulandım heyecanlandım gerçekten o kadar az mı kaldıAyrıntılı ultrasondan çıktım, çok şükür bu da geçti :) 22+4 olduk. Kaldı 16 hafta
Çook şükür canım darısı bizlere inşallah benim de detaylı çarşamba günü inşallah ben de güzel haberlerle gelirim burayaDetaylidan ciktm kizlar. Cokkkk sukur her sey yolunda. Bebebek asiriiii hareketli oldugu icin her seye bakabildi doktor. Kalptr parlaklik gibi bir sey var ama net olark var demiyorm dedi. 50 dakika surdu. Cok sukur rabbim saglkla nasip etsn. Muayne sirasinda da cok agladm.korkuyla sevinc karisik.28 inde falan bir daha gidecem insallh. Hepimiz saglkla ilerlesin. Bu grup herkese ugur getrsin insallh
Evet kesinlikle öyle, bi de benimkinin hareketleri hala çok minnoş ve kibar. Çok kuvvetli değil sanki ve bazen dışardan farkedebiliyorum her zaman değil çok ufak karnım hopluyor ve çok hoşuma gidiyor , bugün 21+0 olduk.Bebişleriin günü gününe tutmuyor sizde de öyle mii? Bazı gün inanılmaz tekmeliyor bazı gün çok sakin asla anlayamıyorum
Akışkanlığı az cam biberon avent çok iyiBen de cam biberon almak istiyorum avent iyi sanırım var mı fikri olan ? Bir de ben daha pek bise almadım ha liste falan paylaşabilecek olan varsa sevinirim.
Ay ben yalnız değilmişim. Ben daha önce iki kere benlerimi aldırdım çok olurdu ama şu an 4 adet et benim çıktı daha da çıkmaz inşKızlar şimdi farkettim de boynumda sağlı sollu minik minik etbenleri çıkmış çok sinir oldum hiç olmazdı bende ama hamilelikte çok sık olabilen bi durummuş sizde de oldu mu ne yapmak gerekir ki
kaucuk olmasi daha az omru bence faydasi degil zarari var sisme yapiyo islandikca cunku bide cabuk deforme oluyo silikon emzik candirKızlar bu bibs emziklerin olayı nedir peki, kauçuk olması ne fayda sağlıyor? Tutuşu nasılmış avent gibi emziklerle farkı ne bilen var mı acaba
benim pazartesi ve cumartesi bide 23. haftamda gidicemYani bana kalsa tum gun yerim de iste bir iki cikolata ile kendimi durdurmaya calisiyorm. Oglan da hiccc yemezdm canm istemezdi. senin ayrintili ptesi mi
Çok düşükmüş, benim dr başlamak gerek dedi iğneye. Hapı hamilelikte zararlıymış ama iğne bu değerlere veriliyormuşBenm gebelign basindan beri 170 lerde sadece demir ilacinin icindrki b12 var igne vermedi