2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar siz bebekleri nerde hissediyorsunuz? 21.haftadayım göbeğimin hep altında hissediyorum.Normal mi acaba?
Bende hep aşağılarda hissettim şuan 24+2yim yeni yeni göbek deliğimin oralarda hissediyorum ama değişiyor. Bazen kasık tarafında bile hissediyorum ama sürekli aynı yer olmuyor. Doktora da sormuştum bebek hareket ettikçe değişir kasık tarafında hissetmen de normal geriniyor ayaklarını uzatıyor demişti

Göbek altında hissediyorum. Bazen de göbek altı Sağında solunda değişiyor
Benim de aynıı🤩
Kizlar sabah 11 de ayrintiliya girecem. Srresliyim .cunku kaybettigim bebegimde ayni doktora ayrintiliya gittgmzde bebegimin alinmasina karar verilmisti. O yuzden oradan gecerken bile agliyorm. Lutfen dua edin bir sknti cikmasn. Trawma benim icin oraya bir daha gitmek zaten insallh her sey guzel olur
Canım iyi haberlerle gel inşallah🙏bize de haber ver hemen
Ben 24 e girdim anca bu hafta yukarı çıktığını hissetmeye başladım.
Daha 3 haftam var yukarılara çıkarız biz de inşallah😄
Bende hep aşağılarda hissettim şuan 24+2yim yeni yeni göbek deliğimin oralarda hissediyorum ama değişiyor. Bazen kasık tarafında bile hissediyorum ama sürekli aynı yer olmuyor. Doktora da sormuştum bebek hareket ettikçe değişir kasık tarafında hissetmen de normal geriniyor ayaklarını uzatıyor demişti
Benim ki de sanki aşağı doğru zıplıyor🤣

Kızlar şimdi farkettim de boynumda sağlı sollu minik minik etbenleri çıkmış çok sinir oldum 😖 hiç olmazdı bende ama hamilelikte çok sık olabilen bi durummuş sizde de oldu mu ne yapmak gerekir ki
Bende de boyun yakınlarında çıktı olanlar da büyüdü malesef.Hamileliklerde olabiliyor.Normalde pek olmazdı ilk hamileligimde çıkmaya başladı.Dogumdan sonra bakacagim artik çaresine 🙂

Kizlar sabah 11 de ayrintiliya girecem. Srresliyim .cunku kaybettigim bebegimde ayni doktora ayrintiliya gittgmzde bebegimin alinmasina karar verilmisti. O yuzden oradan gecerken bile agliyorm. Lutfen dua edin bir sknti cikmasn. Trawma benim icin oraya bir daha gitmek zaten insallh her sey guzel olur
Güzel haberlerini bekliyoruz canım, bizi de haberdar et 🙏🏻🙏🏻💕

Günaydın kızlar
Bebek odası için duvar kağıdı mı düşünüyorsunuz yoksa boya mı?
15 gün sonra ufaktan başlayalım diyoruz eşim boyacı gelmişken bütün evide bir seferde boyatalim aradan çıksın diyor boyanmayada ihtiyacı var ama bütün evide gözüm kesmiyor gibi sonrasında temizliği vs var.Temizlikcide bulamıyoruz nasıl olur bilemiyorum

guzel haberlerini bekliyoruz 🌸🍀🥰

Günaydın kızlar
15 gün sonra ufaktan başlayalım diyoruz eşim boyacı gelmişken bütün evide bir seferde boyatalim aradan çıksın diyor boyanmayada ihtiyacı var ama bütün evide gözüm kesmiyor gibi sonrasında temizliği vs var.Temizlikcide bulamıyoruz nasıl olur bilemiyorum
Ben sticker düşünüyorum aslında yeni nesil stickerlar var trendyolda çok çok güzel ve modern duruyor

Neden o kadr uzn surdu. Doktorun normal rutini o muydu
Evet daha önceki hamileligimde de gitmiştim uzun sürüyor.Biraz yorucu sıkıcı ve stresli oluyor ama iyi bir perinatolog diye biliyoruz o yüzden ona gittim yine.Normalde daha mı kısa sürüyor bilmiyorum ama süre bana da biraz uzun geldi her iki seferde de

Kızlar siz bebekleri nerde hissediyorsunuz? 21.haftadayım göbeğimin hep altında hissediyorum.Normal mi acaba?
Ben de alt tarafta hissediyorum tekmeleri hatta endişeleniyordum ama hem kendi doktorum hem de ayrıntılıya gittiğim doktorum ayakları aşağı tarafta o yüzden dedi.Yani normalmiş bu durum.Ben bebek de aşağıda sanıyordum ama beynine falan bakarken göbeğin çok üst kısımlarından baktı ama ben orada şimdiye kadar hiç hareket hissetmediğim için oralarda olacağına ihtimal vermiyordum ve şaşırdım.Yani aslında her yerdeler sanirim😅 biz genelde tekmeleri hissettiğimiz için bebek de aşağıda gibi geliyor bence bize

Önceki tramvalarimiz peşimizi bırakmıyor malesef.Ben de bebeğimi kaybettiğim haftalara yaklaştıkça daha da stresleniyorum.Ama bu korkularımıza teslim olmamak lazım.Insallah çok güzel geçer ve iyi haberler alırsın.Dualarımız seninle 🌺

Günaydın kızlar
Canım boya kokusu rahatsız etmez mi sen evin içindeyken.Bizim de boyanacak yerler var ama kokunun bebeğe bir zararı olur mu diye aklım karışık

AA sağol kuzum hiç.aklima gelmemişti bende bakıyım.Tesekkurler🥰

Daha bir sürü çeşitler var 😍

Canım boya kokusu rahatsız etmez mi sen evin içindeyken.Bizim de boyanacak yerler var ama kokunun bebeğe bir zararı olur mu diye aklım karışık
Kayinvalidem karşı binadaki oturuyor belki o sürede onlarda kalırım.Zaten boyalar eskisi çok kokmuyor hem havalarda ısınıyor cam pencere açık olur çabucak çıkar koku

Daha bir sürü çeşitler var 😍
Yaa baktım şimdi aşık oldum🥰ama mecburen boya yaptiricam gibi duvarın bir kısmından dogalgaz borusu geçiyor duvar kağıdı yada sticker olmaz gibi yeni aklıma geldi🤣

X