- Konu Sahibi palm angels
- #17.701
Hamlamaktandir cnm o bir şey olmaz keyfine bak :) yorulduğun zaman da otur dinlen.Ay rahatladım gerçekten, ilk kez bu kadar yürüdüm hamilelikte belim bacaklarım çok ağrıdı korkmuştum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamlamaktandir cnm o bir şey olmaz keyfine bak :) yorulduğun zaman da otur dinlen.Ay rahatladım gerçekten, ilk kez bu kadar yürüdüm hamilelikte belim bacaklarım çok ağrıdı korkmuştum
Ben tüketiyorum açıkçası en çok tükettiğim şey meyve hatta bol yıkıyorum bazen suda bekletip tüketiyorum. Onu yeme bunu yeme zaten yiyebildiğimde pek bir şey yok ki incelemeye kalkarsak okadar detay var ki inşallah sağlıkla ilerletiriz bu süreci
Ben de meyve çok tüketiyorum karbonatli duda bekletiyorum öyle tüketiyorum umarım arınmış oluyordur artık yapacak bsie yok.Ben iyice karbonatlı suda bekletip yiyorum. İçiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın.
Ben de meyve tüketiyorum tek yaptığım şey karbonatlı suda bekletmek gerisi Allah kerim artıkKızlar selamlar, ya ben bu pestisit yani meyve sebzelerdeki tarım ilacı kalıntılarını çok takmaya başladım. Şimdi güzel güzel meyveler de çıkıyor hepsi tarım ilaçlı şeftali çilek bunlar listenin nerdeyse em başında, limon elma biber bunlar da listede yani ne yapacağımı şaşırdım çok zararlıymış karbonatlı suda falan bekletiyorum da içine de geçiyormuş meyve sebzelerin onlardan kurtulmak mümkün değil. Siz neler yapıyorsunuz tüketiyor musunuz hoc yemiyor musunuz ? Fikirlerinizi merak ettim.
Lansinoh mu avent mi yoksa comotomo mu karar veremiyorum ben de. Comotomo nun yorumları çok iyi hiç gaz yapmıyormuş kolik bebeklere çok iyi gelmiş.Birde kızlar lansinoh biberon alanlar hangisini aldınız
3 arasinda comotomo kiyaslanamaz bile kolik bebek biberonun hası kendisi aventlerde 1 tane gaz engelleyici var como tomoda 2 adet var ben stok bulamamistim bayaaadir avent aldim comotomoyuda gecen stok geldi aldim soyle bisey yapcam como tomo aksam mama kullanirsam eger aksamdan gece mamalari dahil comotomoyla vercemki gaz sancisi cekmesin gece diyeLansinoh mu avent mi yoksa comotomo mu karar veremiyorum ben de. Comotomo nun yorumları çok iyi hiç gaz yapmıyormuş kolik bebeklere çok iyi gelmiş.
Kac cikti acabaKizlar b12im alt sinirda cikti demirim de oyle ben de neden saclarim bu kadar dokuluyor diyordum. Demiri hap b12yi igne seklinde baslicaz
Mantıklı ya aslında ikisinden de alınıp dönüşümlü kullanılabilir3 arasinda comotomo kiyaslanamaz bile kolik bebek biberonun hası kendisi aventlerde 1 tane gaz engelleyici var como tomoda 2 adet var ben stok bulamamistim bayaaadir avent aldim comotomoyuda gecen stok geldi aldim soyle bisey yapcam como tomo aksam mama kullanirsam eger aksamdan gece mamalari dahil comotomoyla vercemki gaz sancisi cekmesin gece diye
Ben hala kalbimde hissediyorum. Şaka bir yana ben hala hissetmiyorum ama sanki bugün göbeğin çok altında bir şeyler oldu gibi ama olmamış da olabilir. Detaylı gelse de rahatlasam aminKızlar siz bebekleri nerde hissediyorsunuz? 21.haftadayım göbeğimin hep altında hissediyorum.Normal mi acaba?
Gobegimin altinda cnm ama sagli sollu hep hareket halindeKızlar siz bebekleri nerde hissediyorsunuz? 21.haftadayım göbeğimin hep altında hissediyorum.Normal mi acaba?
Bence kesin o hareketti hissettiğinçünkü bir şey olmus gibi oluyor anlayana kadar bitiyorBen hala kalbimde hissediyorum. Şaka bir yana ben hala hissetmiyorum ama sanki bugün göbeğin çok altında bir şeyler oldu gibi ama olmamış da olabilir. Detaylı gelse de rahatlasam amin
Benim de öyle sağlı sollu ama altta hep.Rahatladım şimdiGobegimin altinda cnm ama sagli sollu hep hareket halinde
Göbek altında hissediyorum. Bazen de göbek altı Sağında solunda değişiyorKızlar siz bebekleri nerde hissediyorsunuz? 21.haftadayım göbeğimin hep altında hissediyorum.Normal mi acaba?
Ben 24 e girdim anca bu hafta yukarı çıktığını hissetmeye başladım.Kızlar siz bebekleri nerde hissediyorsunuz? 21.haftadayım göbeğimin hep altında hissediyorum.Normal mi acaba?