2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben tüketiyorum açıkçası 🙄 en çok tükettiğim şey meyve hatta bol yıkıyorum bazen suda bekletip tüketiyorum. Onu yeme bunu yeme zaten yiyebildiğimde pek bir şey yok ki incelemeye kalkarsak okadar detay var ki 😏 inşallah sağlıkla ilerletiriz bu süreci
Ben iyice karbonatlı suda bekletip yiyorum. İçiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın.
Ben de meyve çok tüketiyorum karbonatli duda bekletiyorum öyle tüketiyorum umarım arınmış oluyordur artık yapacak bsie yok.

Kizlar b12im alt sinirda cikti demirim de oyle ben de neden saclarim bu kadar dokuluyor diyordum. Demiri hap b12yi igne seklinde baslicaz

Kızlar selamlar, ya ben bu pestisit yani meyve sebzelerdeki tarım ilacı kalıntılarını çok takmaya başladım. Şimdi güzel güzel meyveler de çıkıyor hepsi tarım ilaçlı şeftali çilek bunlar listenin nerdeyse em başında, limon elma biber bunlar da listede yani ne yapacağımı şaşırdım çok zararlıymış karbonatlı suda falan bekletiyorum da içine de geçiyormuş meyve sebzelerin onlardan kurtulmak mümkün değil. Siz neler yapıyorsunuz tüketiyor musunuz hoc yemiyor musunuz ? Fikirlerinizi merak ettim.
Ben de meyve tüketiyorum tek yaptığım şey karbonatlı suda bekletmek gerisi Allah kerim artık 🫠

Birde kızlar lansinoh biberon alanlar hangisini aldınız
Lansinoh mu avent mi yoksa comotomo mu karar veremiyorum ben de. Comotomo nun yorumları çok iyi hiç gaz yapmıyormuş kolik bebeklere çok iyi gelmiş.

Eklentiler

• IMG_1062.jpeg
    IMG_1062.jpeg
    53,2 KB · Görüntüleme: 36
Lansinoh mu avent mi yoksa comotomo mu karar veremiyorum ben de. Comotomo nun yorumları çok iyi hiç gaz yapmıyormuş kolik bebeklere çok iyi gelmiş.
3 arasinda comotomo kiyaslanamaz bile kolik bebek biberonun hası kendisi aventlerde 1 tane gaz engelleyici var como tomoda 2 adet var ben stok bulamamistim bayaaadir avent aldim comotomoyuda gecen stok geldi aldim soyle bisey yapcam como tomo aksam mama kullanirsam eger aksamdan gece mamalari dahil comotomoyla vercemki gaz sancisi cekmesin gece diye

3 arasinda comotomo kiyaslanamaz bile kolik bebek biberonun hası kendisi aventlerde 1 tane gaz engelleyici var como tomoda 2 adet var ben stok bulamamistim bayaaadir avent aldim comotomoyuda gecen stok geldi aldim soyle bisey yapcam como tomo aksam mama kullanirsam eger aksamdan gece mamalari dahil comotomoyla vercemki gaz sancisi cekmesin gece diye
Mantıklı ya aslında ikisinden de alınıp dönüşümlü kullanılabilir 🤔

Kızlar şimdi farkettim de boynumda sağlı sollu minik minik etbenleri çıkmış çok sinir oldum 😖 hiç olmazdı bende ama hamilelikte çok sık olabilen bi durummuş sizde de oldu mu ne yapmak gerekir ki

Hayırlı geceler kızlar detaylı ya kaç defa girme şansımız var sayda çok girince bir sıkıntı olur mu sizce ???

Ben hala kalbimde hissediyorum. Şaka bir yana ben hala hissetmiyorum ama sanki bugün göbeğin çok altında bir şeyler oldu gibi ama olmamış da olabilir. Detaylı gelse de rahatlasam amin
Bence kesin o hareketti hissettiğin🤩çünkü bir şey olmus gibi oluyor anlayana kadar bitiyor🤣
Gobegimin altinda cnm ama sagli sollu hep hareket halinde
Benim de öyle sağlı sollu ama altta hep.Rahatladım şimdi😍

Kizlar sabah 11 de ayrintiliya girecem. Srresliyim .cunku kaybettigim bebegimde ayni doktora ayrintiliya gittgmzde bebegimin alinmasina karar verilmisti. O yuzden oradan gecerken bile agliyorm. Lutfen dua edin bir sknti cikmasn. Trawma benim icin oraya bir daha gitmek zaten insallh her sey guzel olur

X