- 13 Ocak 2017
- 4.102
- 9.823
-
- Konu Sahibi palm angels
- #17.681
Çok geçmiş olsun atlatmışsınız neyse ki sağ salimcinsiyeti son aya kadar yanlış tahmin eden bile oluyor maalesef, hayırlısı olsun
Teşekkürler kızlarÇok geçmiş olsun
O bana da oluyor maalesef sanki böyle karnımda gibiBenim bazen yatakta dönerken sağa sola o zaman da ağrım oluyor korkuyorum ya
dovulmek istiyorum artik yiiiiteeerSeninki keyfinde yavas yavas hareket edio bol bol dinlenio demekya ben gecen instagramda bir video gordm agresif bebek die anne karninda devamli donup dolanip tepki verio. Sizofreni falan yazmislardi altina ne bilm ya hic arastrmiyorm neler denk gelio bana
17.haftanin sonunda erkek dediler 21 de kız dendi detaylı da baktılarAaaa değişen biri daha sizin neydi cinsiyet
Bana doktor tatilde ağrın olursa kullan diye verdi ama daha kullanmadım makattan fitil dedi bana öyle mi alıyorsun canımKızlar aranızda hiç endol fitil kullanan oldu mu? Sanki benim midemi bozuyor haftada 2 gün kullanıyorum ben
Ben tüketiyorum açıkçasıKızlar selamlar, ya ben bu pestisit yani meyve sebzelerdeki tarım ilacı kalıntılarını çok takmaya başladım. Şimdi güzel güzel meyveler de çıkıyor hepsi tarım ilaçlı şeftali çilek bunlar listenin nerdeyse em başında, limon elma biber bunlar da listede yani ne yapacağımı şaşırdım çok zararlıymış karbonatlı suda falan bekletiyorum da içine de geçiyormuş meyve sebzelerin onlardan kurtulmak mümkün değil. Siz neler yapıyorsunuz tüketiyor musunuz hoc yemiyor musunuz ? Fikirlerinizi merak ettim.
Geçmiş olsun. Yanlış görmüştür. Yoksa değişen bir şey yok. Döllendiği an cinsiyet bellidir.Merhaba kızlar dün kaza geçirdik. Hastaneye kaldırıldım sancılarım oldu. Çok şükür bebek iyi birde doktor kendi doktorum çıktı bebeğin cinsiyetine de erkek dedi. 19 haftalıkken kız demişti. Yanılmışım dedi. Cinsiyet değişebiliyor mu ki
Ben iyice karbonatlı suda bekletip yiyorum. İçiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın.Kızlar selamlar, ya ben bu pestisit yani meyve sebzelerdeki tarım ilacı kalıntılarını çok takmaya başladım. Şimdi güzel güzel meyveler de çıkıyor hepsi tarım ilaçlı şeftali çilek bunlar listenin nerdeyse em başında, limon elma biber bunlar da listede yani ne yapacağımı şaşırdım çok zararlıymış karbonatlı suda falan bekletiyorum da içine de geçiyormuş meyve sebzelerin onlardan kurtulmak mümkün değil. Siz neler yapıyorsunuz tüketiyor musunuz hoc yemiyor musunuz ? Fikirlerinizi merak ettim.
Serklaj sonrası kutu bitene kadar her gün kullandım ben.Midemde bir rahatsızlık yapmamıştı benimKızlar aranızda hiç endol fitil kullanan oldu mu? Sanki benim midemi bozuyor haftada 2 gün kullanıyorum ben
Evet haftada 2 gün kullan dedi ama öyle bir uyku yapıyor ki sana anlatamamBana doktor tatilde ağrın olursa kullan diye verdi ama daha kullanmadım makattan fitil dedi bana öyle mi alıyorsun canım
Demek ki hepimizde farklı belirtilerSerklaj sonrası kutu bitene kadar her gün kullandım ben.Midemde bir rahatsızlık yapmamıştı benim
10 bin adım çok iyiymis hamilelikte. Ben de başta bi çok mu acaba demistim ama doktor çok iyi dediKızlar en fazla ne kadar adın atıyorsunuz? Ben bugün tatilin ilk günü çok yordum kendimi sanırım 10 bin adıma yakın attım
Geçmiş olsun. Ablama da kız demişlerdi 6. Aydan sonra erkek dediler. Erkek geldi. Ayrıntılı ultrasonda kesinleşir :) hayırla sağlıkla gelsinlerMerhaba kızlar dün kaza geçirdik. Hastaneye kaldırıldım sancılarım oldu. Çok şükür bebek iyi birde doktor kendi doktorum çıktı bebeğin cinsiyetine de erkek dedi. 19 haftalıkken kız demişti. Yanılmışım dedi. Cinsiyet değişebiliyor mu ki
Teşekkürler canım benimGeçmiş olsun. Ablama da kız demişlerdi 6. Aydan sonra erkek dediler. Erkek geldi. Ayrıntılı ultrasonda kesinleşir :) hayırla sağlıkla gelsinler
Benim her gün 10 bin adıma yakın oluyorKızlar en fazla ne kadar adın atıyorsunuz? Ben bugün tatilin ilk günü çok yordum kendimi sanırım 10 bin adıma yakın attım
Ay gerçek mi çok sevindim ya buna, hamileliğin başından beri ilk kez bu kadar yürüdüm10 bin adım çok iyiymis hamilelikte. Ben de başta bi çok mu acaba demistim ama doktor çok iyi dedi
Ay rahatladım gerçekten, ilk kez bu kadar yürüdüm hamilelikte belim bacaklarım çok ağrıdı korkmuştumBenim her gün 10 bin adıma yakın oluyorama 10bin adımı geçersem belim sırtım çok ağrıyor.10bin iyidir bence