2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
dovulmek istiyorum artik yiiiiteeer

Kızlar en fazla ne kadar adın atıyorsunuz? Ben bugün tatilin ilk günü çok yordum kendimi sanırım 10 bin adıma yakın attım

Ben tüketiyorum açıkçası en çok tükettiğim şey meyve hatta bol yıkıyorum bazen suda bekletip tüketiyorum. Onu yeme bunu yeme zaten yiyebildiğimde pek bir şey yok ki incelemeye kalkarsak okadar detay var ki inşallah sağlıkla ilerletiriz bu süreci

Geçmiş olsun. Yanlış görmüştür. Yoksa değişen bir şey yok. Döllendiği an cinsiyet bellidir.

Ben iyice karbonatlı suda bekletip yiyorum. İçiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın.

Geçmiş olsun. Ablama da kız demişlerdi 6. Aydan sonra erkek dediler. Erkek geldi. Ayrıntılı ultrasonda kesinleşir :) hayırla sağlıkla gelsinler

İyi bayramlar kızlar 18. haftanızda alt karında ağrı, gerginlik yaşayan oldu mu. Genitalle bacağın birleşim yerlerine yakın bölgede de batma, dolgunluk hissediyorum, geceleri uyuyamaz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…