2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Seninki keyfinde yavas yavas hareket edio bol bol dinlenio demek😀😀 ya ben gecen instagramda bir video gordm agresif bebek die anne karninda devamli donup dolanip tepki verio. Sizofreni falan yazmislardi altina ne bilm ya hic arastrmiyorm neler denk gelio bana😃😃
dovulmek istiyorum artik yiiiiteeer 😂😂😂

Kızlar en fazla ne kadar adın atıyorsunuz? Ben bugün tatilin ilk günü çok yordum kendimi sanırım 10 bin adıma yakın attım

Kızlar selamlar, ya ben bu pestisit yani meyve sebzelerdeki tarım ilacı kalıntılarını çok takmaya başladım. Şimdi güzel güzel meyveler de çıkıyor hepsi tarım ilaçlı şeftali çilek bunlar listenin nerdeyse em başında, limon elma biber bunlar da listede yani ne yapacağımı şaşırdım çok zararlıymış karbonatlı suda falan bekletiyorum da içine de geçiyormuş meyve sebzelerin onlardan kurtulmak mümkün değil. Siz neler yapıyorsunuz tüketiyor musunuz hoc yemiyor musunuz ? Fikirlerinizi merak ettim.
Ben tüketiyorum açıkçası 🙄 en çok tükettiğim şey meyve hatta bol yıkıyorum bazen suda bekletip tüketiyorum. Onu yeme bunu yeme zaten yiyebildiğimde pek bir şey yok ki incelemeye kalkarsak okadar detay var ki 😏 inşallah sağlıkla ilerletiriz bu süreci

Merhaba kızlar dün kaza geçirdik. Hastaneye kaldırıldım sancılarım oldu. Çok şükür bebek iyi birde doktor kendi doktorum çıktı bebeğin cinsiyetine de erkek dedi. 19 haftalıkken kız demişti. Yanılmışım dedi. Cinsiyet değişebiliyor mu ki
Geçmiş olsun. Yanlış görmüştür. Yoksa değişen bir şey yok. Döllendiği an cinsiyet bellidir.

Kızlar selamlar, ya ben bu pestisit yani meyve sebzelerdeki tarım ilacı kalıntılarını çok takmaya başladım. Şimdi güzel güzel meyveler de çıkıyor hepsi tarım ilaçlı şeftali çilek bunlar listenin nerdeyse em başında, limon elma biber bunlar da listede yani ne yapacağımı şaşırdım çok zararlıymış karbonatlı suda falan bekletiyorum da içine de geçiyormuş meyve sebzelerin onlardan kurtulmak mümkün değil. Siz neler yapıyorsunuz tüketiyor musunuz hoc yemiyor musunuz ? Fikirlerinizi merak ettim.
Ben iyice karbonatlı suda bekletip yiyorum. İçiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın.

Merhaba kızlar dün kaza geçirdik. Hastaneye kaldırıldım sancılarım oldu. Çok şükür bebek iyi birde doktor kendi doktorum çıktı bebeğin cinsiyetine de erkek dedi. 19 haftalıkken kız demişti. Yanılmışım dedi. Cinsiyet değişebiliyor mu ki
Geçmiş olsun. Ablama da kız demişlerdi 6. Aydan sonra erkek dediler. Erkek geldi. Ayrıntılı ultrasonda kesinleşir :) hayırla sağlıkla gelsinler

İyi bayramlar kızlar 18. haftanızda alt karında ağrı, gerginlik yaşayan oldu mu. Genitalle bacağın birleşim yerlerine yakın bölgede de batma, dolgunluk hissediyorum, geceleri uyuyamaz oldum 🤷

X