2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Geldik nihayet, bebek iyi dedi bi sorun yokmuş şimdilik çok şükür, ama damarda direnç görünüyor dedi oksapar iğne yapıyordum zaten ona ek corasprin başladık inşallah sorun olmaz. Alttan da baktı rahim uzunluğu iyi dedi 41 mm ölçtü. Direnç olayı canımı sıktı tabi

Rahim uzunluğu iyi ama bana da 4cm dedi alttan kolay kolay erken gelmez dedi. Direnç ne oluyormuş kan sulandırıcı içince mi düzelecek

Rahim uzunluğu iyi ama bana da 4cm dedi alttan kolay kolay erken gelmez dedi. Direnç ne oluyormuş kan sulandırıcı içince mi düzelecek
Yani düzene girer dedi ama zaten kan sulandırıcı iğne oluyorum ona rağmen bebeği besleyen damarlarda direnç varmış akış net değil demek sanırım onun için ek olarak corasprine de başladık

Yani düzene girer dedi ama zaten kan sulandırıcı iğne oluyorum ona rağmen bebeği besleyen damarlarda direnç varmış akış net değil demek sanırım onun için ek olarak corasprine de başladık
bol su, yürüyüş ve lifli gıdalar düzenler mi acaba? Aklıma geldi de onlar kan akışını iyi sağlıyor çünkü.

Uzun zamandır girememiştir arkadaşlar her şey yolundadır insallah herkes bebisler iyidir ben de cuma günü gittim doktora şeker testi yapıldı 23. Haftada en düşük dozdan çok şükür bir sıkıntı yok normal aralıkta çıktı. Bende arada bir çarpıntı ve ritim bozukluğu oluyordu kardiyoloji görsün dedi doktorum ilerde bebeğin beslenmesini etkileyebilir dedi Allah korusun. Ben de kardiyolojiye gittim bugün holter takıldı bakalım yarın sonuç ne olacak. Gebelikte holter takılan oldu mu hiç aranızda ?

Bende de arada oluyor ama şuna yordum; kalp iki kişi için kan pompalıyor ve arada böyle yorgunluk ve çarpıntı olması normaldir diye düşünmüştüm.

Bende de aynı şeyler var çarpıntı ve sıklıkla, kuzenim taktırmıştı onda tansiyon vardı gebelikte inşallah sende bir sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…