- 7 Aralık 2009
- 560
- 834
-
- Konu Sahibi palm angels
- #17.521
Ben etiket yapmıştım ama gözden kaçtı sanırımKızlar günaydın iyi haftalar :) isimleri netleşen tabloda olmayan varsa yazarsanız ekliyim :)
Baby_muslinn diye instada bir sayfa var bakabilirsinKızlar günaydın önerebileceğiz isimli müslin hastane çıkış seti yapan bir hesap var mı
Bizimde BadeKızlar günaydın iyi haftalar :) isimleri netleşen tabloda olmayan varsa yazarsanız ekliyim :)
Canım bizimki ipek ama ikinci bi ismi olacak babası henüz karar veremedi diğer isme ☺Kızlar günaydın iyi haftalar :) isimleri netleşen tabloda olmayan varsa yazarsanız ekliyim :)
Rahim uzunluğu iyi ama bana da 4cm dedi alttan kolay kolay erken gelmez dedi. Direnç ne oluyormuş kan sulandırıcı içince mi düzelecekGeldik nihayet, bebek iyi dedi bi sorun yokmuş şimdilik çok şükür, ama damarda direnç görünüyor dedi oksapar iğne yapıyordum zaten ona ek corasprin başladık inşallah sorun olmaz. Alttan da baktı rahim uzunluğu iyi dedi 41 mm ölçtü. Direnç olayı canımı sıktı tabi
Yani düzene girer dedi ama zaten kan sulandırıcı iğne oluyorum ona rağmen bebeği besleyen damarlarda direnç varmış akış net değil demek sanırım onun için ek olarak corasprine de başladıkRahim uzunluğu iyi ama bana da 4cm dedi alttan kolay kolay erken gelmez dedi. Direnç ne oluyormuş kan sulandırıcı içince mi düzelecek
İnşallah bir an önce düzene girer canımYani düzene girer dedi ama zaten kan sulandırıcı iğne oluyorum ona rağmen bebeği besleyen damarlarda direnç varmış akış net değil demek sanırım onun için ek olarak corasprine de başladık
Sağol canım inşallahİnşallah bir an önce düzene girer canım
Canim selam insaah düzelir canını sıkmaSağol canım inşallah
bol su, yürüyüş ve lifli gıdalar düzenler mi acaba? Aklıma geldi de onlar kan akışını iyi sağlıyor çünkü.Yani düzene girer dedi ama zaten kan sulandırıcı iğne oluyorum ona rağmen bebeği besleyen damarlarda direnç varmış akış net değil demek sanırım onun için ek olarak corasprine de başladık
Bende de arada oluyor ama şuna yordum; kalp iki kişi için kan pompalıyor ve arada böyle yorgunluk ve çarpıntı olması normaldir diye düşünmüştüm.Uzun zamandır girememiştir arkadaşlar her şey yolundadır insallah herkes bebisler iyidirben de cuma günü gittim doktora şeker testi yapıldı 23. Haftada en düşük dozdan çok şükür bir sıkıntı yok normal aralıkta çıktı. Bende arada bir çarpıntı ve ritim bozukluğu oluyordu kardiyoloji görsün dedi doktorum ilerde bebeğin beslenmesini etkileyebilir dedi Allah korusun. Ben de kardiyolojiye gittim bugün holter takıldı bakalım yarın sonuç ne olacak. Gebelikte holter takılan oldu mu hiç aranızda ?
Sağol canım inşallah ay bi kere de tamamen sorunsuz çıkamadım ama buna da şükürCanim selam insaah düzelir canını sıkmailacını da düzenlemiş zaten hoca düşünmemeye çalış. İnsallah bir sonraki gidişte her şey düzelmiş olacak
Bende de aynı şeyler var çarpıntı ve sıklıkla, kuzenim taktırmıştı onda tansiyon vardı gebelikte inşallah sende bir sorun çıkmazUzun zamandır girememiştir arkadaşlar her şey yolundadır insallah herkes bebisler iyidirben de cuma günü gittim doktora şeker testi yapıldı 23. Haftada en düşük dozdan çok şükür bir sıkıntı yok normal aralıkta çıktı. Bende arada bir çarpıntı ve ritim bozukluğu oluyordu kardiyoloji görsün dedi doktorum ilerde bebeğin beslenmesini etkileyebilir dedi Allah korusun. Ben de kardiyolojiye gittim bugün holter takıldı bakalım yarın sonuç ne olacak. Gebelikte holter takılan oldu mu hiç aranızda ?
Evet yürüyüşü ihmal etme dedi doktorum canım inşallah düzelirbol su, yürüyüş ve lifli gıdalar düzenler mi acaba? Aklıma geldi de onlar kan akışını iyi sağlıyor çünkü.
Uğurcan olacak inşallah bizimkinin ismiKızlar günaydın iyi haftalar :) isimleri netleşen tabloda olmayan varsa yazarsanız ekliyim :)
Bizimki OzanKızlar günaydın iyi haftalar :) isimleri netleşen tabloda olmayan varsa yazarsanız ekliyim :)
“ Doğu” olacak bizimde canımKızlar günaydın iyi haftalar :) isimleri netleşen tabloda olmayan varsa yazarsanız ekliyim :)