- 12 Ağustos 2018
- 2.095
- 2.221
- Konu Sahibi palm angels
- #17.541
Bugün kontrolüm vardı, bebişim kilo almış 22+5 olmuşuz 532 gr her şey yolunda şimdilik ama yatış devam sadece yemek, tuvalet ve banyo için kalk dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnstagramda ben şunları takip ettim: lupimuslin, lupamuslin, momanddesigntr, littlebaby_trKızlar günaydın önerebileceğiz isimli müslin hastane çıkış seti yapan bir hesap var mı
Canım çok şükür, bir dahaki gidişinde o da düzelmiş olur inşallah yapman gerekenleri yapıyorsun, sıkma canınıGeldik nihayet, bebek iyi dedi bi sorun yokmuş şimdilik çok şükür, ama damarda direnç görünüyor dedi oksapar iğne yapıyordum zaten ona ek corasprin başladık inşallah sorun olmaz. Alttan da baktı rahim uzunluğu iyi dedi 41 mm ölçtü. Direnç olayı canımı sıktı tabi
İnşallah canım inşallah çok sağolİnstagramda ben şunları takip ettim: lupimuslin, lupamuslin, momanddesigntr, littlebaby_tr
Canım çok şükür, bir dahaki gidişinde o da düzelmiş olur inşallah yapman gerekenleri yapıyorsun, sıkma canını
Alperen düşünüyoruz abileri ile birlikteKızlar günaydın iyi haftalar :) isimleri netleşen tabloda olmayan varsa yazarsanız ekliyim :)
oooh masallah presnseseee tombili tombili olsun sifa olsun yedigin ictigin hersey bebiseBugün kontrolüm vardı, bebişim kilo almış 22+5 olmuşuz 532 gr her şey yolunda şimdilik ama yatış devam sadece yemek, tuvalet ve banyo için kalk dedi
Evet canim çarpıntı 110-120 olduğu sürece sıkıntı yok demişti doktorum geçerse sıkıntıymış ama bende ritim bozukluğu oldu daha çok onun için telaşlandı ben de gittim bakalım. Taktırdık holteri umarım ilaca gerek olmaz.Bende de arada oluyor ama şuna yordum; kalp iki kişi için kan pompalıyor ve arada böyle yorgunluk ve çarpıntı olması normaldir diye düşünmüştüm.
İnsallah sagol canım valla holterin bir zararı olur mu acaba diye bir telaşlandım ama araştırdığım kadarıyla yokmuş umairm bir sorun olmaz bebek için.Bende de aynı şeyler var çarpıntı ve sıklıkla, kuzenim taktırmıştı onda tansiyon vardı gebelikte inşallah sende bir sorun çıkmaz
İnşallah olmaz canım ne zaman belli olacakEvet canim çarpıntı 110-120 olduğu sürece sıkıntı yok demişti doktorum geçerse sıkıntıymış ama bende ritim bozukluğu oldu daha çok onun için telaşlandı ben de gittim bakalım. Taktırdık holteri umarım ilaca gerek olmaz.
Bm bir tane büyük ince uzun almıştım çok yer kapladığı için şimdi daha küçük iki parçalı sipariş ettim . Ben normalde de sol tarafıma yatarım onda sorun yok ama kramp giriyor hala, ona çare olur diye aldım .. bakalım sipariş hala gelmedi .. onun haricinde ben de göbekten dolayı rahatsız olmuyorum dahakızlar hamile yastıgına gectiniz miii ben cok rahat yatiyorum ya baslamadim acaba baslamalimiyim
bende e bebekten kocami yataktan kovmak zorunda kalmamak icin gobek destegi versiyonunu aldim digerleri cok yer kapliyomus ben zaten haraketsiz uyurum nasil uyuduysam oyle uyanirim ama acmadim bile hic hala cok rahat uyuyorum o yuzden bi soruyim acaba gecmem gerekiyomu yinede dedim gobiste aldi basini gitti aslindadaBm bir tane büyük ince uzun almıştım çok yer kapladığı için şimdi daha küçük iki parçalı sipariş ettim . Ben normalde de sol tarafıma yatarım onda sorun yok ama kramp giriyor hala, ona çare olur diye aldım .. bakalım sipariş hala gelmedi .. onun haricinde ben de göbekten dolayı rahatsız olmuyorum daha
Değişmezse elvin düşünüyorumKızlar günaydın iyi haftalar :) isimleri netleşen tabloda olmayan varsa yazarsanız ekliyim :)
Ben full time yatan biri olarak henüz geçmedim ya bilemedim belki karnımız daha da büyüyünce gerek olurkızlar hamile yastıgına gectiniz miii ben cok rahat yatiyorum ya baslamadim acaba baslamalimiyim
Böyle böyle bitireceğiz inşallah gebeliği sağlıklı olsunlarda çekmeye razıyızBugün kontrolüm vardı, bebişim kilo almış 22+5 olmuşuz 532 gr her şey yolunda şimdilik ama yatış devam sadece yemek, tuvalet ve banyo için kalk dedi
Kesinlikle öyleBöyle böyle bitireceğiz inşallah gebeliği sağlıklı olsunlarda çekmeye razıyız
Sanki erkek daha mı çok gruptaDeğişmezse elvin düşünüyorum
dimi ya ben hala cok rahatimBen full time yatan biri olarak henüz geçmedim ya bilemedim belki karnımız daha da büyüyünce gerek olur
Ben de öyle uyur-dum kramplar yüzünden şimdi gece yüz defa bir sağa bir sola dönüyorum . Favorim sol Taraf ya sorma benim ilk aldığım yastık beni bile yataktan atar o derece büyük bakalım belki yazın kullanırım onubende e bebekten kocami yataktan kovmak zorunda kalmamak icin gobek destegi versiyonunu aldim digerleri cok yer kapliyomus ben zaten haraketsiz uyurum nasil uyuduysam oyle uyanirim ama acmadim bile hic hala cok rahat uyuyorum o yuzden bi soruyim acaba gecmem gerekiyomu yinede dedim gobiste aldi basini gitti aslindada
Banada aynısını dediler bende oksapar ve coraspin kullanıyorum inşallah sağ Salim atlatalım su süreciGeldik nihayet, bebek iyi dedi bi sorun yokmuş şimdilik çok şükür, ama damarda direnç görünüyor dedi oksapar iğne yapıyordum zaten ona ek corasprin başladık inşallah sorun olmaz. Alttan da baktı rahim uzunluğu iyi dedi 41 mm ölçtü. Direnç olayı canımı sıktı tabi