- 11 Nisan 2022
- 3.039
- 2.688
-
- Konu Sahibi palm angels
- #17.501
Arayıp sekreterine sormalısınız. Ayrıntılı ultrason için ayrıca kontrol aldığını sanmıyorum. Düzenli gidiyorum o yüzden Bi randevu bi kontrol oluyor.O zamanlar leke gelmiyordu geçti dedim hiçte sormadım siz hem muayene hem kontrole gidiyor musunuz ben sadece muayene oldum kontrole çağırmadı gitsem bakarmı acaba bir hafta oldu gideli
İnşallah tekrarlamaz ama bence mutlaka doktorunuza görünmelisiniz.O zamanlar leke gelmiyordu geçti dedim hiçte sormadım siz hem muayene hem kontrole gidiyor musunuz ben sadece muayene oldum kontrole çağırmadı gitsem bakarmı acaba bir hafta oldu gideliM
Ölçtü ama bana kaç cm olduğunu söylemedi iyi dedi sadeceBen yaşıyordum bu haftaya kadar artık ilaç içiyorum ve serklaj oldum. Eğer sizde ayakta çalışıyorsanız o yüzden olma ihtimali çok yüksek. Rahim ağzı boyunu ölçtü mü?
Kişiden kişiye farklılık gösteriyor önemli olan dejenere olmaması yoksa benimkinden büyük olup ağrı yapmayan da varmışOf can sıkıcı gerçekten her myomda farklı yapıda demek
Yarın bir arayım bakalım ne diyecekArayıp sekreterine sormalısınız. Ayrıntılı ultrason için ayrıca kontrol aldığını sanmıyorum. Düzenli gidiyorum o yüzden Bi randevu bi kontrol oluyor.
İnşallah doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum şu an iyi doktor arıyorumİnşallah tekrarlamaz ama bence mutlaka doktorunuza görünmelisiniz.
Günaydın hadi bakalım hayırlı haberler alirsin insallah.Ciktiginda güzel sonuçlarını bekliyoruzGünaydın kızlar, detaylıya gircem 9.10 da. İnşallah güzel şeyler duyarım bakalım
O zaman bence tehlikeli bir durum yok demek kiÖlçtü ama bana kaç cm olduğunu söylemedi iyi dedi sadece
Evet öyle olunca çok sıkıntılı ağrılar yarattığını ben de okumuştumKişiden kişiye farklılık gösteriyor önemli olan dejenere olmaması yoksa benimkinden büyük olup ağrı yapmayan da varmış
Güzel haberler gelsin inşallahGünaydın kızlar, detaylıya gircem 9.10 da. İnşallah güzel şeyler duyarım bakalım
Güzel haberler gelsin bebişle ilgiliCevaplarınız için çok teşekkür ediyorumbol su içiyorum aslında ama benim de doktorum suyu çok iç magnezyuma dikkat et dedi. Yarın sabah kontrolüm var bakalım ne diyecek.
Çınar Mahir olarak kesinleşti bizimkisi sağlıkla gelsin bebişler inşallahKızlar günaydın iyi haftalar :) isimleri netleşen tabloda olmayan varsa yazarsanız ekliyim :)
Kızlar günaydın iyi haftalar :) isimleri netleşen tabloda olmayan varsa yazarsanız ekliyim :)
Bizim isim Elif olacak nasipseKızlar günaydın iyi haftalar :) isimleri netleşen tabloda olmayan varsa yazarsanız ekliyim :)
Kız olsa ben de Elif koyacaktım adıyla yaşasın inşallah :)Bizim isim Elif olacak nasipse
GöktuğKızlar günaydın iyi haftalar :) isimleri netleşen tabloda olmayan varsa yazarsanız ekliyim :)
Canım günaydın Uygar bizimdeKızlar günaydın iyi haftalar :) isimleri netleşen tabloda olmayan varsa yazarsanız ekliyim :)