2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
merhaba. benim de kasılmalarım oluyor 3 haftadır fln. hatta tam ayrıntılıya girerken yine oldu kasılma ve sertleşme, doktor kendisi de gördü. orda böyle bi yuvarlaklık oluyor ultrasonda şişlik gibi. orası kasılmanın olduğu yermiş denk geldi gördük.
ona da söyledim oluyor arada neden anlamıyorum diye o da rahim ağzını fln ölçtü bir sorun yok suyu az mı içiyorsunuz dedi. gerçekten az içiyordum. bebeğin suyu çok iyiydi mesela ama benim içtiğim su az olduğunda böyle kasılmalar olurmuş o yüzden bol su iç dedi. hergün en az 2 lt içmeye çalışıyorum. su içince sıkıntım olmuyor gerçekten. su içmediğimde yine sıkıntı oluyor. ama hep aklımda o kasılma ve sertleşme tabi canım sıkılıyor. bu ay kontrolde kendi doktoruma da sorucam bakalım henüz sadece ayrıntılıyı yapan doktora danışabildim. inşallah sorunsuz atlatırız önceki gebeliklerimde oluyor muydu böyle hiç hatırlamıyorum işin kötüsü. siz de suyu abartın bol bol için. bir de magnezyum için doktora danışarak, onun da kasılmaları hafiflettiği söyleniyor.

Slm kızlar benden dün yine leke geldi progestan da kullanamıyorum miyomu büyütüyor diye ne yapacağımı bilemedim

Amin çok sağolun. Kaç olduğunu söylemedi ama iyi dedi. Bende magnezyuma başladım. Sizde adet ağrıları oldu mu peki?
Benim rahim ağzına dikiş atıldı.Yani serklajlıyım.Normalde sancı veya kasılma hissetmedim hiç.Ama kasılma olursa açılma olabilir diye tedbir amaçlı magnezyum kullanmaya başladım.Insallah size de iyi gelir

Braxton hicks kasılmaları diye bi şey varmış yalancı kasilma diye geciyo. Rahmin kasılma denemeleri gibi bi şeymiş belki ondan oluyodur.

Sizin adınıza çok sevindim güzel geçmesine, keşke daha detaylı anlatsaymış ama güzel olurdu darısı bana bakalım

Kızlar Eylül annelerinden geliyorum detaylı ultrasonlarınızı hangi hastane de hangi doktora yaptırdınız fiyat neydi yaptıranlar bilgi verebilir mi

Benim yemekle ilgisi yok karnım çok yukarı çıktı ve resmen güneşte yanarsın da derin gerilir ya öyle bir his var ne yapmalıyım acaba
Bol krem yağ kullanmak lazım bende de oluyor sürünce rahatlıyor bir süre. Göğüs bölgesi de aynı kaşıntı ve gerginlik oluyor

Geçmiş olsun. Peritanalog bunun için birşey söyledi mi? Lekenin sebebi miyom mu?
O zamanlar leke gelmiyordu geçti dedim hiçte sormadım siz hem muayene hem kontrole gidiyor musunuz ben sadece muayene oldum kontrole çağırmadı gitsem bakarmı acaba bir hafta oldu gideli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…