- 28 Haziran 2016
- 3.393
- 2.519
-
- Konu Sahibi palm angels
- #17.481
Benm de disarda belirmeye basladi. Gun icinde ozellikle dinlendigim zamanlarYaa kızlar buraya video yüklenmiyor mubizim bebişin dışardan haraketlerini çekmiştim onu paylaşacaktım ama video yüklenmiyor sanırım
merhaba. benim de kasılmalarım oluyor 3 haftadır fln. hatta tam ayrıntılıya girerken yine oldu kasılma ve sertleşme, doktor kendisi de gördü. orda böyle bi yuvarlaklık oluyor ultrasonda şişlik gibi. orası kasılmanın olduğu yermiş denk geldi gördük.İyi akşamlar hanımlar nasılsınız? Ben tatili iptal etmek zorunda kaldım dün doktora gittim karnımda kasılmalar oluyormuş karnım çok sertleşmişti doktor yakından takip etmek istedi20+5 oldum var mı aranızda bu haftalarda kasılma yaşayan?
Evet 12. Hafta itibariyle belirmeye başlamıştı zatenKızlar gobek cizginiz koyulasmaya başladı mı ?
Benim rahim ağzına dikiş atıldı.Yani serklajlıyım.Normalde sancı veya kasılma hissetmedim hiç.Ama kasılma olursa açılma olabilir diye tedbir amaçlı magnezyum kullanmaya başladım.Insallah size de iyi gelirAmin çok sağolun. Kaç olduğunu söylemedi ama iyi dedi. Bende magnezyuma başladım. Sizde adet ağrıları oldu mu peki?
Braxton hicks kasılmaları diye bi şey varmış yalancı kasilma diye geciyo. Rahmin kasılma denemeleri gibi bi şeymiş belki ondan oluyodur.İyi akşamlar hanımlar nasılsınız? Ben tatili iptal etmek zorunda kaldım dün doktora gittim karnımda kasılmalar oluyormuş karnım çok sertleşmişti doktor yakından takip etmek istedi20+5 oldum var mı aranızda bu haftalarda kasılma yaşayan?
24. Haftaya kadar yolu varAma bir haftaya kalmaz hissedersin bence
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için, sabretmekten başka çare yok. Neyse ki 10 Nisan’da kontrol var..Bence hiç endişelenmeyiin 24. Haftaya kadar yolu varmış hep öyle diyorlar, hele ki ilk gebelikse
Sizin adınıza çok sevindim güzel geçmesine, keşke daha detaylı anlatsaymış ama güzel olurduMerhaba çok şükür oğluşumuzun sağlığı herseyi yerindeymiş. 9.30du randevumuz 9,45 gibi aldılar 10,15 gibi bebiş sırt üstü yattığı için yürüşüye yolladı doktortekrar bidaha 11,30 gibi muayeneye aldı 12de de çıktık toplamda 1 saat civarı sürdü herşeyine baktı ama yüz üstü dönmediği için yüzünü göremedik. Çalıştığımız için açıkçası bizde beklemek istemedik süpriz olsun dedik. Ama bakarken çok fazla bilgi vermiyor şusu sağlıklı busu sağlıklı vs gibi bilgiler vermedi sadece eline ayaklarına gözlerine kulak vs bakarken söyledi bak elleri ayakları parmakları vs diye. Raporu okuyup anladım birşey olmadığını
Geçmiş olsun. Peritanalog bunun için birşey söyledi mi? Lekenin sebebi miyom mu?Slm kızlar benden dün yine leke geldi progestan da kullanamıyorum miyomu büyütüyor diye ne yapacağımı bilemedim
Benim de myomum var ama progestan kullanıyorum, bilmiyordum büyütttüğünü doktorum da demediSlm kızlar benden dün yine leke geldi progestan da kullanamıyorum miyomu büyütüyor diye ne yapacağımı bilemedim
Özellikle yemek yedikten sonra oluyor canım midemin olduğu yerler çok geriliyo dediğin gibiArkadaşlar üst karın derisinde gerginlik yaşayan var mı. Göbeğim yukarı Doğru gerildi iyice üst karnımda gerginlik ve rahatsızlık hissi var
Benim yemekle ilgisi yok karnım çok yukarı çıktı ve resmen güneşte yanarsın da derin gerilir ya öyle bir his var ne yapmalıyım acabaÖzellikle yemek yedikten sonra oluyor canım midemin olduğu yerler çok geriliyo dediğin gibi
Benim de bu hafta göbeğim baya çıktı canım krem sür rahatlatır büyüdükçe geriliyordur, atopik cildim kupkuru belki senin de öyleyse ondandırBenim yemekle ilgisi yok karnım çok yukarı çıktı ve resmen güneşte yanarsın da derin gerilir ya öyle bir his var ne yapmalıyım acaba
Bol krem yağ kullanmak lazım bende de oluyor sürünce rahatlıyor bir süre. Göğüs bölgesi de aynı kaşıntı ve gerginlik oluyorBenim yemekle ilgisi yok karnım çok yukarı çıktı ve resmen güneşte yanarsın da derin gerilir ya öyle bir his var ne yapmalıyım acaba
O zamanlar leke gelmiyordu geçti dedim hiçte sormadım siz hem muayene hem kontrole gidiyor musunuz ben sadece muayene oldum kontrole çağırmadı gitsem bakarmı acaba bir hafta oldu gideliGeçmiş olsun. Peritanalog bunun için birşey söyledi mi? Lekenin sebebi miyom mu?
2doktorda besler dedi o ağrıyı tekrar çekmemek için kullanmadım dikkat ederim dedim ama en ufak şeyde leke geliyorBenim de myomum var ama progestan kullanıyorum, bilmiyordum büyütttüğünü doktorum da demedi
Of can sıkıcı gerçekten her myomda farklı yapıda demek2doktorda besler dedi o ağrıyı tekrar çekmemek için kullanmadım dikkat ederim dedim ama en ufak şeyde leke geliyor