2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar günaydın önerebileceğiz isimli müslin hastane çıkış seti yapan bir hesap var mı
İnstagramda ben şunları takip ettim: lupimuslin, lupamuslin, momanddesigntr, littlebaby_tr
Canım çok şükür, bir dahaki gidişinde o da düzelmiş olur inşallah yapman gerekenleri yapıyorsun, sıkma canını

Bende de arada oluyor ama şuna yordum; kalp iki kişi için kan pompalıyor ve arada böyle yorgunluk ve çarpıntı olması normaldir diye düşünmüştüm.
Evet canim çarpıntı 110-120 olduğu sürece sıkıntı yok demişti doktorum geçerse sıkıntıymış ama bende ritim bozukluğu oldu daha çok onun için telaşlandı ben de gittim bakalım. Taktırdık holteri umarım ilaca gerek olmaz.

Bende de aynı şeyler var çarpıntı ve sıklıkla, kuzenim taktırmıştı onda tansiyon vardı gebelikte inşallah sende bir sorun çıkmaz
İnsallah sagol canım valla holterin bir zararı olur mu acaba diye bir telaşlandım ama araştırdığım kadarıyla yokmuş umairm bir sorun olmaz bebek için.

İnşallah olmaz canım ne zaman belli olacak

kızlar hamile yastıgına gectiniz miii ben cok rahat yatiyorum ya baslamadim acaba baslamalimiyim
Bm bir tane büyük ince uzun almıştım çok yer kapladığı için şimdi daha küçük iki parçalı sipariş ettim . Ben normalde de sol tarafıma yatarım onda sorun yok ama kramp giriyor hala, ona çare olur diye aldım .. bakalım sipariş hala gelmedi .. onun haricinde ben de göbekten dolayı rahatsız olmuyorum daha

bende e bebekten kocami yataktan kovmak zorunda kalmamak icin gobek destegi versiyonunu aldim digerleri cok yer kapliyomus ben zaten haraketsiz uyurum nasil uyuduysam oyle uyanirim ama acmadim bile hic hala cok rahat uyuyorum o yuzden bi soruyim acaba gecmem gerekiyomu yinede dedim gobiste aldi basini gitti aslindada

Bugün kontrolüm vardı, bebişim kilo almış 22+5 olmuşuz 532 gr her şey yolunda şimdilik ama yatış devam sadece yemek, tuvalet ve banyo için kalk dedi
Böyle böyle bitireceğiz inşallah gebeliği sağlıklı olsunlarda çekmeye razıyız

Ben de öyle uyur-dum kramplar yüzünden şimdi gece yüz defa bir sağa bir sola dönüyorum . Favorim sol Taraf ya sorma benim ilk aldığım yastık beni bile yataktan atar o derece büyük bakalım belki yazın kullanırım onu

Banada aynısını dediler bende oksapar ve coraspin kullanıyorum inşallah sağ Salim atlatalım su süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…